diyette olmaya çalışıyorum cok zor veriyorum.68-69 arasında gidip geliyorum bende aranıza katılabilirmiyimmerhaba canım iyi gidiyor zayıflamaya devam . sen nasılsın diyettemisin kaç kilo oldun
canım katılabilirsin ama listeye adını yazıp unutuyorlar sonra.canları istedigi zaman kilo bildirimi yapıyorlar.öyle olmuyacaksa ekleyeyim oky?diyette olmaya çalışıyorum cok zor veriyorum.68-69 arasında gidip geliyorum bende aranıza katılabilirmiyim
helal sana hızlı bir dönüş oldu :)günaydın kızlarrr. güzel bir güne baslamanızı dilerim.tartıldım veeee 66.5 olmuşum.gidiyor maşallah kilolar.sporsuz harketsiz bide gayet iyi bi rakam..hadi bakalım darısı sizlere
seninde maşallahın var cicimZaryacim icine mi dogdu napti 64,9 tam ucundan 65in altina dusmusum
Sabah tartida guldum
Dun aksam fazla kacirmasam neler olcakmis neyse buna da cok sukur
Sagol reklamcim ben de 66 65lerden cok sıkılmıstım artık, darisi haftaya sana olur insseninde maşallahın var ciciminş. bende 65 rakamları haftaya görürüm.
inş. canımSagol reklamcim ben de 66 65lerden cok sıkılmıstım artık, darisi haftaya sana olur ins
bende sürekli menü yazamıyorum çok sıkı diyet yapmıyorum ama mümkün olduğunca katılırım sohbetlere.bildirim gununu hiç kaçırmamcanım katılabilirsin ama listeye adını yazıp unutuyorlar sonra.canları istedigi zaman kilo bildirimi yapıyorlar.öyle olmuyacaksa ekleyeyim oky?
CANIM AYNEN YA. ARTIK BENCE BU PSİKOLOJİK SEVİYEYİ AŞMIŞ OLDUN.64 LERE GEÇMENE SEVİNDİM.TEBRİKLER SANADA.Zaryacim icine mi dogdu napti 64,9 tam ucundan 65in altina dusmusum
Sabah tartida guldum
Dun aksam fazla kacirmasam neler olcakmis neyse buna da cok sukur
OO CANIM VALLA SANADA BRAVO SENDE ÇOK İYİ GİDİYORSUN.KESİNLİKLE DURMAK YOK .DEVAM EDCEZgünaydın kızlar maşallah hepiniz çok güzel vermişsiniz tebrik ediyorum sizi. Bende 66,60 yani -400 gr vermişim buna şükür sonunda 66 rakamları gördüm. Altın kızlar durmak yok yola devam :))))
EVET CANIM AMA TATİL DE KAÇIRMASAM İYİ.GERÇİ KAÇIRSAMDA 1 HAFTA ÇOK SIKI TUTUP YİNE BU HAFTAKİ KİLOMA DÖNERİM İNŞALLAHhelal sana hızlı bir dönüş oldu :)
OKY EKLİYORUM CANIM BOY KİLO NU ALAYIMbende sürekli menü yazamıyorum çok sıkı diyet yapmıyorum ama mümkün olduğunca katılırım sohbetlere.bildirim gununu hiç kaçırmam
UAMRIM BİZDE 64 LERE GELİRİZ.inş. canım
boy 160OKY EKLİYORUM CANIM BOY KİLO NU ALAYIM
HER CUMA CANIM.boy 160
kilo 68.8
bildirim günleri ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?