Çok teşekkür ediyorum en anlayışlı yorum olmuşSöyle söyliyim gülüm: Etrafin pislik icinde olabilir, ama bu senin degerli oldugun gercegi degistirmiyor. Ugradigin siddet ic sesini köreltmis duyamiyorsun, belki hic ic sesin yok, cünkü hic kendini kendi gözünle görmeyi ögenmedin. Ya sana siddet uygulayan ailenin tarafindan bakiyorsun (kendini degersiz görmen ondan), yada seni begenecek olan erkeklerin (dis görünümün önemi) gözlerinden bakiyorsun. Sen nerdesin tüm bunun icinde? Ilişkiler iyi hos güzelde ama sen su anda bu duygusal boslukla dikkat etmesen cok üzülürsün, cünkü bir cok erkek bu sayifligi kullanmaya calisacaktir. Seni cok kaybolmus bir vaziyette gördüm. Eski dis görüsünü bulmaktan önce seni bulmaya yola cikmak isterdim.
Bırde mesleği var ünlüde sayılırmış yaptırır gider yani kı şu an burun estetiği çok normalleşti her beş kadından 2 sinin burnu estetikBir de madem bu kadar takıyorsunuz neden burun ameliyatı olmuyorsunuz yani günümüzde baya yaygın artık kimse yadırgamıyor da
He yani burun estetiği diş estetiği artık herkes yaptırıyor. Benim burnum da büyük ben kendimle barışığım hiç düşünmedim ama psikoloji bozacak kadar takan varsa yaptırsın arkadaş teknoloji gelişti faydalanmak lazımBırde mesleği var ünlüde sayılırmış yaptırır gider yani kı şu an burun estetiği çok normalleşti her beş kadından 2 sinin burnu estetikBunlardan biride benim ki taktığımdan da değil nefes problemim ve eğriliğim vardı doğal bır sekılde yaptırdım artık kımse nıye burnunu yaptırdın bıle demıyor yapmayanı dövüyorlar
Hafif ünlü biri bir deBırde mesleği var ünlüde sayılırmış yaptırır gider yani kı şu an burun estetiği çok normalleşti her beş kadından 2 sinin burnu estetikBunlardan biride benim ki taktığımdan da değil nefes problemim ve eğriliğim vardı doğal bır sekılde yaptırdım artık kımse nıye burnunu yaptırdın bıle demıyor yapmayanı dövüyorlar
Ameliyat olmasa bıle hafıf eğrılık mı bır sey dedı dolgu ıle bıle hallederler bı halt yok bundaHe yani burun estetiği diş estetiği artık herkes yaptırıyor. Benim burnum da büyük ben kendimle barışığım hiç düşünmedim ama psikoloji bozacak kadar takan varsa yaptırsın arkadaş teknoloji gelişti faydalanmak lazım
İşte ona anlam veremedim tamam dış görünüşünü beğenmeyebilir ama saydığı şeyler düzeltilebilecek şeylerAmeliyat olmasa bıle hafıf eğrılık mı bır sey dedı dolgu ıle bıle hallederler bı halt yok bunda
Bizim bölüm çok az ünide var. Onlar da hep hacettepeden çıkma hocalardan oluşuyor zaten sonradan açıldıkları için. Dedikoduları oralara kadar yaymışlar. Başvurmaya bile utanıyorum. Alınmak mesele değil, uğradığım muamele çok kötüBen de onu düşündüm başka ünide akademisyenlik olmuyor mu diye ki bu konuda cahilim yani
Hafif ünlü biri bir de3 tane kanala çıkmış ama burnu yamuk . Önemsememiş yaptırmamış ama sayfalardır burnu yamuk diye hayıflanıyor . Tutarsız çok kendini değiştirme arzusu yok sanırım hep mağdur hep dert yanıyor.
