- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.547
- 498
- Konu Sahibi masaldenizindekucuksal
-
Ohh cok ıyı olmus ellernız dert gormesınArtik nasil dolmussaniz ona karsi..sonrasinda uzamasin bu olay
Ayyy nasıl yaptınızkusura bakmayın meraktan soruyorum sonra ne oldu peki sebep neydi atma sebebiniz ???
Cok sagol cnm gorumcelerime atılmış gibi hissettim gerçekten
Ben olsam kafa atmazdım cok acıyor bir keresinde denemiştim kendı kafanıza yazık
Bir kadın bir kadına şiddet uygulamış, bizim kk'nın hatunları da alkışlıyor. Bravo size. Şiddetin haklısı haksızı olmaz!!!
katılıyorum saçını yolmak en iyi yöntemO zaman kıpırdayamıyolar
O zaman osmanlı tokadını bir erkekten yiyince de sesiniz çıkmasın. Cazgırlık yapan hakediyorsa eğer böyle olmalı.Herkesle aynı seviyede konuşamıyorsun sephora ,sürekli ingiliz kraliyet ailesindenmişsin gibi davranmak sökmüyor...Osmanlı tokadının ballandıra ballandıra anlatılması kodlarımıza işlenmiş demek ki
O zaman osmanlı tokadını bir erkekten yiyince de sesiniz çıkmasın. Cazgırlık yapan hakediyorsa eğer böyle olmalı.
Çifte standattan vageçmem diyorsun yani...yok o zaman kontrolsüz güç oluyor
Çifte standattan vageçmem diyorsun yani...
sizde haklymışsınız yanii çok ii yapmışsınız şimdi size kul köle oluyodur korkusundanDüğün zamanı bütün eşyaları ol aldığı için sorun çıktı neymişşşş benim anneme evime gelemezmiş ,onun aldığı eşyalara oturamazmışvır vır vır konuşuyo karşımda ,ehhh dedim tuttum kolundan bir çekişte yere kapaklandı ,beni başkasıyla karıştırma dedim Sen kimsin benim annemi istemeyecek ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?