Eski eşyalı ev

Altınlar onda mı duruyordu? Düğünü borca girerek mi yaptınız? Ve o mu karşılanmıştı masrafları?

Kanaatkar olmanın bir yere kadar anlıyorum da evine iki eşya alamayan kişiyle evlenip birde sizin olan parayı vermeniz sonucu karşılığında değersizlik gormussunuz
Bu arada ben evin eşyaları alınmadan evlenmedim yapana saygı duyuyorum ama genellikle hiç eş ve ailesi saygı duymuyor

Sizin eşiniz hiç birşey almadan ne borcu yapmış ya çok ilginç kumarfalan mi oynuyor bakın bence

Allah aşkına ev eşyası bile alınmamış ne borcu yapmış bı dugunle zaten kaldıkları evin kirası da düşük lojman olduğu için eşinin altinlarina kadar harcayan adam bı zahmet evlenmesin yahu

Sizin eşiniz hiç birşey almadan ne borcu yapmış ya çok ilginç kumarfalan mi oynuyor bakın bence
Ne olacak kıazzzz geçmişten gelme kim bilir ailesinden kime kefil oldu Ben pırlanta setimden tamturuma aldırdım. Oh abi enn iyisini yapmışım ;D kendime yine aşıq oldum

Ne olacak kıazzzz geçmişten gelme kim bilir ailesinden kime kefil oldu Ben pırlanta setimden tamturuma aldırdım. Oh abi enn iyisini yapmışım ;D kendime yine aşıq oldum
Yok ya valla bende evlenmeden dedim evin eşyaları tamam olmazsa evlenmem bekleyelim kendimiz yapalım dedim eş ailesi ve ailem biz destek oluruz dediler yaptılar hiç pişman değilim keşke altın da isteseymisim yaptılar ama daha çok isteseydim

Ayrıca altınların hepsini Kendime Ait bir kasaya koydum sonra araba alınırken verdim setlerim bilekliklerim hariç tabi ki de arabanın ruhsatı da benim dinen ve hukuken bana ait olan bir şeyi neden eşimin insiyatifine bırakayım kimse bırakmasın

aynı fikirdeyim.her konuda bunu yazıyorum kadının kendi birikimi olmalı kendi malı olmalı diye.ama eş arasında ayırım mı olurr diyorlarrr.kadınların yüzde 99 unun parası ya ailede kalır ya da çocuğuna harcanır ama erkeğinki meçhuldür

Aynen oyle bu güven meselesi de degil kimse kusura bakmasın ama bende eşinden ayri da geleceğimiz icin para biriktiriyorum diye linclendim ama aramız bal seker de olsa yarın ne getireceğini bilemeyiz hayatın ben eşime guveniyorum ama yarın nokur bilemeyiz o yuzden kendimizi güvence altına da almalıyız bi yerde

Seni yemin ederim ayakta alkisliyorum
Genelde ayakta linçlenirim
Ama ohhh vallahi. Ben çeyizimi de adama aldırdım hxhshhd EEE BENİ ALMAK KOLAY DEĞİL Hemde valla hep enplustan falan aldırdım. Kendim sadece güzel bir yemek takımı ve tencere seti aldım. Gerisini o aldı. Şimdiki aklımla onları da almazdım hahahha

Ben kasaya not koydum. Vasiyet yazdım. Ölürsem param aileme kalsın kızım reşit olana kadar para yönetimi onlarda hdhshsh KOCAMA ölüm bile zarar

Meçhul olmasa bile neden benim aklım yok mu da bana ait parayı kocam yönetecek akla fikre bak herşeye eyvallah demenin bı faydasini kim görmüş kimsenin eskilerini kullanmam valla evleniyorsak o eve eşya olacak iyi kötü pahalı ya da ucuz bütçeye göre az olsun ama alınacak yani

Yani ben gururuma yedirip herseyi eşime aldırmadı herkes üstüne düşeni yaptı 0 borçla takilarim da bende eşimde olsaydı çoktan biterdi bende ev için yatırım yapmaya çalışıyorum kızlar durumlar boyle

Evlenirken fazla mütevazilik enayilik olarak gorulup suistimal ediliyor malesef. Tamam gösterişe, düğüne, el alemin göz görgusune harcanmasin istemek guzel bir sey. Ama esya gibi konularda da taleplar olmak lazim. Karsi tarafi zorlamak anlminda degil, gerekirse ortak bütçeyle, ama esya düzen vs bir kere olmado mi bir daha kolay kolay olmuyor. Biz de tayinciyiz, idare edin falan diyen cok oldu. Ama omur boyu tayinci olacaz zaten, ne zamna kadar, nasil idare edicem. Simdi olmazsa hic tam olmaz diyip her seyi de aldim evlenirken. Gerek ihtiyac gerek kendi ev hayati alışkanlığımin gerek gördüğüm parcalari. Bunlarla mutluluk olmuyor belki ama insana kurulu duzen de huzur veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…