Ben inanamadım belki doğrudur bilemiyorum. Ancak mesleğini almış tanınmış biri burnunu yaptırmaktan çekinmez çünkü parası vardır. Sosyalleşmesine gelince yani hacettepe bitirmiş ünlü bir üniversitede dil eğitimi almış birinin neden sosyalleşme problemi yaşadığını anlayamıyorum hani tamam dersin sürekli eğitim iş hayatı odaklı olmuş soyutlamıştır o zaman zamanında olan erkek ilgilerine nasıl karşılık verebildi. Şimdi durum değişince sosyalleşme sorunu yaşayan bir insan kalkıp zamanında paspas olanlar dıye belirtıyorsa burda bir tezatlık var. Demek ki sosyalleşebiliyorsun. Güzellikle belli şeyleri elde etmeyı seven kadınlarımızda var ama mesleğin paran varsa bunun ıcın o kadar takıp hayatı zehır etmeye gerek yok gıder yaptırırsınHafif ünlü biri bir de 3 tane kanala çıkmış ama burnu yamuk . Önemsememiş yaptırmamış ama sayfalardır burnu yamuk diye hayıflanıyor . Tutarsız çok kendini değiştirme arzusu yok sanırım hep mağdur hep dert yanıyor.
İşte bu arkadaş hiç yaptırmamış yani burnumu yaptırdım ama olmadı düzelmedi demiyor eğri de eğri diyor. Elbette söylediğiniz şeylere katılıyorum burnu güzel olsa başka bir yeri gözüne batacak çünkü sebep aslında psikolojik. Onun için de profesyonel yardım alınabilir diye düşünüyorumÖyle demeyin ya İrem Derici'yi düşünün mesela. Kadın daha lise çağında ailesi burnunu yaptırsın diye duvara kafa atmış. Üstüne ünlüyken bir dolu ameliyat geçirmiş. Yetmedi birara aneroksiden hastanelik oldu zayıflayacağım diye. Hala herkes ne kadar çirkin olduğundan bahsediyor sosyal medyada. Halbuki sesi de güzel bir kadın. Yani sırf güzelliğiyle var olduğu için sürekli güzel olması beklenen biri değil ve iddia edildiği gibi çirkin de değil bence ama kendisiyle memnuniyetsizliği olan insanların bu zayıflığı dışardan farkediliyor ve güzellik adına ne yaparlarsa yapsınlar değersizlik hisleriyle başetmedikçe diğer insanlar bu zayıf noktalarına oynuyor.
İşte bu arkadaş hiç yaptırmamış yani burnumu yaptırdım ama olmadı düzelmedi demiyor eğri de eğri diyor. Elbette söylediğiniz şeylere katılıyorum burnu güzel olsa başka bir yeri gözüne batacak çünkü sebep aslında psikolojik. Onun için de profesyonel yardım alınabilir diye düşünüyorum
Estetik gibi psikolojik destek almak da zor değil. Zaten böyle bir sebep için ölmek istemek ağır bunalım belirtisi bu da profesyonel destekle çözülebilir ki konu sahibi söylediğine göre eğitimli biri bunun farkında olması lazımBana eğer konu sahibi gerçekse çok fena depresyona girmiş gibi geldi. Annemden dayak yedim diyorsa burnu yeni yamulmamıştır mesela ama şimdi kendini çirkin hissettiği için gözüne batıyordur vs. Yoksa cidden sıkıntı varsa yaptırılır tabi bir dolgu bir kaplama çok büyük meblalar değil.
Sanırım yazdıklarım anlaşılmamış. Soruda dedim ki "Böyle giderse 15 tane estetik geçireceğim. Ama doğal olmazsa diye korkuyorum. Benzer durum yaşayan var mı eski haline geliyor mu?" dedim. Yani yaptırmaktan korkuyorum daha da bozulur diye. Zaten burunda estetiklik bir durum yok, dolgu gerekiyor ama doğal durmayabilir. Özellikle gülerken çizgiler kaybolacak ki bu şimdiki halimden daha da kötü...Hafif ünlü biri bir de3 tane kanala çıkmış ama burnu yamuk . Önemsememiş yaptırmamış ama sayfalardır burnu yamuk diye hayıflanıyor . Tutarsız çok kendini değiştirme arzusu yok sanırım hep mağdur hep dert yanıyor.
Yani kusura bakmayın da sizinki hem ayranım dökülmesin hem ........Sanırım yazdıklarım anlaşılmamış. Soruda dedim ki "Böyle giderse 15 tane estetik geçireceğim. Ama doğal olmazsa diye korkuyorum. Benzer durum yaşayan var mı eski haline geliyor mu?" dedim. Yani yaptırmaktan korkuyorum daha da bozulur diye. Zaten burunda estetiklik bir durum yok, dolgu gerekiyor ama doğal durmayabilir. Özellikle gülerken çizgiler kaybolacak ki bu şimdiki halimden daha da kötü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?