Çok güzel yazmışsınız ama ben anlayacağını sanmıyorum gözü dönmüş resmenSenı kızdırmak istemiyorum zaten uzgunsun ve aılen kaynaklı yasadıgın seylere bende uzuldum.
Fakat, ayakların olmasaydı?
Ya kanser olsaydın saclarını tedavi gorurken kaybetseydın..oan sacı mı dusunurdun yoksa acaba tedavi ise yarıyor yasayacak mıyım kısmını mı?
Ölmek istemek? Fazla cesurca. Bugun olecegını ogrensen emın ol korkudan kriz gecırırsın.
Dıs burun hepsi halledılecek seyler.
Dermansız dert vermesin Allah yeter ki.
Gerısıı gercekten hallolur.
Anlamayacagını dusundugum ıcın kızdırmak istemiyorum diye belirttim bende.Çok güzel yazmışsınız ama ben anlayacağını sanmıyorum gözü dönmüş resmen
Evet herkesi anlamaya çalışıyorum ama dediğiniz gibi ölmek istemek çok uç bir durum. Ben mesela hiç çok güzel olmadım ama baya flörtlerim sevgililerim hatta reddettiğim erkekler oldu çünkü özgüvenli biriyim. Konu sahibinin de biran önce kendine gelmesi lazım. Yoksa ölmeyi bayılmak sanıyor diye düşünüyorumAnlamayacagını dusundugum ıcın kızdırmak istemiyorum diye belirttim bende.
Omur gecınce ınsan ister istemez degısıyor zaten. 24 yasındayken minicik inci gıbı dıslerım vardı, fotolarıma bakar ah ne guzelmıs dıslerım derım hala.
Ama sonra yaptırmak zorunda kaldım cunku curuduler kırıldılar, sımdı de guzel dıslerım ama benim degıller.
Saclarım da yasım ılerledıgı ve zamanında kullandığım ılaclar yuzunden tabıı boyadanda artık gur degıl. Hatta kıvırcıklıgı bile bozuldu.
Burnum da hokka gıbı degıl, olmasında. Bence Yuzume yakısmaz hokka burun.
Saglıklı mıyım? Sukur.
Ölüm korkusu vırus korkusu yuzunden, anneler evlatlarını opemıyor.
Boyle bir donemde ben olmek istiyorum cümlesine anlayıs gosteremıyorum malesef.
Ben de sizin beni anlayacağınızı sanmıyorum ama gerçekler bunlar. Marilyn Monroe'nun bile intihar ettiği dünyada kimin neyi ne kadar dert ettiğini bilemezsiniz.Çok güzel yazmışsınız ama ben anlayacağını sanmıyorum gözü dönmüş resmen
Seni anlayamam evet çünkü senin hissettiklerini hissetmiyorum sadece ölmek istemek çok iddialı. Allah korusun çaresiz bir hastalığın eksik bir uzvun olsaydı... Çoo daha kötü durumda olan ama hayata tutunan insanlar varBen de sizin beni anlayacağınızı sanmıyorum ama gerçekler bunlar. Marilyn Monroe'nun bile intihar ettiği dünyada kimin neyi ne kadar dert ettiğini bilemezsiniz.
Marilyn Monroe yasam konusundaki bılırkısı mı?Ben de sizin beni anlayacağınızı sanmıyorum ama gerçekler bunlar. Marilyn Monroe'nun bile intihar ettiği dünyada kimin neyi ne kadar dert ettiğini bilemezsiniz.
Güzel olmadan da flörtleriniz olabilir elbette, demek ki sosyal yeteneğiniz var. Ama soruda bahsettiğim üzere bende o yetenek yok, çocukluğumdan beri de olmadı. Sihirle sosyal birine mi dönüşeyim.Evet herkesi anlamaya çalışıyorum ama dediğiniz gibi ölmek istemek çok uç bir durum. Ben mesela hiç çok güzel olmadım ama baya flörtlerim sevgililerim hatta reddettiğim erkekler oldu çünkü özgüvenli biriyim. Konu sahibinin de biran önce kendine gelmesi lazım. Yoksa ölmeyi bayılmak sanıyor diye düşünüyorum
Kadının intihar ettiği bile muamma bırde verdiği örnek bıle konunun özünü oluşturuyorMarilyn Monroe yasam konusundaki bılırkısı mı?
Marilyn ettiyse herkes eder neden sasırıyoruz kı mı demeliyiz?
Yasamak isteyip hastalıkla savasıp, olenler de var su hayatta.
Boyle de dusunebılırsın istersen?
Sihirle hiç bir şey başaramazsın olmayan bir özellik de oluşturamazsın. Ama tek bir alana öyle bir kanalize olmuşsun ki o olmazsa ölmekten bahsediyorsun alternatifin yok. Güzelliğin geçici bşr şey olduğu su götürmez bir gerçek üstelik tek başına yeterli olmadığını da herkes bilir ama sen yanına bir şey ekleme cesaretini göstermemişsin. Ben de anamın karnından sosyal becerilerle doğmadım ana kendimi geliştirmeyi ortamlarda zekamla dikkat çekmeyi öğrendimGüzel olmadan da flörtleriniz olabilir elbette, demek ki sosyal yeteneğiniz var. Ama soruda bahsettiğim üzere bende o yetenek yok, çocukluğumdan beri de olmadı. Sihirle sosyal birine mi dönüşeyim.
Güzel olmak zorunda değilsin ama eğitimli olup zeki çekici bir kadın olabilirsin dimi. Hanı çoğu güzel kadın seksi değildir yaGüzel olmadan da flörtleriniz olabilir elbette, demek ki sosyal yeteneğiniz var. Ama soruda bahsettiğim üzere bende o yetenek yok, çocukluğumdan beri de olmadı. Sihirle sosyal birine mi dönüşeyim.
Bu dünyadan bir de guzeller guzelı gencecık, savasıp olmek istemeyen neslican tay gectı.Kadının intihar ettiği bile muamma bırde verdiği örnek bıle konunun özünü oluşturuyor
Sanki kadın güzelliğini kaybettiğinden erkekler ilgisini çekmiş de ondan intihar etmis. Öyle lanse ediyor kendini onla bütünleştirmiş.Kadının intihar ettiği bile muamma bırde verdiği örnek bıle konunun özünü oluşturuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?