- 19 Kasım 2020
- 18
- -1
- 6
- 24
- Konu Sahibi Anniekaren
-
Doğru seçim yapmış çocuk ozamanArkadaşları niye gülüp ben gelince
Valla benim yanımda bu saydiklarimi biri yapsa 1 dk daha yanımda tutmam.
Seninkini de kim istese alıyor .20 küsür yaşındayız ama bunu yapanin hala olgunlasamadigini bende düşünüyorum doğru.Simdi ben kötü konuma düştüm ama bu kişiye evet dediği ana kadar bana yürüdü kendimi enayi gibi hissettim.Son ana kadar hemde ..
İkisinden de uzak dururdum ben olsamAynı bölümden eskiden flörtüm olan kişiyle eskiden benim peşimden çok koştu ama fikir ayrılıkları vardı olmadı .Şimdi yeni sevgilisi var ama onun yanındayken bana bakıyor sürekli resmen flörtlesmeye çalışıyor.Kapida bekliyordu aynı anda çıkalım diye falan.kızda yanında farkında ama yutuyor resmen sanki hiçbir şey yokmuş gibi davranıyor şok geçirdim.Tepki falan karşılık vermiyorum ama o günden sonra benim olduğum ortamlarda kızla resmilesmeye başladı ama ben yokken yine mıç mıç yakın yani sevgili gibi işte.Kızda bana kötü kötü bakıyor ama yine de aynen devam tepki yok.Beni oyuna getiriyor olabilirler mi?
Çocukla nasıl hep karşılaşıp bakışılıyor arkadaş falan değilseniz anlamadım.20 küsür yaşındayız ama bunu yapanin hala olgunlasamadigini bende düşünüyorum doğru.Simdi ben kötü konuma düştüm ama bu kişiye evet dediği ana kadar bana yürüdü kendimi enayi gibi hissettim.Son ana kadar hemde ..
Kapının önünde senin için beklediğini düşünmen komik geldi. Sosyal medyada bir erkek vardı. İşyerinde platonik olduğu kız nişanlıymış. Çalıştığı masa lavaboya yakınmış. Kız ne zaman tuvalete gitse beni görmek için gidiyor ama nişanlı diye insanlar ne der korkusundan bana gelemiyor diyodu. Onu hatırlattınız bana. Kendinizi fazla önemsiyorsunuz
Boynuzlanıcam ve susucam.Herkes bana saldırıyor ama. O kız bundan erkekten daha çok çeker biraz da bu yüzden kabul etmedim 2 sene uğraşmasina rağmen.Bir kız nasıl buna göz yumar?Evli değil barkli degilİkisinden de uzak dururdum ben olsam
Evet kolayca boynuzlar nasılsa herseyine sessiz kalan birini bulmuşDoğru seçim yapmış çocuk ozaman
Yavrucum sen ne anlatıyosun? Ortada boynuzlanma nerde? Çocukla bir şey yaşadın da bizden mi gizliyosunBoynuzlanıcam ve susucam.Herkes bana saldırıyor ama. O kız bundan erkekten daha çok çeker biraz da bu yüzden kabul etmedim 2 sene uğraşmasina rağmen.Bir kız nasıl buna göz yumar?Evli değil barkli degil
Sanki evlilerde senle aldatıyor kızda buna sessiz kalıyor neyin kafasını yaşıyorsun sen yaEvet kolayca boynuzlar nasılsa herseyine sessiz kalan birini bulmuş
Sizene? İster susar ister karışır. Onun sevgilisi sonuçta, öyle değil mi? Siz niye bu kadar dert edindiniz? Ayrılsın da ben yine onla çıkayım bize engel oluyor der gibi bir havanız var.Boynuzlanıcam ve susucam.Herkes bana saldırıyor ama. O kız bundan erkekten daha çok çeker biraz da bu yüzden kabul etmedim 2 sene uğraşmasina rağmen.Bir kız nasıl buna göz yumar?Evli değil barkli degil
Amma dert olmuş içine be.Boynuzlanıcam ve susucam.Herkes bana saldırıyor ama. O kız bundan erkekten daha çok çeker biraz da bu yüzden kabul etmedim 2 sene uğraşmasina rağmen.Bir kız nasıl buna göz yumar?Evli değil barkli degil
Evet sanki hiç olmayan şey hani biri yazmış ya yanindakiyle yaşarsın aklindekiyle ölürsün diye bu sözü kim yazıyor?Erkekler değil mi?Niye sanki gaibten uyuyormuşum gibi herkes tepki verdi anlamadım.Sizle neden dalga gecilmis anlamadim bunu yapan bicok erkek var halbuki. Kizin.tepkisizligi de ne bilim yani ben olsam durmazdim
Beni okul tatile girince engellediBelki senin kadar takıntılı değildir o kız
Kadınlar da yazıyo arada.Evet sanki hiç olmayan şey hani biri yazmış ya yanindakiyle yaşarsın aklindekiyle ölürsün diye bu sözü kim yazıyor?Erkekler değil mi?Niye sanki gaibten uyuyormuşum gibi herkes tepki verdi anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?