Eski flörtüm ,sevgilisi yanındayken benimle bakışıyor ve kız bunları yutuyor neden?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
naapsin yerden yere mi vursun kendini senin gorebilcegin sekilde egonuzu ucuz yemlerle beslemeyin boyle hasta olursunuz maazallah

Aldatan adamı bile affedin yerine göre yazan bir kadından ne bekleyebilirim ki.Yetti bu erkek savunuculuğu gerçekten.Hemcinsilerimi duygularıyla değil aklıyla düşünmeye davet ediyorum
Erkek savunucusu diyene bak, yatıyor kalkıyor aklı sevgilisi olan herifte. Bi de konu açmış. Nasıl dertliyse artık.

Aldatan adamı bile affedin yerine göre yazan bir kadından ne bekleyebilirim ki.Yetti bu erkek savunuculuğu gerçekten.Hemcinsilerimi duygularıyla değil aklıyla düşünmeye davet ediyorum
Kim neyazmış ben miii? aldatan adamımı affedin demişimm nerde???
Savunan sensin sevgili ergenus anladın mı oda şüpheli..

Birini bir şeye davet edebilmen için sende mevcut olması gerekir.

Aqidşwöxm nolur troll ol ya. Nasıl aldattı kızı nolur söyle. Valla merak ediyorum. Aldatmak dediğin naptı? Çocukla haşna fişne mi yaptın nerden biliyosun aldattığını?
Çocuğu başkasına kaptırdın diye çıldırmışsın.

Kim neyazmış ben miii? aldatan adamımı affedin demişimm nerde???
Savunan sensin sevgili ergenus anladın mı oda şüpheli..

Birini bir şeye davet edebilmen için sende mevcut olması gerekir.
Başka konuda yazdığımı görmüş minnoş. Adam sevgilisini bıraksa koşa koşa gidecek, vıdı vıdı ediyo burda.

Bacım kadının düşmanı yine kadın değil mi? Öyle haklısın ki…

Başka konuda yazdığımı görmüş minnoş. Adam sevgilisini bıraksa koşa koşa gidecek, vıdı vıdı ediyo burda.
Ah katib kim bilir yorum yazdığında ki adam ne halt ettide aldatmayı bile affedin bunu etmeyin yazdın mevzuyu anlamadığı belli ama iyi bakınmış sana araştırmış belli hayranın var artık

Bacım kadının düşmanı yine kadın değil mi? Öyle haklısın ki…
Burda görüyorum bacım bana sevgilim şunu yaptı sustum bunu yaptı sessiz kaldım.Yazık böyle bir gerçek var ki erkek egemenliği kadınların gözünü bürümüş.Mantık çoğu zaman devreye girmiyor kadın fıtratında.Evliye tabi koca boşamak zor yargılamak ne haddime ama bekara niye bu kadar göz yumulur işte burdaki bütün bana atılan yorumları okuyun anlarsınız

Siz buluttan nem kapıyor olabilirsiniz. O kadar takıntı haline gelmiş ki, eski sevgilinizi geçtim, kızı bile takip eder olmuşsunuz.

Bence de katılıyorum. Kıskandıkları ve gerçek hayatlarında hiç sevilmedikleri için gelip burada insanlara saldırıyorlar. Ben seni anlıyorum. Sen boş ver onları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…