Eski Güzelliğim Gelmezse Ölmek İstiyorum

Bu dünyadan bir de guzeller guzelı gencecık, savasıp olmek istemeyen neslican tay gectı.
Hayat oyle olmek istiyorum denecek kadar basit ve degersız degıl. Degerını bilmek lazım.
Kız kafasında saç kalmamışken sürerdi kırmızı rujunu, o dünyalar güzeli enerjik gözleriyle gülümserdi objektiflere, umut dolu o haliyle bile.
Yaşamın değerini bilmek lazım, sağlılklı olduğumuz her güne şükrederek günaydın demek lazım. İnsanlar neler yaşıyor, taktığımız şeyler çok nankörce..

Sanki kadın güzelliğini kaybettiğinden erkekler ilgisini çekmiş de ondan intihar etmis. Öyle lanse ediyor kendini onla bütünleştirmiş.
Güzellik kavramı o kadar göreceli ki kime neye göre güzelsin yani. Bırı cool kadınları çekıcı bulur başkası ses tonunu seksi bulur ee başkası zekasını çekici bulur. Çoğu erkek bence zeki ve guzellıkten ziyade tatlı kızları güzel buluyor. Illa uzun boylu gur saçlı beğenırler dıye bır algı yok arkadaş daha bunları oturtcak zamanla inşallah

Hıc be. Marilyn intihar etmısmıs.. Ee yanı, bu hayatı degersız mı kılıyor? Elektranın dedıgı gıbı kadının intihar mı etti öldürüldü mü o bile saıbelı.
Ne hayatlar yok oldu, hemde yasamak isterken.
Valla bak suan annem babam hasta psikolojim berbat durumda. Cıdden ne hayatlar var yani.. Saglık gibisi yok ya.

Çok dogru. Kulaktan dolma bilgiler her kafadan bir ses valla.
İnsallah anneniz ve babanız eski sağlıklarına kavuşurlar bir an önce Değer bilmek lazım, her şeyi zamanında.

Hayatta kaybedemeyeceginiz birikimler yapmanızı öneririm . Eğitim gibi öğrenmek gelişmek gibi ..
Hacettepe'yi birincilikle bitirdim. Cambridge'den dil sertifikam var. Fakat bir hocamla çıktım diye inanılmaz bir lince uğradım. Akademisyenlik hayallerim suya düştü. Malesef hiçbir işe yaramadı eğitimim, birikimim... Onları da kaybettim

Tamam egıtımlisin
Ozguven neden yok peki?

Eğitim birikim o kadar kolay kaybediliyor mu ya

Nasıl ya saçma baya okulu bitirmişsin branşınla ilgılı mesleğe gayet atılabilirdin. Hadı akademisyenlik olsun istedin dıyelim başka ıyı unıverstede deneyebilirdin. Burdan bakınca herhalde cahile benziyoruz

Ben de onu düşündüm başka ünide akademisyenlik olmuyor mu diye ki bu konuda cahilim yani

Atıldım zaten hanımefendi. Mesleğimle ilgili ödül aldım. 3 tane kanala çıktım konuk olarak. Hafif ünlü biri sayılırım. Fakat bu içimdeki boşluğu doldurmuyor. Hatta ekrana çıktığım için daha da strese giriyorum her programda linç ediyorlar. Bir tamesinde burnumla alay ettiler. İki kere de modellik yaptım yine fiziğimi linç ettiler reklam gönderisinin altında

Kusur arayan insan her zaman bir kusur bulur.Buna çok fazla takmamak,devamlı ayna karşısında “buram eğri şuram yamuk şuramda ben var buramda sivilce var” gibi kendini aşırı irdelememek lazım...İç güzelliğinize odaklanın.Çünkü dış güzellik ne yaparsak yapalım gelip geçici..Gerçi bunu kabullenemeyen ünlüleri görüyoruz bıçak altına yatıp binlerce para döküp mimiksiz,jetsiz tuhaf tuhaf hallere bürünüyorlar...Üstelik sağlıklı oluşunuza şükredin..Rus bir motorcu kız arkadaşım var.Mankenler hiç kalır onun yanında.Bir motor kazası geçirdi yüzü paramparça oldu.Estetikle bile belli bir kısmı düzeldi.Dışına önem veren iyi gün dostları anında kıza arkasını döndü yok oldular.Ama kalbinin güzelliğini bilenler hayvanlar için yaptıklarını,çocuklara yaşlılara nasıl yardımcı olduğundan haberdar olanlar (övünüyorum onlardan biride benim) onu suratındaki izler için terk etmedi..

Akıllı en azından eğitimli kadınsınız, sorunlarınızı biliyorsunuz, ama sorunlarınızı çözmek yerine, eski güzelliğinize kavuşmanın derdine mi düştünüz?

evet, ben sizi anlayamam.
Sıradan bir insanım, hatta belki ayrı ayrı baksanız ağzıma burnuma çirkin de diyebilirsiniz.
hayatımda hiç bir şeyi kadın olduğum için, güzel olduğum için falan elde etmedim.
Bunun ayrıcalığını pek yaşamadığım için hep ben olarak bir şeyler elde ettim.
Siz bu ayrıcalığı kullanarak çaba göstermemişsiniz, şimdi zorunuza gidiyor.
neden ki?
Sizin yetişkin yaşınızda intiharı düşündüğünüz meseleyi, 10-12 yaşında çocuklar kendi içlerinde çözüp güçlü çıkıyorlar.
Hayat o kadar basit degil.

Ve tabi siz de değersiz biri değilsiniz.
bir başkasının övgüsüne ihtiyacınız olmadığı gibi, aşağılamasına/hadsiz eleştirisine de katlanmak zorunda değilsiniz.
Konuşturmayın. susturamadığınızı da kafanıza takmayın.
Bu da bir olgunlaşma süreci. Atlatırsınız merak etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…