canım bu evlilik ileride düzelir mi düzelmez mi gibi düşüncelerle yola çıkılmaz......
biz sana ne dersek diyelim eski kocanı tanımıyoruz.....
insan kendini bile tanıyamıyor bazen.....
eğer sen bu adamı hala seviyorsan ve ben her türlü acı tatlı herşeye razıyım diyorsan tekrar bir şans ver....
ama şunu da unutma eğer sevgi karşındaki adamı adam etmeye yetseydi.....
anneler evlatlarını adam ederdi....bir annenin evladına duyacağı sevginin büyüklüğü tartışılamaz...
Salak herifin tekiymiş.
Gaza gelip evlenmiş gaza gelip boşanıyor.
Hangi gazla geri gelmiş o da düşündürücü.
Dönsen de bu herif için gece üçe kadar sütlaçlar yapmaya elin gitmez sanırım..
Oysa senin böyle masum aşkı yaşamaya hakkın var..
Güven veren bir erkek için sütlaç tepesinde sabahlamaya, bundan mutluluk duymaya hakkın var.
Güle güle gitsin zevzek..
Kızlar ben 1.5 yıl önce boşandım 25 yaşındayım. Eski eşimle ailelerin rızası olmadan gizlice evlendik. Çünkü bizim o aralar maddi durumumuz kötüydü onun ailesi hiç beni kabullenmedi, beğenmedi. 4 yıl evli kaldık. Sonrasında hersey mükemmel giderken kocam sabah beni uyandırıp boşanmak istediğini söyledi.
Ailesinin beni istemediğini ayrılmak istediğini söyledi. Oysaki o gece o işteyken cok seviyor diye ben gece 3 e kadar oturup ona fırında sütlaç yapmıştım. Sonra sadece tek bir cümle sordum sen ne istiyorsun ben ailene güvenerek seninle evlenmedim sana güvendim. Boşanalım dedi. Tamam dedim ailemi aradım 2 saat içinde eşyalarımı toplayıp ayrıldım evden 2 gün sonrada hiçbirsey istemeden tek celsede boşandım. Onurum gururum kırılmıştı. Hiçbir sorun yokken terkedildim. Tek şansım acelede etmedim cocuk için daha bir hafta önce cocuk için karar almıştık ne ironik dimi. Neyse 1.5 yıldır eski esim peşimde yaptığı hatadan pisman olduğunu söyleyip yeniden evlenmek istiyor. Benden başka kimse olmadığnı olmayacağını falan filan standart erkek hikayelerini anlatıyor. Beni cok sevdiğini aptallık yaptığını ailesinin gazına geldiğini falan filan anlatıyor. Beni 5 yıllık birlikteliğimiz boyunca hiç üzmedi bir dediğimi iki etmedi cok sakin iyi huylu kötü alışkanlığı olmayan biridir hep rahat huzurlu mutlu yaşadım ama beni terk etti. Ve ben artık onun için kücük bir sevgi kırıntısı
dahi hissetmiyorum. Sizce ileride hersey düzelir diye umut edip aynı yola tekrar mı girsem yoksa kurtulduğum hatayı yeniden yapmamak için gerekeni yapma m mı gerekir.
bunları hatırladıkca yazılanları okudukca gözlerim yaşarıyor ne kadar saf masum bi sevgiymiş ben gönlümden neler geçirirken arkamdan ne planlar yapılmış Allahım bundan sonra insallah kalbime göre versin
Kızlar ben 1.5 yıl önce boşandım 25 yaşındayım. Eski eşimle ailelerin rızası olmadan gizlice evlendik. Çünkü bizim o aralar maddi durumumuz kötüydü onun ailesi hiç beni kabullenmedi, beğenmedi. 4 yıl evli kaldık. Sonrasında hersey mükemmel giderken kocam sabah beni uyandırıp boşanmak istediğini söyledi.
Ailesinin beni istemediğini ayrılmak istediğini söyledi. Oysaki o gece o işteyken cok seviyor diye ben gece 3 e kadar oturup ona fırında sütlaç yapmıştım. Sonra sadece tek bir cümle sordum sen ne istiyorsun ben ailene güvenerek seninle evlenmedim sana güvendim. Boşanalım dedi. Tamam dedim ailemi aradım 2 saat içinde eşyalarımı toplayıp ayrıldım evden 2 gün sonrada hiçbirsey istemeden tek celsede boşandım. Onurum gururum kırılmıştı. Hiçbir sorun yokken terkedildim. Tek şansım acelede etmedim cocuk için daha bir hafta önce cocuk için karar almıştık ne ironik dimi. Neyse 1.5 yıldır eski esim peşimde yaptığı hatadan pisman olduğunu söyleyip yeniden evlenmek istiyor. Benden başka kimse olmadığnı olmayacağını falan filan standart erkek hikayelerini anlatıyor. Beni cok sevdiğini aptallık yaptığını ailesinin gazına geldiğini falan filan anlatıyor. Beni 5 yıllık birlikteliğimiz boyunca hiç üzmedi bir dediğimi iki etmedi cok sakin iyi huylu kötü alışkanlığı olmayan biridir hep rahat huzurlu mutlu yaşadım ama beni terk etti.Ve ben artık onun için kücük bir sevgi kırıntısı
dahi hissetmiyorum. Sizce ileride hersey düzelir diye umut edip aynı yola tekrar mı girsem yoksa kurtulduğum hatayı yeniden yapmamak için gerekeni yapma m mı gerekir.
