Kız kafasında saç kalmamışken sürerdi kırmızı rujunu, o dünyalar güzeli enerjik gözleriyle gülümserdi objektiflere, umut dolu o haliyle bile.Bu dünyadan bir de guzeller guzelı gencecık, savasıp olmek istemeyen neslican tay gectı.
Hayat oyle olmek istiyorum denecek kadar basit ve degersız degıl. Degerını bilmek lazım.
Şey mi demeliyiz haa tamam ya o zaman o intihar ettiyse sorun yokSanki kadın güzelliğini kaybettiğinden erkekler ilgisini çekmiş de ondan intihar etmis. Öyle lanse ediyor kendini onla bütünleştirmiş.
Güzellik kavramı o kadar göreceli ki kime neye göre güzelsin yani. Bırı cool kadınları çekıcı bulur başkası ses tonunu seksi bulur ee başkası zekasını çekici bulur. Çoğu erkek bence zeki ve guzellıkten ziyade tatlı kızları güzel buluyor. Illa uzun boylu gur saçlı beğenırler dıye bır algı yok arkadaş daha bunları oturtcak zamanla inşallahSanki kadın güzelliğini kaybettiğinden erkekler ilgisini çekmiş de ondan intihar etmis. Öyle lanse ediyor kendini onla bütünleştirmiş.
Hıc be. Marilyn intihar etmısmıs.. Ee yanı, bu hayatı degersız mı kılıyor? Elektranın dedıgı gıbı kadının intihar mı etti öldürüldü mü o bile saıbelı.Kız kafasında saç kalmamışken sürerdi kırmızı rujunu, o dünyalar güzeli enerjik gözleriyle gülümserdi objektiflere, umut dolu o haliyle bile.
Yaşamın değerini bilmek lazım, sağlılklı olduğumuz her güne şükrederek günaydın demek lazım. İnsanlar neler yaşıyor, taktığımız şeyler çok nankörce..
Çok dogru. Kulaktan dolma bilgiler her kafadan bir ses valla.Hıc be. Marilyn intihar etmısmıs.. Ee yanı, bu hayatı degersız mı kılıyor? Elektranın dedıgı gıbı kadının intihar mı etti öldürüldü mü o bile saıbelı.
Ne hayatlar yok oldu, hemde yasamak isterken.
Valla bak suan annem babam hasta psikolojim berbat durumda. Cıdden ne hayatlar var yani.. Saglık gibisi yok ya.
Hacettepe'yi birincilikle bitirdim. Cambridge'den dil sertifikam var. Fakat bir hocamla çıktım diye inanılmaz bir lince uğradım. Akademisyenlik hayallerim suya düştü. Malesef hiçbir işe yaramadı eğitimim, birikimim... Onları da kaybettimHayatta kaybedemeyeceginiz birikimler yapmanızı öneririm . Eğitim gibi öğrenmek gelişmek gibi ..
Tamam egıtımlisinHacettepe'yi birincilikle bitirdim. Cambridge'den dil sertifikam var. Fakat bir hocamla çıktım diye inanılmaz bir lince uğradım. Akademisyenlik hayallerim suya düştü. Malesef hiçbir işe yaramadı eğitimim, birikimim... Onları da kaybettim
Eğitim birikim o kadar kolay kaybediliyor mu yaHacettepe'yi birincilikle bitirdim. Cambridge'den dil sertifikam var. Fakat bir hocamla çıktım diye inanılmaz bir lince uğradım. Akademisyenlik hayallerim suya düştü. Malesef hiçbir işe yaramadı eğitimim, birikimim... Onları da kaybettim
Nasıl ya saçma baya okulu bitirmişsin branşınla ilgılı mesleğe gayet atılabilirdin. Hadı akademisyenlik olsun istedin dıyelim başka ıyı unıverstede deneyebilirdin. Burdan bakınca herhalde cahile benziyoruzHacettepe'yi birincilikle bitirdim. Cambridge'den dil sertifikam var. Fakat bir hocamla çıktım diye inanılmaz bir lince uğradım. Akademisyenlik hayallerim suya düştü. Malesef hiçbir işe yaramadı eğitimim, birikimim... Onları da kaybettim
Güldüm Allah affetsinEski güzelliği: tmm ölme geliorm.
Ben de onu düşündüm başka ünide akademisyenlik olmuyor mu diye ki bu konuda cahilim yaniNasıl ya saçma baya okulu bitirmişsin branşınla ilgılı mesleğe gayet atılabilirdin. Hadı akademisyenlik olsun istedin dıyelim başka ıyı unıverstede deneyebilirdin. Burdan bakınca herhalde cahile benziyoruz
Olur tabi ki hocasıyla olan anlattığı durum çoğu yerde yaşanıyor benim hocam öğrencisiyle evlenmişti sonra ıkı asıstanıyla daha suan sonuncu öğretmendiBen de onu düşündüm başka ünide akademisyenlik olmuyor mu diye ki bu konuda cahilim yani
Atıldım zaten hanımefendi. Mesleğimle ilgili ödül aldım. 3 tane kanala çıktım konuk olarak. Hafif ünlü biri sayılırım. Fakat bu içimdeki boşluğu doldurmuyor. Hatta ekrana çıktığım için daha da strese giriyorum her programda linç ediyorlar. Bir tamesinde burnumla alay ettiler. İki kere de modellik yaptım yine fiziğimi linç ettiler reklam gönderisinin altındaNasıl ya saçma baya okulu bitirmişsin branşınla ilgılı mesleğe gayet atılabilirdin. Hadı akademisyenlik olsun istedin dıyelim başka ıyı unıverstede deneyebilirdin. Burdan bakınca herhalde cahile benziyoruz
Ben buna inanıcam galibabu konu fake gibi duruyor, hayatımın 3 dakikası boşa gitti
Atıldım zaten hanımefendi. Mesleğimle ilgili ödül aldım. 3 tane kanala çıktım konuk olarak. Hafif ünlü biri sayılırım. Fakat bu içimdeki boşluğu doldurmuyor. Hatta ekrana çıktığım için daha da strese giriyorum her programda linç ediyorlar. Bir tamesinde burnumla alay ettiler. İki kere de modellik yaptım yine fiziğimi linç ettiler reklam gönderisinin altında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?