Eski flörtüm ,sevgilisi yanındayken benimle bakışıyor ve kız bunları yutuyor neden?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Anniekaren

Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2020
18
-1
6
24
Aynı bölümden eskiden flörtüm olan kişiyle eskiden benim peşimden çok koştu ama fikir ayrılıkları vardı olmadı .Şimdi yeni sevgilisi var ama onun yanındayken bana bakıyor sürekli resmen flörtlesmeye çalışıyor.Kapida bekliyordu aynı anda çıkalım diye falan.kızda yanında farkında ama yutuyor resmen sanki hiçbir şey yokmuş gibi davranıyor şok geçirdim.Tepki falan karşılık vermiyorum ama o günden sonra benim olduğum ortamlarda kızla resmilesmeye başladı ama ben yokken yine mıç mıç yakın yani sevgili gibi işte.Kızda bana kötü kötü bakıyor ama yine de aynen devam tepki yok.Beni oyuna getiriyor olabilirler mi?

Sevgilisi olan biriyle niye bakışıyorsunuz?

Size ne? Gerçekten size ne?

Umursamazsanız sorun kalmaz.

Ancak anladığım kadarıyla hala bir şeyler hissediyorsunuz bu kişiye karşı.

Kusura bakmayın ama, çok basit mevzular bunlar yahu…

Bakış değil numara mi geri eklemiş ortak yerden farkettim.Arkadaşları ben gelince oo Moo yapıyor kızda orda tepkisiz duruyor.Anlam veremiyorum.
Anlam aramayın. Anlam vermek zorunda değilsiniz çünkü. Zorunda mısınız? Bunu mu hissediyorsunuz?

Ne gibi bir oyuna getirilme olabilir ki ? Üçlü ilişki mi teklif edecekler yoksa sen beni eskiden nasıl da kandırdın , zorla flört ettim seninle deyip dövecekler mi , saçını da çekebilirler dikkat et
gençlik acayip bir şey En kötü derdin bu olsun

bana bakmayı kes diyebilirsin uyarabilirsin? beni rahatsız ediyorsun diyebilirsin biz nebilelim neden size baktığını

Kız konuşacak kadar önemsememiş olamaz mı

Oooo kıymetli pipi, en sevdiğim.

Gözünüz sürekli onların üstünde olduğu için size kötü kötü bakıyor olabilir mi? Eski flörtünüzü takıntı haline getirmişsiniz, her hareketinde bir mana arıyorsunuz bence.
Arkadaşları niye gülüp ben gelince
Gözünüz sürekli onların üstünde olduğu için size kötü kötü bakıyor olabilir mi? Eski flörtünüzü takıntı haline getirmişsiniz, her hareketinde bir mana arıyorsunuz bence.

Kız konuşacak kadar önemsememiş olamaz mı
Valla benim yanımda bu saydiklarimi biri yapsa 1 dk daha yanımda tutmam.

Kapının önünde senin için beklediğini düşünmen komik geldi. Sosyal medyada bir erkek vardı. İşyerinde platonik olduğu kız nişanlıymış. Çalıştığı masa lavaboya yakınmış. Kız ne zaman tuvalete gitse beni görmek için gidiyor ama nişanlı diye insanlar ne der korkusundan bana gelemiyor diyodu. Onu hatırlattınız bana. Kendinizi fazla önemsiyorsunuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…