- 17 Temmuz 2022
- 2.557
- 10.600
- 138
- Konu Sahibi Anniekaren
-
Kız mı ?Beni okul tatile girince engelledi
Kaçıncı sınıfta ve hangi bölümde okuyorsunuzBeni okul tatile girince engelledi
Yaraya tuz basıyosun etmeAdamın aklında olsan kaç yazar, arkadaşları o kıza yenge diyor.
Sizene? İster susar ister karışır. Onun sevgilisi sonuçta, öyle değil mi? Siz niye bu kadar dert edindiniz? Ayrılsın da ben yine onla çıkayım bize engel oluyor der gibi bir havanız var.
EvetKız mı ?
Nasıl bıkmışsa artık sizden
naapsin yerden yere mi vursun kendini senin gorebilcegin sekilde egonuzu ucuz yemlerle beslemeyin boyle hasta olursunuz maazallahKapının önünde bekliyor yoluma çıkıyor bakış değil olay ben elimden geldiğince kaçıyorum zaten bakismiyorum.Bana baktığını fark ediyorum sürekli.Kız nasıl buna susuyor bunlar ne ayak derdim bunu anlamak
Aldatan adamı bile affedin yerine göre yazan bir kadından ne bekleyebilirim ki.Yetti bu erkek savunuculuğu gerçekten.Hemcinsilerimi duygularıyla değil aklıyla düşünmeye davet ediyorumNasıl bıkmışsa artık sizden
Erkek savunucusu diyene bak, yatıyor kalkıyor aklı sevgilisi olan herifte. Bi de konu açmış. Nasıl dertliyse artık.Aldatan adamı bile affedin yerine göre yazan bir kadından ne bekleyebilirim ki.Yetti bu erkek savunuculuğu gerçekten.Hemcinsilerimi duygularıyla değil aklıyla düşünmeye davet ediyorum
Kim neyazmış ben miii? aldatan adamımı affedin demişimm nerde???Aldatan adamı bile affedin yerine göre yazan bir kadından ne bekleyebilirim ki.Yetti bu erkek savunuculuğu gerçekten.Hemcinsilerimi duygularıyla değil aklıyla düşünmeye davet ediyorum
Aqidşwöxm nolur troll ol ya. Nasıl aldattı kızı nolur söyle. Valla merak ediyorum. Aldatmak dediğin naptı? Çocukla haşna fişne mi yaptın nerden biliyosun aldattığını?Aldatan adamı bile affedin yerine göre yazan bir kadından ne bekleyebilirim ki.Yetti bu erkek savunuculuğu gerçekten.Hemcinsilerimi duygularıyla değil aklıyla düşünmeye davet ediyorum
Şimdi de hayal dünyasında bizi o kızın yerine koydu saydırıyorErkek savunucusu diyene bak, yatıyor kalkıyor aklı sevgilisi olan herifte. Bi de konu açmış. Nasıl dertliyse artık.
Başka konuda yazdığımı görmüş minnoş. Adam sevgilisini bıraksa koşa koşa gidecek, vıdı vıdı ediyo burda.Kim neyazmış ben miii? aldatan adamımı affedin demişimm nerde???
Savunan sensin sevgili ergenus anladın mı oda şüpheli..
Birini bir şeye davet edebilmen için sende mevcut olması gerekir.
Bacım kadının düşmanı yine kadın değil mi? Öyle haklısın ki…Aldatan adamı bile affedin yerine göre yazan bir kadından ne bekleyebilirim ki.Yetti bu erkek savunuculuğu gerçekten.Hemcinsilerimi duygularıyla değil aklıyla düşünmeye davet ediyorum
Ah katib kim bilir yorum yazdığında ki adam ne halt ettide aldatmayı bile affedin bunu etmeyin yazdın mevzuyu anlamadığı belli ama iyi bakınmış sana araştırmış belli hayranın var artıkBaşka konuda yazdığımı görmüş minnoş. Adam sevgilisini bıraksa koşa koşa gidecek, vıdı vıdı ediyo burda.
Burda görüyorum bacım bana sevgilim şunu yaptı sustum bunu yaptı sessiz kaldım.Yazık böyle bir gerçek var ki erkek egemenliği kadınların gözünü bürümüş.Mantık çoğu zaman devreye girmiyor kadın fıtratında.Evliye tabi koca boşamak zor yargılamak ne haddime ama bekara niye bu kadar göz yumulur işte burdaki bütün bana atılan yorumları okuyun anlarsınızBacım kadının düşmanı yine kadın değil mi? Öyle haklısın ki…
Bence de katılıyorum. Kıskandıkları ve gerçek hayatlarında hiç sevilmedikleri için gelip burada insanlara saldırıyorlar. Ben seni anlıyorum. Sen boş ver onlarıBurda görüyorum bacım bana sevgilim şunu yaptı sustum bunu yaptı sessiz kaldım.Yazık böyle bir gerçek var ki erkek egemenliği kadınların gözünü bürümüş.Mantık çoğu zaman devreye girmiyor kadın fıtratında.Evliye tabi koca boşamak zor yargılamak ne haddime ama bekara niye bu kadar göz yumulur işte burdaki bütün bana atılan yorumları okuyun anlarsınız
Bazı kadınlarda diye düzeltip okadar haklısın ki diyorum..Mantık çoğu zaman devreye girmiyor kadın fıtratında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?