eski gorumceye kafa attim!

Evlenince denerim cazgırlık edince gerçi kadın sessiz ama hiç belli olmaz sıkıysa sesini çıkartsındı Allah ne verdiyse biliyodur sonunu

Elline saglik
be insanlarin hakettiklerinin verilmesi taraftriyim ha siddet olmalimi bilmiyorum
Bende eski kaynanami görsem sanirim onada kendimede bir cinnet gecirtirim

Hiçbir durumun ya da olayın karşılığı kafa atmak vb. şiddet olayları olmamalı. Yanlış yapmış olabilir, sizi yıpratmış üzmüş olabilir ama asla karşılığı şiddet olmamalı. Kadına şiddete hayır dediğimiz bu günlerde, kadın kadına şiddet gösterirse; erkeklerin eline koz vermiş olursunuz. Şiddet ve şiddet eğilimin benim lügatımda yeri yoktur.

insanların sınırlarını da zorlamamak lazım karsıdakini sessiz sakin gorenler psikolojik siddetin babasını uyguluyor buda cok kotu bu baskıya karsılık kişi susuyor susuyor en sonunda fiziksel olarak gosteriyor bu tepkiyi konu sahibininde siddet yanlısı oldugunu sanmıyorum ama benimde cevremde bulunan benzeri kişileri dusundukce hak vermiyor degilim

Ah keske bende senin gibi dalabilseydim siddette karsiyim ama bazi insanlar hakediyor be gerci en son beni dovmeyle tehdit ettiginde lafimi bir guzel soktum kendine gelmesi zaman almistir geri zekalinin ne insanlar var yahu yuvami dagittilar resmen goz gore aynen senin dedigin gibi sirf eski esim benden suphelensin diye annesiyle bir olup uzerime ufaktan ufaga iftiralar atmayada baslamislardi ! namusuma dil uzatmadan bosanma davasi actim gerci bu okuzler onuda yaparlardi baslik harika olmus bu arada HIC GULESIM YOKTU supersin

insaallah o duruma gelmezsiniz, ne diyeyim... benim de lugatimda, hayatimda yoktu... bi insan nasil zivanadan cikarilir, yasadim... ama yine diyorum, dilerim Rabbimden gerek duymaz ve yasamazsiniz... kimse o noktaya gelmesin...

Son düzenleme:
kafa atarken bile sukuneti korudum :) psikopatik tavirlar gorsen... ne derece nefret ettirdilerse, bunu yapabildim bi anda... ovunmuyorum ama o an ki patlama halim onu gerektirdi...

evlendikten sonra ne gozu yasli uykulara daldim, kafami beynimi yedim, mutsuz ve omuzlari cokuk gezdim, bosandim, yine kurtulamadim o yapilanlarin tesirinden... onlarsa hahaha hihihi... karsimda o şerli yuzunu gorunce ve yine ayni tavri sergileyince, carsi pazar donmeye basladi etrafmda, sonrasi malum... kelime cikmadi agzimdan... hep pisman olmustum, nasil vermedim cevabini, tepkimi belli etmedim diye... hepsini sildim attim inanin delilige vuruyorum, kolay mi o hale gelmek...

bi de ben artik onlarin gelini/namusu idim, dusunsenize... ne kadar ahlaksizlar ki iftira boyutlarinda yasiyorlar... ben insan gibi goremiyorum artik onlari... hic acimadim o yuzden... yanlis, biliyorum... ama yaklasmasaydi bana, bosandim, hala kurtaramiyorum yakayi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…