Eski Güzelliğim Gelmezse Ölmek İstiyorum

Bir de madem bu kadar takıyorsunuz neden burun ameliyatı olmuyorsunuz yani günümüzde baya yaygın artık kimse yadırgamıyor da

Valla öyle aşırı güzel bir kız değilim standart bir tipim. Boy desen 1.60 saçlarım seyrek uzatamıyorum ınce tellı olduğu ıcın seyrek duruyor. Gitti kısa saç kestim bır kaç yıldır kısa kullanıyorum . Ama özgüvenliyim gayet giyinmeme kadar dikkat ederim bakımıma özellikle dikkat ederim. Kendimi cool ve kadınsı buluyorum. Hıc bır zaman boyum uzun değil çocuksu duruyorum minyonum diye kendimi bitirmedim. Ben kendımı kadınsı bulduğum için çevremde beni böyle görür . Kısaca sen kendını nasıl bulursan çevrende seni oyle görür

Çok teşekkür ediyorum en anlayışlı yorum olmuş Dediğiniz gibi dert ettiğimiz şeylerden ziyade altında yatan etkenler daha önemli olabilir.

Bir de madem bu kadar takıyorsunuz neden burun ameliyatı olmuyorsunuz yani günümüzde baya yaygın artık kimse yadırgamıyor da
Bırde mesleği var ünlüde sayılırmış yaptırır gider yani kı şu an burun estetiği çok normalleşti her beş kadından 2 sinin burnu estetik Bunlardan biride benim ki taktığımdan da değil nefes problemim ve eğriliğim vardı doğal bır sekılde yaptırdım artık kımse nıye burnunu yaptırdın bıle demıyor yapmayanı dövüyorlar

He yani burun estetiği diş estetiği artık herkes yaptırıyor. Benim burnum da büyük ben kendimle barışığım hiç düşünmedim ama psikoloji bozacak kadar takan varsa yaptırsın arkadaş teknoloji gelişti faydalanmak lazım

Hafif ünlü biri bir de3 tane kanala çıkmış ama burnu yamuk . Önemsememiş yaptırmamış ama sayfalardır burnu yamuk diye hayıflanıyor . Tutarsız çok kendini değiştirme arzusu yok sanırım hep mağdur hep dert yanıyor.

Ameliyat olmasa bıle hafıf eğrılık mı bır sey dedı dolgu ıle bıle hallederler bı halt yok bunda

Konuyu okuduğumda gerçekten dertli bir kadın mısınız yoksa biri bu konuyu sevmediği tarzda kadınları veya tek bir kadını ironik bir tarzda aşağılamak için mi açtı anlayamadım.

Eğer gerçekten kendiniz için yazdıysanız tüm bunları çok üzücü çünkü kendinizle ilgili yazdıklarınızdan aşağılama ve sevgisizlik akıyor. Öz saygı öz sevgi üzerine çalışın. Gerekirse psikiyatriye gidip antidepresan kullanın. İnanın çevrenizden farklı geri dönüşler almaya başlayacaksınız.

Dışarıdan aldığımız sevgi saygının kaynağı güzellik, eğitim, para gibi daha kolay elde edilen özelliklerde değil kendimizi sevip sayma kapasitemizde saklı.

Ameliyat olmasa bıle hafıf eğrılık mı bır sey dedı dolgu ıle bıle hallederler bı halt yok bunda
İşte ona anlam veremedim tamam dış görünüşünü beğenmeyebilir ama saydığı şeyler düzeltilebilecek şeyler

Ben de onu düşündüm başka ünide akademisyenlik olmuyor mu diye ki bu konuda cahilim yani
Bizim bölüm çok az ünide var. Onlar da hep hacettepeden çıkma hocalardan oluşuyor zaten sonradan açıldıkları için. Dedikoduları oralara kadar yaymışlar. Başvurmaya bile utanıyorum. Alınmak mesele değil, uğradığım muamele çok kötü

Öyle demeyin ya İrem Derici'yi düşünün mesela. Kadın daha lise çağında ailesi burnunu yaptırsın diye duvara kafa atmış. Üstüne ünlüyken bir dolu ameliyat geçirmiş. Yetmedi birara aneroksiden hastanelik oldu zayıflayacağım diye. Hala herkes ne kadar çirkin olduğundan bahsediyor sosyal medyada. Halbuki sesi de güzel bir kadın. Yani sırf güzelliğiyle var olduğu için sürekli güzel olması beklenen biri değil ve iddia edildiği gibi çirkin de değil bence ama kendisiyle memnuniyetsizliği olan insanların bu zayıflığı dışardan farkediliyor ve güzellik adına ne yaparlarsa yapsınlar değersizlik hisleriyle başetmedikçe diğer insanlar bu zayıf noktalarına oynuyor.

