Eski eşten yeni koca olur mu :(

yok yok ccanım bu yaştan sonra kimse değişmez onun tabiatı böyleymiş te ben anlayamamışım bundan sonra bana uzak olsun

bunları hatırladıkca yazılanları okudukca gözlerim yaşarıyor ne kadar saf masum bi sevgiymiş ben gönlümden neler geçirirken arkamdan ne planlar yapılmış Allahım bundan sonra insallah kalbime göre versin

Bence onunuze bakin. Yasinizda genc Allah'in izniyle karsiniza SEVECEGINIZ biri cikar.

Aminnnnnnnnnnnnnnnn

kilit nokta burda. boşver arkadaşım. ömür billah bir sabah uyandığımda yine duyarmıyım diye yaşamaa.....

Icimde tek bir sevgi kirintisi yok turunden ettiginiz lafi okuyuncaya kadar aklimdan baska yorum yapmak geciyordu. Olay kacinci evlilik olmaktan cikmis. Sevmemek sozun sonu zaten, ustune ne diyelim?

Sevmediginiz adamla niye evlenmeyi dusunuyorsunuz? Hayir yapmak icin mi? :44:

Son düzenleme:
Tek bişi söylemek istiyorum sanırım durumu en iyi bu özetler...
Aynı suda 2. Kez yıkanılmaz.
2. Kez akan su; ilk akan su değildir.
Iyi düşün derim; ki sebepsiz yere terkedilmişsin.
Aranızda geçenleri hatırlamaz mısın her yüzüne baktığında?
Nasılsa evlendik diye gene eskisi gibi davranmaz mı?..
Ya yine terkederse diye uykuların kaçmaz mı?..
Evdeki huzur, mutluluk budur derler ya hani...
Olmaz deme, ya olursa?
Ya giderse?
Aynı yıkımı bi kez daha yaşarsan altından kalkabilir misin?..

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Tabiki evlenme bi sabah yine aynısını yapabilir ve busefer çocuklu olabilirsiniz,ve sevmiyorum diyosuz...

1.Eski eşinize karşı bir şey hissetmiyormuşsunuz.O zaman tekrar onunla evlenip ne yapacaksınız?
2.Adam kendi kararlarını alamıyor,ailesine bakıyor,ya ailesi yine aynı şeyleri yaparsa?
3.Bir gün sabah yine uyanıp 'boşanalım'demeyeceğinin garantisini size verebiliyor mu?
4.Şuan ailesinin bu durumdan haberi var mı?
Çok karışık iyi düşünün derim ben :44:

ya bi gun yine uyandirirsa?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kısa ve öz
"Ex'ten Next olmaz!!"

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:

Hiçbir sebep ve sorun yokken ailesinin gazına gelip terkedebiliyorsa ben olsam güvenmem.
Aynı şeyi tekrar yapmayacağına inanamam.

bak canım ne yaşadığın eşinle senin aranda ama ben eşimle 7 yıl beraberlikten sonra evlendim. ilk 2 yıl beraberlikten sonra ayrılalım dedi. çok üzüldüm ağladım ama çok seviyordum. dua ettim allahım hatasını anlasın diye sürekli ki 2 ay sonra anladı hatasını. beni çok kırmıştı ama düzeltti. sonra 1-2 yıl daha geçti ayrılsak mı dedi ve bu sefer de ben tamam dedim ki öyle gitmeyen bir ilişki falan değildi. ama dedim ki sen ayrılırsak biraha benim yüzümü bile göremeyeceksin ona göre dedim ve eşim de bir anlık gafletle söyledim dedi tekrar devam ettik. eşim seninki kadar kolay bir koca da değildir üstelik. kavgamız da olur birbirimize dalarız da çok sinirlensek o derece yani. ama kavgalarımız hep gülümsemeyle biter kızlarımız var zaten onlarla uğraşmaktan birbirimize hasret kalıyoruz kimi zaman.
demem o ki sevgi varsa içinde hiçbir şey için geç olmaz. insanlar hata yaparlar ve hatalarını anlarlar. geri döndüğünde de aynı kişiyi isterler sonuçta başkasının nazına alışana kadar tanıdığın sevdiğin birini çekersin daha mantıklı. bazen eşime sorarım şakasına boşansak başkasını bulursun falan diye. ben bu saatten sonra kimsenin nazını çekemem der. senin nazını çekiyorum yeter der.
ama sevgi bitmişse ister eski eş olsun ister başkası çekilmez kusura bakma. herşeyi batar insana. lafı sözü herşeyi. sen de 1,5 yıldır başka birine bakmamışsın anladığım kadarıyla ben sevebilirim başkasıyla uğraşamam dersen bir şans ver derim. ama hemen de evlenme biraz süründür. anasına babasına bak evlilik kaçmıyor ya belki evlenmeden bir yanlışını görürsün de bitirirsin olayı tamamen. ya da tekrar seversin sana herşeyi unutturur evlenirsin... allah hayırlısı neyse onu versin inşallah.

Eskiyi yeni boşverin de..
Hiç sevgi hissetmediğiniz bir adamla neden evleneyim mi diye düşünüyorsunuz??
Üstelik gururunuzu yoksayma pahasına..

aksam çok düşündüm gerçekten hiç sevmiyorum yüzünü bile göresim yok sırf iyi huylu sakin diye de aynı ateşe tekrar atılamam ben bende insanım neleri atlattım dünyadaki tek insan o değil

Nasıl güvenebilir ki insan...

belki benimki bukadar kolay olmasa bizde devam ederdik okadar kolay ki her lafa söze göre huy değiştiriyor sanırım kişilik oturmamış daha yaş 30 olsa ne onunla ugrasmaktan sa aynı terkedilmeyi tekrar tekrar düşünmektense yeni birini tanımayı tercih ederim en azından güvenim olur ve en önemli konu sevgi gerçekten hiç bir duygu hissetmiyorum ona karşı buna sevgi nefret hepsi dahil. sadece sakin sessiz beni dövmedi sövmedi(ailem öyle diyor) diye evlenemem bir adamla o en büyük kötülüğü beni kapının önüne koyduğunda yapmadı mı zaten bana Allaha yakın bana uzak olsun artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…