- 3 Kasım 2014
- 295
- 398
- 73
- Konu Sahibi masaldenizindekucuksal
-
bosandik canim biz :)sizde haklymışsınız yanii çok ii yapmışsınız şimdi size kul köle oluyodur korkusundan
bence de erkegin kadina uyguladigi siddet gibi bir sey degil bu... ben de asla tasvip etmezdim ama insan ne hale gelebiliyor iste...ee tabii adalet mi var allasen ,kim kime gücünü yetirebilirse
komik oluyo okuyunca :)kusura bkmayın ama güldüm
amannn ne guzel yapmisinnnnnnnnnnn gitsende benim eski kaynanayada gomsene bitane masallah sana basin dert gormesinyanlis okumadiniz ...
sakinligiyle, tartismadan kacinan yapisiyla bilinen ben, bunu yaptim... zerre kadar da pisman degilim...
karsilastik ve gelip utanmadan suclarcasina konusmaya basladi... bosanma sebeplerimizin basini onun yalanlari, oyunlari, namusuma atilan iftiralari ceker... arsizca gelip beni sucladi, sinirlerim oylesine lackalasmis ki, tek kelime etmeden yakasindan tutup kendime cekip kafayi gomdum... parcalayacaktim ama engel oldular...
insanlikla bi yere ulasamamis birinin kalleslere karsi patlamasiydi sanirim bu...
yumusak atin ciftesi pek olurmus, gormus oldum...
hepinizin intikamiydi, gorumce magdurlari :)
hala gelmis, kardesimi gulduremedin diyo, artk kendimi anlatmaya ugrasmadim, evliligim hep hakaret ve iftiralara karsi aciklama yapmakla gecti... hard oldu bu seferki cevabim, kisa ve oz :)Ayrilmissiniz, olmus bitmis, daha ne istiyorsa bu insanlar, kasinmis vallah, sizde fena kasimissiniz, ama dikkatli olun derim,daha agir sekilde bisey yasatmasinlar size...
pardon o zaman dememiş kabul edelim hakkınızda hayırlısı olsun ama iyi yapmışsınız kv :)bosandik canim biz :)
ve cevabınız süper olmuşhala gelmis, kardesimi gulduremedin diyo, artk kendimi anlatmaya ugrasmadim, evliligim hep hakaret ve iftiralara karsi aciklama yapmakla gecti... hard oldu bu seferki cevabim, kisa ve oz :)
kv degil gorumceKadına şiddete karşıyım ama kv
pardon o zaman dememiş kabul edelim hakkınızda hayırlısı olsun ama iyi yapmışsınız kv :)
yanlış yazdım kv odaklanmışım dakv degil gorumce
o gorumce anasindan da beterdi... simdi napiyodur kiyanlış yazdım kv odaklanmışım daikisi de aynı ha kv ha görümce
huhuuuuuuuuuuuuuuyanlis okumadiniz ...
sakinligiyle, tartismadan kacinan yapisiyla bilinen ben, bunu yaptim... zerre kadar da pisman degilim...
karsilastik ve gelip utanmadan suclarcasina konusmaya basladi... bosanma sebeplerimizin basini onun yalanlari, oyunlari, namusuma atilan iftiralari ceker... arsizca gelip beni sucladi, sinirlerim oylesine lackalasmis ki, tek kelime etmeden yakasindan tutup kendime cekip kafayi gomdum... parcalayacaktim ama engel oldular...
insanlikla bi yere ulasamamis birinin kalleslere karsi patlamasiydi sanirim bu...
yumusak atin ciftesi pek olurmus, gormus oldum...
hepinizin intikamiydi, gorumce magdurlari :)
yasadiklarimin patlamasiydi sanirim arkadasim :) nasil oldu anlamadim... hirsimi anca alirdim gerci... bi de ben evlilik boyu onlara tek kelime etmedim, catlamisim... kaşına denk geldi sanirim... nefretten kendi agrimi hissetmedimAhahahahah. Ciddi yaklaşmak istedim aslında ama kafamda deli sorular var su an.
Kafanız acıdı mı ? Tam burnuna denk getirirsen sanırım burun zayıf ve bi kısmı kırkırdak doku oldugu icin hem kafa atanın canı az acırmıs hem de karsı tarafın hasarı daha fazla olurmus. Siz tam olarak neresine denk getirdiniz?
Bi de neden kafa? Yani kadınlara özgü saçlara asılmak var, tokat var, hardcore olsun derseniz yumruk var.
sizde haklymışsınız yanii çok ii yapmışsınız şimdi size kul köle oluyodur korkusundan
bence de erkegin kadina uyguladigi siddet gibi bir sey degil bu... ben de asla tasvip etmezdim ama insan ne hale gelebiliyor iste...
Gece gece beni iyi güldürdünüz valla Allah da sizleri güldürsünYani :) Şimdi ben ona aman anne yaman anne deseydi tepeme çıkacaktı ,en iyisi buydu o zaman için ..Ne demişler deli deliyi görünce sopasını saklarmış
Şiddetin her türlüsüne her koşulda karşıyım. Karşıyım da amaaan be konu sahibesi eline sağlık yayasadiklarimin patlamasiydi sanirim arkadasim :) nasil oldu anlamadim... hirsimi anca alirdim gerci... bi de ben evlilik boyu onlara tek kelime etmedim, catlamisim... kaşına denk geldi sanirim... nefretten kendi agrimi hissetmedim
Gece gece beni iyi güldürdünüz valla Allah da sizleri güldürsünçok iyi geldi bu sıkıntılarımın üstüne. Ben olsam yapabilir miyim diye düşündüm bi an yapardım yaa yapmalııyım hatta hahaahaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?