- 19 Kasım 2020
- 18
- -1
- 6
- 24
- Konu Sahibi Anniekaren
-
Sevgilisi olan biriyle niye bakışıyorsunuz?Aynı bölümden eskiden flörtüm olan kişiyle eskiden benim peşimden çok koştu ama fikir ayrılıkları vardı olmadı .Şimdi yeni sevgilisi var ama onun yanındayken bana bakıyor sürekli resmen flörtlesmeye çalışıyor.Kapida bekliyordu aynı anda çıkalım diye falan.kızda yanında farkında ama yutuyor resmen sanki hiçbir şey yokmuş gibi davranıyor şok geçirdim.Tepki falan karşılık vermiyorum ama o günden sonra benim olduğum ortamlarda kızla resmilesmeye başladı ama ben yokken yine mıç mıç yakın yani sevgili gibi işte.Kızda bana kötü kötü bakıyor ama yine de aynen devam tepki yok.Beni oyuna getiriyor olabilirler mi?
Size ne? Gerçekten size ne?Aynı bölümden eskiden flörtüm olan kişiyle eskiden benim peşimden çok koştu ama fikir ayrılıkları vardı olmadı .Şimdi yeni sevgilisi var ama onun yanındayken bana bakıyor sürekli resmen flörtlesmeye çalışıyor.Kapida bekliyordu aynı anda çıkalım diye falan.kızda yanında farkında ama yutuyor resmen sanki hiçbir şey yokmuş gibi davranıyor şok geçirdim.Tepki falan karşılık vermiyorum ama o günden sonra benim olduğum ortamlarda kızla resmilesmeye başladı ama ben yokken yine mıç mıç yakın yani sevgili gibi işte.Kızda bana kötü kötü bakıyor ama yine de aynen devam tepki yok.Beni oyuna getiriyor olabilirler mi?
Anlam aramayın. Anlam vermek zorunda değilsiniz çünkü. Zorunda mısınız? Bunu mu hissediyorsunuz?Bakış değil numara mi geri eklemiş ortak yerden farkettim.Arkadaşları ben gelince oo Moo yapıyor kızda orda tepkisiz duruyor.Anlam veremiyorum.
Sevgilisi olan biriyle niye bakışıyorsunuz
Kapının önünde bekliyor yoluma çıkıyor bakış değil olay ben elimden geldiğince kaçıyorum zaten bakismiyorum.Bana baktığını fark ediyorum sürekli.Kız nasıl buna susuyor bunlar ne ayak derdim bunu anlamakSevgilisi olan biriyle niye bakışıyorsunuz?
bana bakmayı kes diyebilirsin uyarabilirsin? beni rahatsız ediyorsun diyebilirsin biz nebilelim neden size baktığınıKapının önünde bekliyor yoluma çıkıyor bakış değil olay ben elimden geldiğince kaçıyorum zaten bakismiyorum.Bana baktığını fark ediyorum sürekli.Kız nasıl buna susuyor bunlar ne ayak derdim bunu anlamak
Kapının önünde bekliyor yoluma çıkıyor bakış değil olay ben elimden geldiğince kaçıyorum zaten bakismiyorum.Bana baktığını fark ediyorum sürekli.Kız nasıl buna susuyor bunlar ne ayak derdim bunu anlamak
Oooo kıymetli pipi, en sevdiğim.Aynı bölümden eskiden flörtüm olan kişiyle eskiden benim peşimden çok koştu ama fikir ayrılıkları vardı olmadı .Şimdi yeni sevgilisi var ama onun yanındayken bana bakıyor sürekli resmen flörtlesmeye çalışıyor.Kapida bekliyordu aynı anda çıkalım diye falan.kızda yanında farkında ama yutuyor resmen sanki hiçbir şey yokmuş gibi davranıyor şok geçirdim.Tepki falan karşılık vermiyorum ama o günden sonra benim olduğum ortamlarda kızla resmilesmeye başladı ama ben yokken yine mıç mıç yakın yani sevgili gibi işte.Kızda bana kötü kötü bakıyor ama yine de aynen devam tepki yok.Beni oyuna getiriyor olabilirler mi?
Hoşuna gidiyor itiraf et.Bakış değil numara mi geri eklemiş ortak yerden farkettim.Arkadaşları ben gelince oo Moo yapıyor kızda orda tepkisiz duruyor.Anlam veremiyorum.
Arkadaşları niye gülüp ben gelinceGözünüz sürekli onların üstünde olduğu için size kötü kötü bakıyor olabilir mi? Eski flörtünüzü takıntı haline getirmişsiniz, her hareketinde bir mana arıyorsunuz bence.
Gözünüz sürekli onların üstünde olduğu için size kötü kötü bakıyor olabilir mi? Eski flörtünüzü takıntı haline getirmişsiniz, her hareketinde bir mana arıyorsunuz bence.
Valla benim yanımda bu saydiklarimi biri yapsa 1 dk daha yanımda tutmam.Kız konuşacak kadar önemsememiş olamaz mı
Kapının önünde bekliyor yoluma çıkıyor bakış değil olay ben elimden geldiğince kaçıyorum zaten bakismiyorum.Bana baktığını fark ediyorum sürekli.Kız nasıl buna susuyor bunlar ne ayak derdim bunu anlamak
Kapının önünde senin için beklediğini düşünmen komik geldi. Sosyal medyada bir erkek vardı. İşyerinde platonik olduğu kız nişanlıymış. Çalıştığı masa lavaboya yakınmış. Kız ne zaman tuvalete gitse beni görmek için gidiyor ama nişanlı diye insanlar ne der korkusundan bana gelemiyor diyodu. Onu hatırlattınız bana. Kendinizi fazla önemsiyorsunuz.Kapının önünde bekliyor yoluma çıkıyor bakış değil olay ben elimden geldiğince kaçıyorum zaten bakismiyorum.Bana baktığını fark ediyorum sürekli.Kız nasıl buna susuyor bunlar ne ayak derdim bunu anlamak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?