Ailesinin beni istemediğini ayrılmak istediğini söyledi. Oysaki o gece o işteyken cok seviyor diye ben gece 3 e kadar oturup ona fırında sütlaç yapmıştım. Sonra sadece tek bir cümle sordum sen ne istiyorsun ben ailene güvenerek seninle evlenmedim sana güvendim. Boşanalım dedi. Tamam dedim ailemi aradım 2 saat içinde eşyalarımı toplayıp ayrıldım evden 2 gün sonrada hiçbirsey istemeden tek celsede boşandım. Onurum gururum kırılmıştı. Hiçbir sorun yokken terkedildim. Tek şansım acelede etmedim cocuk için daha bir hafta önce cocuk için karar almıştık ne ironik dimi. Neyse 1.5 yıldır eski esim peşimde yaptığı hatadan pisman olduğunu söyleyip yeniden evlenmek istiyor. Benden başka kimse olmadığnı olmayacağını falan filan standart erkek hikayelerini anlatıyor. Beni cok sevdiğini aptallık yaptığını ailesinin gazına geldiğini falan filan anlatıyor. Beni 5 yıllık birlikteliğimiz boyunca hiç üzmedi bir dediğimi iki etmedi cok sakin iyi huylu kötü alışkanlığı olmayan biridir hep rahat huzurlu mutlu yaşadım ama beni terk etti. Ve ben artık onun için kücük bir sevgi kırıntısı
Beni terk etmeden önce cok severdim onun için çok üzüntüye katlandım o yüzden belki değeri fazla oldu gözümde sadece kişiligi çok iyidir 5 yılda bana bir kelime kötü söz etmedi o yüzden ailem çevrem baskı yapıyor bir hata yaptı affet böylesini bulamazsın diye aylardır sürekli baskı altındayım işin içinden cıkamadım aklım düşüncem bana yetmez oldubir yanlış bir yanlışı getirsin istemiyorum bu adama güvenip bir ömür geçer mi
Icimde tek bir sevgi kirintisi yok turunden ettiginiz lafi okuyuncaya kadar aklimdan baska yorum yapmak geciyordu. Olay kacinci evlilik olmaktan cikmis. Sevmemek sozun sonu zaten, ustune ne diyelim?
Sevmediginiz adamla niye evlenmeyi dusunuyorsunuz? Hayir yapmak icin mi? :44:
ya bi gun yine uyandirirsa?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bak canım ne yaşadığın eşinle senin aranda ama ben eşimle 7 yıl beraberlikten sonra evlendim. ilk 2 yıl beraberlikten sonra ayrılalım dedi. çok üzüldüm ağladım ama çok seviyordum. dua ettim allahım hatasını anlasın diye sürekli ki 2 ay sonra anladı hatasını. beni çok kırmıştı ama düzeltti. sonra 1-2 yıl daha geçti ayrılsak mı dedi ve bu sefer de ben tamam dedim ki öyle gitmeyen bir ilişki falan değildi. ama dedim ki sen ayrılırsak biraha benim yüzümü bile göremeyeceksin ona göre dedim ve eşim de bir anlık gafletle söyledim dedi tekrar devam ettik. eşim seninki kadar kolay bir koca da değildir üstelik. kavgamız da olur birbirimize dalarız da çok sinirlensek o derece yani. ama kavgalarımız hep gülümsemeyle biter kızlarımız var zaten onlarla uğraşmaktan birbirimize hasret kalıyoruz kimi zaman.
demem o ki sevgi varsa içinde hiçbir şey için geç olmaz. insanlar hata yaparlar ve hatalarını anlarlar. geri döndüğünde de aynı kişiyi isterler sonuçta başkasının nazına alışana kadar tanıdığın sevdiğin birini çekersin daha mantıklı. bazen eşime sorarım şakasına boşansak başkasını bulursun falan diye. ben bu saatten sonra kimsenin nazını çekemem der. senin nazını çekiyorum yeter der.
ama sevgi bitmişse ister eski eş olsun ister başkası çekilmez kusura bakma. herşeyi batar insana. lafı sözü herşeyi. sen de 1,5 yıldır başka birine bakmamışsın anladığım kadarıyla ben sevebilirim başkasıyla uğraşamam dersen bir şans ver derim. ama hemen de evlenme biraz süründür. anasına babasına bak evlilik kaçmıyor ya belki evlenmeden bir yanlışını görürsün de bitirirsin olayı tamamen. ya da tekrar seversin sana herşeyi unutturur evlenirsin... allah hayırlısı neyse onu versin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?