eski gorumceye kafa attim!

Ayyy nasıl yaptınız kusura bakmayın meraktan soruyorum sonra ne oldu peki sebep neydi atma sebebiniz ???

Düğün zamanı bütün eşyaları ol aldığı için sorun çıktı neymişşşş benim anneme evime gelemezmiş ,onun aldığı eşyalara oturamazmış vır vır vır konuşuyo karşımda ,ehhh dedim tuttum kolundan bir çekişte yere kapaklandı ,beni başkasıyla karıştırma dedim Sen kimsin benim annemi istemeyecek ...

Bir kadın bir kadına şiddet uygulamış, bizim kk'nın hatunları da alkışlıyor. Bravo size. Şiddetin haklısı haksızı olmaz!!!

Herkesle aynı seviyede konuşamıyorsun sephora ,sürekli ingiliz kraliyet ailesindenmişsin gibi davranmak sökmüyor ...Osmanlı tokadının ballandıra ballandıra anlatılması kodlarımıza işlenmiş demek ki

O zaman osmanlı tokadını bir erkekten yiyince de sesiniz çıkmasın. Cazgırlık yapan hakediyorsa eğer böyle olmalı.

oha
guldum, kusura bakma..
siddete karsiyiz diyoruz, evet, ama son yasadiklarimdan sonra, cilelerden cikip yine de sustuktan sonra, cok iyi anliyorum bi insan nasil catlar, zivanadan cikar, olmadigi biri gibi davranir..
keske olmasaymis ama sizi yadirgamiyorum..
bi de erkek kadini dovse evet tepkimiz farkli olur, ama erkek erkege veya kadin kadina olunca yine tepki koysak bile, biraz daha farkli oluyo.. kim hakli kim haksiz'a odaklaniyoruz once nedense..
onlarinki psikolojik dayak, sizinki fiziksel kokenli olmus

sizde haklymışsınız yanii çok ii yapmışsınız şimdi size kul köle oluyodur korkusundan

İnşallah bunun acısını çıkarmaya kalkmaz arkadaşım... Ama benim de en nefret ettigim şey insanın namusuna laf atılması... Karşımdakinden çok pis nefret etsem de namusu beni ırgalamaz başkaları arkasından konuşsa da namus konusu ise dahil olmam...
İciniz rahatladıysa ne mutlu inşallah bir daha bulaşmaz size... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…