- 4 Eylül 2014
- 502
- 327
- 78
- Konu Sahibi masaldenizindekucuksal
-
Evlenince denerim cazgırlık edince gerçi kadın sessiz ama hiç belli olmazZamanı gelmemiş demek ki o zaman geldi mi on kaplan gücünde oluyorsun,8 sene geçti hala unutmam yere sürtüldüğü sesi ve görüntüyü Her şeyi zaaarrrtttttt diye yumurtlar ama bu konu canım kv ciğimle aramızda bir sır olarak kaldı Sanırım söylerse ağzını yüzünü dümdüz ederim diye sesini çıkarmadı
afedersiniz leydi...Seviye yerlerde!
insaallah o duruma gelmezsiniz, ne diyeyim... benim de lugatimda, hayatimda yoktu... bi insan nasil zivanadan cikarilir, yasadim... ama yine diyorum, dilerim Rabbimden gerek duymaz ve yasamazsiniz... kimse o noktaya gelmesin...Hiçbir durumun ya da olayın karşılığı kafa atmak vb. şiddet olayları olmamalı. Yanlış yapmış olabilir, sizi yıpratmış üzmüş olabilir ama asla karşılığı şiddet olmamalı. Kadına şiddete hayır dediğimiz bu günlerde, kadın kadına şiddet gösterirse; erkeklerin eline koz vermiş olursunuz. Şiddet ve şiddet eğilimin benim lügatımda yeri yoktur.
kafa atarken bile sukuneti korudum :) psikopatik tavirlar gorsen... ne derece nefret ettirdilerse, bunu yapabildim bi anda... ovunmuyorum ama o an ki patlama halim onu gerektirdi...insanların sınırlarını da zorlamamak lazım karsıdakini sessiz sakin gorenler psikolojik siddetin babasını uyguluyor buda cok kotu bu baskıya karsılık kişi susuyor susuyor en sonunda fiziksel olarak gosteriyor bu tepkiyi konu sahibininde siddet yanlısı oldugunu sanmıyorum ama benimde cevremde bulunan benzeri kişileri dusundukce hak vermiyor degilim
evlendikten sonra ne gozu yasli uykulara daldim, kafami beynimi yedim, mutsuz ve omuzlari cokuk gezdim, bosandim, yine kurtulamadim o yapilanlarin tesirinden... onlarsa hahaha hihihi... karsimda o şerli yuzunu gorunce ve yine ayni tavri sergileyince, carsi pazar donmeye basladi etrafmda, sonrasi malum... kelime cikmadi agzimdan... hep pisman olmustum, nasil vermedim cevabini, tepkimi belli etmedim diye... hepsini sildim attimŞiddetin her türlüsüne her koşulda karşıyım. Karşıyım da amaaan be konu sahibesi eline sağlık yaÇok da iyi yapmışsın çok da güzel yapmışsın.
Bazen bazı anlar gelir bin kelimeyle anlatamayacagın seyi bi kafayla anlatırsın işte böyle. Elinize öhöm pardon kafanıza saglık
Siz yine de böyle deşarj olmayın bi dahakine. Birikmeden söyleyin ne varsa icinizde. Hayır karsı tarafa hic acımam ama yasal bi is acılır basınıza ne gerek var.
benim eskiye atbi görümcem bile yok kafa atcak
bi de ben artik onlarin gelini/namusu idim, dusunsenize... ne kadar ahlaksizlar ki iftira boyutlarinda yasiyorlar... ben insan gibi goremiyorum artik onlari... hic acimadim o yuzden... yanlis, biliyorum... ama yaklasmasaydi bana, bosandim, hala kurtaramiyorum yakayi...İnşallah bunun acısını çıkarmaya kalkmaz arkadaşım... Ama benim de en nefret ettigim şey insanın namusuna laf atılması... Karşımdakinden çok pis nefret etsem de namusu beni ırgalamaz başkaları arkasından konuşsa da namus konusu ise dahil olmam...
İciniz rahatladıysa ne mutlu inşallah bir daha bulaşmaz size... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?