Düşün sen bile ablanın eski sevgilisine bakabiliyorsun, iş icraate dökülmediği sürece sorun yok.
Yaralı olduğunuz için onu görmek istememeniz doğal, hayet medeni bir şekilde ayrıldığım eski erkek arkadaşımın profiline baktım, bebeğinin resmi vardı, Allah mutlu etsin dedim içimden. Sinir olacak bişi yok bence.
teşekkürler öncelikle herkese yorumları için... bende zaten 1-2 defalık bakmalara bişey demem ki... benim erkek arkadasım olmadı daha önce ama eski hoşlandıgım insanlara baktım... ama özellikle aratmadım eşini gördüm ordan baktım oda yılda 1-2 kere ya olmuştur ya olmamıştır... özellikle aratmadım yani kimseyi... bunu anlardım ama ayda 2 kez bakılması benim kafamı allak bullak etti... hadi ayda bir defa bakıosun bi şekilde aklına geliyor(-ki neden geliyorsa artık) 3 aralıkta bakmışsın 7 aralıkta yani 4 gün sonra neden bakıyorsun..? bu kadar sık aklına onu getiren nedir ki? anlamadım ben bu durumu..? dediğim gibi sürekli profil resmini değiştiren fotografları dısaıya açık biri olsa onuda anlardım bir şekilde... ama ortada bişey yokken neden ya..? bilmiorum çok fazla normal tamam diye düşünmeye çalışıyorum ama olmuyor illa ki bir yerden bir gıcıklık oluyor bu konuda..
ya çok cindir o kesin anlar engellediğimi...o yüzden yapmıyorum... üstelik şimdi öğrebdiğimi biliyor ya kız gercekten hesabını kapatsa benden bilir...
Selam kızlar dün öğrendiğim facebook 'un yeni bir özelliği sayesinde eskiden beri kimi arattığınızı görebiliyorsunuz... bende merak ettim eşimin facebook'unu açtım.. nerdeyse her ay düzenli olarak eski sevgilisinin profilini aratmış... 3 aralıkta aratmışsa 7 aralıkta gene aratmış... sordum evet ne var bunda dedi... merak etmiş olamazmıyım diyor... ben ise ne hissedeceğimi şaşırdım... nasıl davranmam gerektiğini bilmiorum... üzüldüm öğrenince tabi.. halan onu aratıyorsa ona karşı hala bişeyler hissetmediğini nasıl anlayabilirim ki.. nasıl emin olabilirim... bu arada kız evli ve eşim zamanında bana çok severek birlikte olmadıklarını en azından kendisinin böyle dolu dolu duyular hissetmediğini söylemişti... peki bu nedir şimdi nasıl yorumlayacağım ben bunu..?
ya çok cindir o kesin anlar engellediğimi...o yüzden yapmıyorum... üstelik şimdi öğrebdiğimi biliyor ya kız gercekten hesabını kapatsa benden bilir...
kızı engelesene arkadaşım benim gibi, eşin dondurdu fln sanar belki hesabı arasın dursun da bulamasın:)
Selam kızlar dün öğrendiğim facebook 'un yeni bir özelliği sayesinde eskiden beri kimi arattığınızı görebiliyorsunuz... bende merak ettim eşimin facebook'unu açtım.. nerdeyse her ay düzenli olarak eski sevgilisinin profilini aratmış... 3 aralıkta aratmışsa 7 aralıkta gene aratmış... sordum evet ne var bunda dedi... merak etmiş olamazmıyım diyor... ben ise ne hissedeceğimi şaşırdım... nasıl davranmam gerektiğini bilmiorum... üzüldüm öğrenince tabi.. halan onu aratıyorsa ona karşı hala bişeyler hissetmediğini nasıl anlayabilirim ki.. nasıl emin olabilirim... bu arada kız evli ve eşim zamanında bana çok severek birlikte olmadıklarını en azından kendisinin böyle dolu dolu duyular hissetmediğini söylemişti... peki bu nedir şimdi nasıl yorumlayacağım ben bunu..?
İtiraf edin hadi hiç biriniz aratmadınız mı? Geçmişte yaşadığınız masum ilişkiyi sorgulamadınız mı? Ben belki bir milyon kez bakmışımdır. Adım mı attım, hayır. Mesaj mı attım hayır? Ne var girip baktıysam?
yangına körükle gitmek gibi olmasın da ilgi devam ediyor.böyle bir durumu çok ciddiye alırsanız büyür.bu yuzden almayın.mesela ben kocamı çok seviyorum deli gibi severek evlendik ama uıniversiteen çıktıgım kişi ki beni zerre kadar sevmiyordu, benim için sadece bir takıntıydı, uygun olmadıgını çok iyi biliyordum.benden tam tamına 8 yıl sonra evlendi ve birden benim için anlamlı olmaya başladı.ondan önce zerre kadar aklıma gelmeyen bir adamın eşini evini herşeyini merak etmeye başladım ama yine beş para etmez ve yine 100 tane gönlüm olsa vermeyecegim biri ama merak işte.ben de çok baktım faceten herşeyini irdeledim.bu eşime olan sevgimi azaltı mı hayır.ancak boş işler.zaman kaybı.gereksiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?