- 3 Kasım 2014
- 295
- 398
- 73
- Konu Sahibi masaldenizindekucuksal
-
deli kuvveti sanirimYaaa çok eğlenceli bir durum. Gülmek istemem ama çok komik :) Ne diyeceğimi bilemiyorum. Özellikle şu katil gibi soğukkanlı hissetme durumu muhteşem :) Tasvir muhteşem!
Peki ciddi bir kafa mıydı? Yani kafa atmak çok zor diye biliyorum. Hiç atmadım, yemedim ama kafanla birinin kafasına vuruyorsun ve büyük ihtimalle acıyordur sizinki de. Acımadı mı? Karşıdakinin kafası mı şişti acaba neler oldu?
insanlar kostu o cirlayinca, yuzumde donuk bi ifade vardi sanirim... kaldirdilar bunu, kaca kaca saya saya gitti karaktersiz dusuk kadin... gucu yetse daha neler yapardi ama bu kez gercekten korktu, gozunde gordum... ben de istifimi bozmadan yuruyup gittim... sogukkanli katil gibi hissettim yururken, bi rahatlik bi umursamazlik...
tostos burcuyum diycem bundan sonraCanım senin burcun ne ?? Valla merak ettim :)
teraziyim ama galiba yukselenim BOGACanım senin burcun ne ?? Valla merak ettim :)
tostos burcuyum diycem bundan sonra
teraziyim ama galiba yukselenim BOGA
Kafana sağlık ...Mutlaka geçerli bir sebebi vardır ,tebrikler Ben de kv yi kolundan tutup oturduğu koltuktan yere fırlatmıştım İçime hulk kaçmış demek ki ,nasıl hoplattıysam 120 kiloluk kadını Şiddete karşıyım ama bazen iyi geliyo bazı bünyelere bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?