Düğün borcunu ödemek için en baştaki planınız neydi ?Eşiniz , tek maaşla ev idaresinde zorlanıyor olabilir. Çalışma imkanınız var mı ? Veya evlenmeden önce çalışıyor muydunuz ? Evlenirken eşinizle gelecek planınız nasıldı
Düğünde takılan altın vs. Kadına aittir ne münasebet erkekte kalıyor ayrı size sormadan nasil harcar anlamadım.
Hanımlar benmi yanlış biliyorum böyle konuşunca para göz oluyorum ama ben de cok tok gözlülük yaptim ama altınlarimida kocama vermem yanen b
Sizin eşiniz hiç birşey almadan ne borcu yapmış ya çok ilginç kumarfalan mi oynuyor bakın benceEşim borcu ödemek zorundayımdım maaşım yetmedi dedi. Ben ona yar olmuşum düğünde takıda nekadar alabilrsen dedim. Lojmandan çıkınca eşya alacağım diye ayırdığımız bütçeyi dahi kullanmış. Ve bu bütçe bana ailemin taktığı para idi.
Allah aşkına ev eşyası bile alınmamış ne borcu yapmış bı dugunle zaten kaldıkları evin kirası da düşük lojman olduğu için eşinin altinlarina kadar harcayan adam bı zahmet evlenmesin yahuBorç ikinizin borcuymuş neticede. Düğün yapmaya ortak karar vermediniz mi ? Takılarla öderiz diye hesap yapmışsınız , bu hesaba size takılanları dahil etmemişsiniz en başta ; ancak evdeki hesap çarşıya uymamış. Yazdıklarınızdan bu şekilde anlaşılıyor.
Mevcut gelir gideri karşılamıyorsa , o parayı kullanmak dışında nasıl bir seçenek olabilir ? Adam da maaşım yetmedi demiş zaten.
Evet esya alınmasıyla neyin borcunu oduyorSizin eşiniz hiç birşey almadan ne borcu yapmış ya çok ilginç kumarfalan mi oynuyor bakın bence
Ne olacak kıazzzz geçmişten gelme kim bilir ailesinden kime kefil olduSizin eşiniz hiç birşey almadan ne borcu yapmış ya çok ilginç kumarfalan mi oynuyor bakın bence
Yani iki yıl önce bu adam aynı cimrilikteyse yapacağı düğün alacağı gelinlik belli iki yıldır ne borcu buEvet esya alınmasıyla neyin borcunu oduyor
Seni yemin ederim ayakta alkisliyorumKendimle bir kez daha gurur duydumevlenirken çatır çatırrr istediklerimi söyledim. Alamayacaksan beni oyalama dedim canım kendim 5 kuruş düğünden gelen paranın yüzünü göstermedim djjd yine canım kendim
Yok ya valla bende evlenmeden dedim evin eşyaları tamam olmazsa evlenmem bekleyelim kendimiz yapalım dedim eş ailesi ve ailem biz destek oluruz dediler yaptılar hiç pişman değilim keşke altın da isteseymisim yaptılar ama daha çok isteseydimNe olacak kıazzzz geçmişten gelme kim bilir ailesinden kime kefil olduBen pırlanta setimden tamturuma aldırdım. Oh abi enn iyisini yapmışım ;D kendime yine aşıq oldum
aynı fikirdeyim.her konuda bunu yazıyorum kadının kendi birikimi olmalı kendi malı olmalı diye.ama eş arasında ayırım mı olurr diyorlarrr.kadınların yüzde 99 unun parası ya ailede kalır ya da çocuğuna harcanır ama erkeğinki meçhuldürAyrıca altınların hepsini Kendime Ait bir kasaya koydum sonra araba alınırken verdim setlerim bilekliklerim hariç tabi ki de arabanın ruhsatı da benim dinen ve hukuken bana ait olan bir şeyi neden eşimin insiyatifine bırakayım kimse bırakmasın
Aynen oyle bu güven meselesi de degil kimse kusura bakmasın ama bende eşinden ayri da geleceğimiz icin para biriktiriyorum diye linclendim ama aramız bal seker de olsa yarın ne getireceğini bilemeyiz hayatın ben eşime guveniyorum ama yarın nokur bilemeyiz o yuzden kendimizi güvence altına da almalıyız bi yerdeAyrıca altınların hepsini Kendime Ait bir kasaya koydum sonra araba alınırken verdim setlerim bilekliklerim hariç tabi ki de arabanın ruhsatı da benim dinen ve hukuken bana ait olan bir şeyi neden eşimin insiyatifine bırakayım kimse bırakmasın
Genelde ayakta linçlenirimSeni yemin ederim ayakta alkisliyorum
aynı fikirdeyim.her konuda bunu yazıyorum kadının kendi birikimi olmalı kendi malı olmalı diye.ama eş arasında ayırım mı olurr diyorlarrr.kadınların yüzde 99 unun parası ya ailede kalır ya da çocuğuna harcanır ama erkeğinki meçhuldür
Ben kasaya not koydum. Vasiyet yazdım. Ölürsem param aileme kalsınaynı fikirdeyim.her konuda bunu yazıyorum kadının kendi birikimi olmalı kendi malı olmalı diye.ama eş arasında ayırım mı olurr diyorlarrr.kadınların yüzde 99 unun parası ya ailede kalır ya da çocuğuna harcanır ama erkeğinki meçhuldür
Meçhul olmasa bile neden benim aklım yok mu da bana ait parayı kocam yönetecek akla fikre bak herşeye eyvallah demenin bı faydasini kim görmüş kimsenin eskilerini kullanmam valla evleniyorsak o eve eşya olacak iyi kötü pahalı ya da ucuz bütçeye göre az olsun ama alınacak yaniaynı fikirdeyim.her konuda bunu yazıyorum kadının kendi birikimi olmalı kendi malı olmalı diye.ama eş arasında ayırım mı olurr diyorlarrr.kadınların yüzde 99 unun parası ya ailede kalır ya da çocuğuna harcanır ama erkeğinki meçhuldür
Yani ben gururuma yedirip herseyi eşime aldırmadı herkes üstüne düşeni yaptı 0 borçla takilarim da bende eşimde olsaydı çoktan biterdi bende ev için yatırım yapmaya çalışıyorum kızlar durumlar boyleGenelde ayakta linçlenirim
Ama ohhh vallahi. Ben çeyizimi de adama aldırdım hxhshhd EEE BENİ ALMAK KOLAY DEĞİLHemde valla hep enplustan falan aldırdım. Kendim sadece güzel bir yemek takımı ve tencere seti aldım. Gerisini o aldı. Şimdiki aklımla onları da almazdım hahahha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?