Eski eşten yeni koca olur mu :(

Aferin kiz sana çok gururlu davranmissin, ayrilirken.

Ama bence sana verebilirsin o zaman oda gençti büyük ihtimalle bundan sonra daha oturakli olur herşey.

bosanali nekadar oldu yeniyse belki gercekten pismandir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ya yine bir sabah kalkıp başka birinin gazıyla hareket ederse :26: güvenebilir misiniz ?

Bir insanla 4 yil ayni evde mutlu geçirmek çok büyük bir olay. Yeni tanisacagin insan da bu eski kocanla ilgili şeyleri ararsin belki. Aynievde mutlu olmayabilursin . ben biraz da ggençliğe bagliyorum bu hatalari . Ama birşey diyim oda dunyalari arasa senin gibi akilli gururlusunu bulamaz.

Belki de sen ona bu rhaatligi versin. Bir daha yüzünü göremeyecek olacagini hissetirseydin evliyken ayrilirsak diye. Korkusundan kul köle olurdu.

Herhalde ayrilsak ayrilir barissak barisir diye uyumlu gördüyse seni. Dengesizlik her insanin ruh halinde olur arasira , o ana denk geldi bu hata ve oldu bitti.

Ama sormamiz gereken bir soru daha var canim.

Sen ilk evlenirken gerçekten sevdiğin için mi yoksa yine uyumlu sakin huzurlu bir insan olduğuniiçin mi evlendin ???

Çünkü bu kadar rahat gidebilmek her kadinin harici değil :)

canım sen sevmiyorum diyorsan istemiyorum diyorsan kimse bir şey diyemez. zaten çocuk yok. bir bağlantınız kalmamış. sanıyorum boşandığınızdan bir süre sonra tekrar peşine düşmüş ve şimdi de yoğun olarak seni istiyor. bu isteğe karşı sende bir kıvılcım olsaydı burdaki arkadaşlar dönme dese bile sen dönsemmi şöyle iyi böyle bilmem ne der gene dönmek için haklılık oluştururdun. dövülüp sövülüp de ay çok güzel günlerimiz geçti onun hatrına dönsem mi diyenleri hep gördük burda. ama sen artık yeni bir hayata başlamak istiyorsun apaçık belli bu. boşver o zaman söyle bizden artık bir şey olmaz sen de hayatına bak ben de hayatıma bakayım de ex eşine. bence kafan rahat olsun artık eşin kağıt üzerinde bitirmiş evliliği ama sen beyninde ve kalbinde bitirmişsin bu evliliği biten bitmiştir. allah yolunu ve bahtını açık etsin inşallah.

Aferin kiz sana çok gururlu davranmissin, ayrilirken.

Ama bence sana verebilirsin o zaman oda gençti büyük ihtimalle bundan sonra daha oturakli olur herşey.

insanın kalbi kırılınca çcok farklı oluyor beni istemeyeni bende istemem dedim ama biz evlenmeden istemeye gelicekleri gün terk etti beni onu cahilliğine verdim hadi genciz dedim gittim evlendim ee şimdi ne oldu bence bu artık kişiliksizlik

bu hatası tek olsa anlarım gençlik derim evlenmeden de aynısını yaptı düşünsene sen bekliyorsun istemeye gelicekler herkes hazır bir telefon geliyo olmycak bu is kusura bakma sonra aradığınız kisiye ulaşılamyor yıkıldım ama gencliğine verdim affettim şimdi 30 yaşında adam ne zaman akıllanır ki
severek evlendik yoksa ailemi terk eder evlenirmiydim ama cok gururum kırıldı resmen sokağa atıldım bir kelimeyle pılımı pırtımı topladım sarıldım bir defa cıktım ondan sonra hersey bitti benim için seven insan sevdiğini sokağa atmaz ne olursa olsun hemde karsısında bukadar değer veren bir kadın varken

aksam cok düşündüm gercekten olan olmus biten bitmiş artık onun farkına vardığı seyler için bana geç kaldı hakkımızda hayırlısı insallah :)))

kesnlkle sana iyi davranan bir koca.

aşk dediğin yalandan ibaret. en hanzo adamı sana melek gibi gösterir birkaç aya hayatın kayar.

ailesiyle birlikte aynı pişmanlığı yaşıyorsa iyice bi değerlendir derim.

ve yapabileceksen, yaptığını unutabileceksen..

hmm meselenin bu boyutu da var tabi.

iyi davranıyo ama zorda kalınca terk ediyo hadi sevgiliyken neysede evlendikten sonra bosanıp baba evine dönmek insanı cok üzüyor heleki hatasızken keyfi bisey yüzünden gururum cok kırıldı terkedilme korkusuyle nekadar yaşanır ki nasıl mutlu olunur hep her zorlukta bu adam beni terk eder diye mi düşünücem bilmiyorum benim öyle bir gücüm yok artık herkes yoluna gitsin

ay yok yorumları okuyunca vazgeçtim zaten :)

ben de safım da senin gibi. bi insan bi gülsün bütün yaptıklarını unuturum.

en doğru kararı vermişsin gibi duruyor :)

kapattığın defteri tekrar açma canım..
yoluna bak..
ailesinin gazına gelip 4 yıllık gül gibi karısını boşayan adam yarın öbür gün başka şeylerde yapabilir o gazla..
kendi aklı fikriyle hareket etmiyor çünkü...

eski eşten koca olabilir ama kendini çok değiştirmişse yaşananılan sorunları hayatında yapamacak hala geldıyse bir şans daha olabilir bunun sayısız örneklerı var cevremızde fakat adam aynı adamsa... evlensende yıne aynı kotu husrnı yasarsın çok buyuk bır rısk aynı kırlı suda 2.kez yıkanmak ...

eski şeyden yeni bişey olurmu hiç ayol
yaması yok bişeyi yok ?
çevir çevir dur aynı tas aynı hamam

Denenmiş bir ilişkiyi tekrar tekrar denemek sizce ne kadar heyecan verici ve mantıklı olabilir ki... Sonuçta biten bitmiştir... Eski eşten de tekrar koca olmaz...

pardon ama adamı sevmiyorum diyosunuz e neden tekrar evlenmeyi düşünüyosunuz...

dunyanın en iyi insanı dahi olsa güven veremiyorsa, sizi yarı yolda bırakıyorsa, her sey guzel dediginiz vakit bir anda dibe vurmanıza neden oluyorsa... demek ki o kadar da "iyi" biri degilmis.

pismanlıgının nedeni ayrıldıktan sonra ya sizden iyisini bulamaması,
ya da vicdan yapıyor.
ustelik siz hicbir sey istemeden ayrıldıgınız icin onun gozunde daha da yucelmis olabilirsiniz.
fakat bunların hicbiri onem arzetmiyor bence, cunku her an doldurusa gelmeye musait biri oldugu açık, karar sizin.

sevgili bana destek olan derdimi paylaşan arkadaşlarım işi kökünden cözmüş bulunmaktayım. Dün aksam eski esimle buluşup görüştüm bu işin birdaha asla olmayacağını artık hicbirseyin eskisi gibi devam edemeyeceğini anlattım. Çok fazla ısrar pismanlık sözleri falan filan duydum. İş tehdit aşamasına gelmeye çirkinleşmeye başladı eğer böyle devam ederse en kısa zamanda savcılığa onun hakkında şikayette bulunacağımı söyledim özür diledi birdaha karşılaşmamak üzere masadan ayrıldım :)))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…