- 1 Kasım 2013
- 1.942
- 1.521
- 133
- 35
belki benimki bukadar kolay olmasa bizde devam ederdik okadar kolay ki her lafa söze göre huy değiştiriyor sanırım kişilik oturmamış daha yaş 30 olsa ne onunla ugrasmaktan sa aynı terkedilmeyi tekrar tekrar düşünmektense yeni birini tanımayı tercih ederim en azından güvenim olur ve en önemli konu sevgi gerçekten hiç bir duygu hissetmiyorum ona karşı buna sevgi nefret hepsi dahil. sadece sakin sessiz beni dövmedi sövmedi(ailem öyle diyor) diye evlenemem bir adamla o en büyük kötülüğü beni kapının önüne koyduğunda yapmadı mı zaten bana Allaha yakın bana uzak olsun artık
Aferin kiz sana çok gururlu davranmissin, ayrilirken.
Ama bence sana verebilirsin o zaman oda gençti büyük ihtimalle bundan sonra daha oturakli olur herşey.
bosanali nekadar oldu yeniyse belki gercekten pismandir
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bir insanla 4 yil ayni evde mutlu geçirmek çok büyük bir olay. Yeni tanisacagin insan da bu eski kocanla ilgili şeyleri ararsin belki. Aynievde mutlu olmayabilursin . ben biraz da ggençliğe bagliyorum bu hatalari . Ama birşey diyim oda dunyalari arasa senin gibi akilli gururlusunu bulamaz.
Belki de sen ona bu rhaatligi versin. Bir daha yüzünü göremeyecek olacagini hissetirseydin evliyken ayrilirsak diye. Korkusundan kul köle olurdu.
Herhalde ayrilsak ayrilir barissak barisir diye uyumlu gördüyse seni. Dengesizlik her insanin ruh halinde olur arasira , o ana denk geldi bu hata ve oldu bitti.
Ama sormamiz gereken bir soru daha var canim.
Sen ilk evlenirken gerçekten sevdiğin için mi yoksa yine uyumlu sakin huzurlu bir insan olduğuniiçin mi evlendin ???
Çünkü bu kadar rahat gidebilmek her kadinin harici değil :)
canım sen sevmiyorum diyorsan istemiyorum diyorsan kimse bir şey diyemez. zaten çocuk yok. bir bağlantınız kalmamış. sanıyorum boşandığınızdan bir süre sonra tekrar peşine düşmüş ve şimdi de yoğun olarak seni istiyor. bu isteğe karşı sende bir kıvılcım olsaydı burdaki arkadaşlar dönme dese bile sen dönsemmi şöyle iyi böyle bilmem ne der gene dönmek için haklılık oluştururdun. dövülüp sövülüp de ay çok güzel günlerimiz geçti onun hatrına dönsem mi diyenleri hep gördük burda. ama sen artık yeni bir hayata başlamak istiyorsun apaçık belli bu. boşver o zaman söyle bizden artık bir şey olmaz sen de hayatına bak ben de hayatıma bakayım de ex eşine. bence kafan rahat olsun artık eşin kağıt üzerinde bitirmiş evliliği ama sen beyninde ve kalbinde bitirmişsin bu evliliği biten bitmiştir. allah yolunu ve bahtını açık etsin inşallah.
Ailem onun iyi biri olduğnu günümüz şartlarında böyle birini zor bulucağımı bir hata yaptığını ama pişman olduğunu sürekli kafana kakıyor aklım karıştı artık bu hayatta önemli olan bana iyi davranan bir kocamı aşk mı kafam cok karıstı zor durumda kaldım kızlar
Sen ona birkez güvenmişsin, ailenden vazgeçip, eşim, hayat arkadaşım diye sırtını dayamışsın. O ne yapmış, en beklemediğin anda çekilip, dümdüz betona çakılmana sebep olmuş.
Sence senden iyisi bulsaydı döner miydi? Ne haldesin diye sorarmıydı? Bana kalsa beter olsun, sürünsün umrumda değil derdim. Ama sende olaya bu yaşta bundan iyisini mi bulucam diye yaklaşıyorsun galiba. Yoksa seni yarı yolda bırakanla tekrar yollara düşmek neden değil mi?
.
kesnlkle sana iyi davranan bir koca.
aşk dediğin yalandan ibaret. en hanzo adamı sana melek gibi gösterir birkaç aya hayatın kayar.
ailesiyle birlikte aynı pişmanlığı yaşıyorsa iyice bi değerlendir derim.
ve yapabileceksen, yaptığını unutabileceksen..
iyi davranıyo ama zorda kalınca terk ediyo hadi sevgiliyken neysede evlendikten sonra bosanıp baba evine dönmek insanı cok üzüyor heleki hatasızken keyfi bisey yüzünden gururum cok kırıldı terkedilme korkusuyle nekadar yaşanır ki nasıl mutlu olunur hep her zorlukta bu adam beni terk eder diye mi düşünücem bilmiyorum benim öyle bir gücüm yok artık herkes yoluna gitsin
Kızlar ben 1.5 yıl önce boşandım 25 yaşındayım. Eski eşimle ailelerin rızası olmadan gizlice evlendik. Çünkü bizim o aralar maddi durumumuz kötüydü onun ailesi hiç beni kabullenmedi, beğenmedi. 4 yıl evli kaldık. Sonrasında hersey mükemmel giderken kocam sabah beni uyandırıp boşanmak istediğini söyledi.
Ailesinin beni istemediğini ayrılmak istediğini söyledi. Oysaki o gece o işteyken cok seviyor diye ben gece 3 e kadar oturup ona fırında sütlaç yapmıştım. Sonra sadece tek bir cümle sordum sen ne istiyorsun ben ailene güvenerek seninle evlenmedim sana güvendim. Boşanalım dedi. Tamam dedim ailemi aradım 2 saat içinde eşyalarımı toplayıp ayrıldım evden 2 gün sonrada hiçbirsey istemeden tek celsede boşandım. Onurum gururum kırılmıştı. Hiçbir sorun yokken terkedildim. Tek şansım acelede etmedim cocuk için daha bir hafta önce cocuk için karar almıştık ne ironik dimi. Neyse 1.5 yıldır eski esim peşimde yaptığı hatadan pisman olduğunu söyleyip yeniden evlenmek istiyor. Benden başka kimse olmadığnı olmayacağını falan filan standart erkek hikayelerini anlatıyor. Beni cok sevdiğini aptallık yaptığını ailesinin gazına geldiğini falan filan anlatıyor. Beni 5 yıllık birlikteliğimiz boyunca hiç üzmedi bir dediğimi iki etmedi cok sakin iyi huylu kötü alışkanlığı olmayan biridir hep rahat huzurlu mutlu yaşadım ama beni terk etti. Ve ben artık onun için kücük bir sevgi kırıntısı
dahi hissetmiyorum. Sizce ileride hersey düzelir diye umut edip aynı yola tekrar mı girsem yoksa kurtulduğum hatayı yeniden yapmamak için gerekeni yapma m mı gerekir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?