Eski flörtüm ,sevgilisi yanındayken benimle bakışıyor ve kız bunları yutuyor neden?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
20 küsür yaşındayız ama bunu yapanin hala olgunlasamadigini bende düşünüyorum doğru.Simdi ben kötü konuma düştüm ama bu kişiye evet dediği ana kadar bana yürüdü kendimi enayi gibi hissettim.Son ana kadar hemde ..

Seninkini de kim istese alıyor .

İkisinden de uzak dururdum ben olsam

Çocukla nasıl hep karşılaşıp bakışılıyor arkadaş falan değilseniz anlamadım.

Kız takmıyor olabilir sonuçta çocuk daha aldatmamış bir şey yapmamış. Özgüvenli kızdır aldattırsa beni kaybeder, öyle adam zaten yanımda durmasın diye düşünüp rahat takılıyordur.

İkisinden de uzak dururdum ben olsam
Boynuzlanıcam ve susucam.Herkes bana saldırıyor ama. O kız bundan erkekten daha çok çeker biraz da bu yüzden kabul etmedim 2 sene uğraşmasina rağmen.Bir kız nasıl buna göz yumar?Evli değil barkli degil

Boynuzlanıcam ve susucam.Herkes bana saldırıyor ama. O kız bundan erkekten daha çok çeker biraz da bu yüzden kabul etmedim 2 sene uğraşmasina rağmen.Bir kız nasıl buna göz yumar?Evli değil barkli degil
Yavrucum sen ne anlatıyosun? Ortada boynuzlanma nerde? Çocukla bir şey yaşadın da bizden mi gizliyosun Kızı inanılmaz kıskanmışsın. Bi sakinleş, derin derin nefes al.

Çocuk senle muhatap bile olmuyor. Kendi kendine benle flörtleşiyor diye her hareketinden anlam çıkarıyosun.

Dalga geciyordur arkadas cevresiyle, beni unutamadi vs diye… oyuna gelmeyin

Sizene? İster susar ister karışır. Onun sevgilisi sonuçta, öyle değil mi? Siz niye bu kadar dert edindiniz? Ayrılsın da ben yine onla çıkayım bize engel oluyor der gibi bir havanız var.

Amma dert olmuş içine be.

oksijen şart bilinçli nefes alıp verme eylemi öneriyorum konu sahibi size

Sizle neden dalga gecilmis anlamadim bunu yapan bicok erkek var halbuki. Kizin.tepkisizligi de ne bilim yani ben olsam durmazdim

Belki senin kadar takıntılı değildir o kız

Sizle neden dalga gecilmis anlamadim bunu yapan bicok erkek var halbuki. Kizin.tepkisizligi de ne bilim yani ben olsam durmazdim
Evet sanki hiç olmayan şey hani biri yazmış ya yanindakiyle yaşarsın aklindekiyle ölürsün diye bu sözü kim yazıyor?Erkekler değil mi?Niye sanki gaibten uyuyormuşum gibi herkes tepki verdi anlamadım.

Evet sanki hiç olmayan şey hani biri yazmış ya yanindakiyle yaşarsın aklindekiyle ölürsün diye bu sözü kim yazıyor?Erkekler değil mi?Niye sanki gaibten uyuyormuşum gibi herkes tepki verdi anlamadım.
Kadınlar da yazıyo arada.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…