Ben inanamadım belki doğrudur bilemiyorum. Ancak mesleğini almış tanınmış biri burnunu yaptırmaktan çekinmez çünkü parası vardır. Sosyalleşmesine gelince yani hacettepe bitirmiş ünlü bir üniversitede dil eğitimi almış birinin neden sosyalleşme problemi yaşadığını anlayamıyorum hani tamam dersin sürekli eğitim iş hayatı odaklı olmuş soyutlamıştır o zaman zamanında olan erkek ilgilerine nasıl karşılık verebildi. Şimdi durum değişince sosyalleşme sorunu yaşayan bir insan kalkıp zamanında paspas olanlar dıye belirtıyorsa burda bir tezatlık var. Demek ki sosyalleşebiliyorsun. Güzellikle belli şeyleri elde etmeyı seven kadınlarımızda var ama mesleğin paran varsa bunun ıcın o kadar takıp hayatı zehır etmeye gerek yok gıder yaptırırsın

İşte bu arkadaş hiç yaptırmamış yani burnumu yaptırdım ama olmadı düzelmedi demiyor eğri de eğri diyor. Elbette söylediğiniz şeylere katılıyorum burnu güzel olsa başka bir yeri gözüne batacak çünkü sebep aslında psikolojik. Onun için de profesyonel yardım alınabilir diye düşünüyorum

Biz ne dersek diyelim çok üzgünüm ki bu düşüncelerin asla değişip düzelmeyecek. İnanılmaz eminim çünkü bu duygu durumu bana çok tanıdık. Belki benim açtığım konuyu görmüşsündür, bacaklarım berbat halde. Ve bir gorilden halliceyim, mütüş kıllı:) buna taktım son zamanlarda, sanki diğer her yerim mükkemmelmiş de tek bu kalmış gibi :) Kısacası arayan bulur. Kimse kusursuz değil. Kimse de güzel olmak zorunda değil. Kafa yapın değişmedikçe ömrünü heba edeceksin bu tarz düşüncelerle. Ve bence çocukluktan gelen derin bir sorunun olduğu belli. Tek çözüm kesinlikle bir uzmandan yardım alman olur. Bu bizi aşar. :)

Bana eğer konu sahibi gerçekse çok fena depresyona girmiş gibi geldi. Annemden dayak yedim diyorsa burnu yeni yamulmamıştır mesela ama şimdi kendini çirkin hissettiği için gözüne batıyordur vs. Yoksa cidden sıkıntı varsa yaptırılır tabi bir dolgu bir kaplama çok büyük meblalar değil.

Estetik gibi psikolojik destek almak da zor değil. Zaten böyle bir sebep için ölmek istemek ağır bunalım belirtisi bu da profesyonel destekle çözülebilir ki konu sahibi söylediğine göre eğitimli biri bunun farkında olması lazım

Sanırım yazdıklarım anlaşılmamış. Soruda dedim ki "Böyle giderse 15 tane estetik geçireceğim. Ama doğal olmazsa diye korkuyorum. Benzer durum yaşayan var mı eski haline geliyor mu?" dedim. Yani yaptırmaktan korkuyorum daha da bozulur diye. Zaten burunda estetiklik bir durum yok, dolgu gerekiyor ama doğal durmayabilir. Özellikle gülerken çizgiler kaybolacak ki bu şimdiki halimden daha da kötü...

E ben yatayimda öleyim o zaman siz bunlari abartip ölmek istediginize göre

Yani kusura bakmayın da sizinki hem ayranım dökülmesin hem ........

Belki de kendinde hiçbir sorun olmadığını düşündüğün senin deyiminle en guzel doneminde, sana verilen bu güzelliğin kıymetini bilememis olabilir misin? Çünkü sen seni sen olduğun için sevecek insanları değil, seni güzelliğin için sevecek insanların peşine düştüğün için bu durumdasin. Sadece kendini degersizlestirmissin. Kişiliğini, önem verdigin huylarını özelliklerini bir erkekte esas dikkat ettiğin çizgileri ve en önemlisi senin kalbini kazanmanın yolunu degersizlestirmissin. Bu ne kadar önemli biliyor musun? Sen senin kıymetini bilmezsen kim bilir? İnan saclarinin bile buna bir tepkisi var
Kendini olduğun gibi sevmeyi ogrendigin zaman güzelleşeceksin. Sen aynaya ne soylersen o'sun. Hayat bu kadar mistik olmayadabilir. Ama bir anlam çıkarmak için bayağı iyi bir orneksin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…