eski hayatımı özledim

Kralice162836373827

Kocasını çoooooook seviyooo
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2016
121
33
13
29
eski hayatımi çoooooook özledim yani evlenmeden önce ki hayatı mi daha yeni evliyim 5.ay a girmek üzere ama üzerim de büyük bir kasvet var sanki beni boğuyorlar severek evlendim eşimin bazı huyları dışında bi sorunum yok fakat bekar hayatı die bişey varmış eskiden sadece babam dan izin alırdım şimdi nerdeyse içişleri Bakanlığı na dilekçe vericekmisim de öyle izin alicakmisim gibi geliyo kısacası bunaldim

eski hayatımi çoooooook özledim yani evlenmeden önce ki hayatı mi daha yeni evliyim 5.ay a girmek üzere ama üzerim de büyük bir kasvet var sanki beni boğuyorlar severek evlendim eşimin bazı huyları dışında bi sorunum yok fakat bekar hayatı die bişey varmış eskiden sadece babam dan izin alırdım şimdi nerdeyse içişleri Bakanlığı na dilekçe vericekmisim de öyle izin alicakmisim gibi geliyo kısacası bunaldim
Eşiniz sizin hayat arkadaşınız izin almak nedir ki ? Ben ailemden bile izin almıyor sadece haber veriyordum. Bu tavizi ona siz veriyor olabilir misiniz ?

Bend ebu ara unv yillarimi cok ozluyorum merkurun halt etmesi bunlar geri gidiyor malum:)
Hem esinden izin niye aliyosun haber ver sadece

Baba evi bambaşka tabii. Ama zamanla katlanıyorsun. Davranışlara alısıyorsun. Benimde ilk gozume batan davranışlara alıstım bile. Ve cok sukur diyorum zamanla her sey yerine oturdukca sevgi daha da cogaliyor. Insallah seninde sıkıntıların gecer. Sabırlı ol

Bende Yen'i evli bunalımına girmiştim :halay: hem ben izin filan da almazdım bi yere giderken. Sen neden izin alıyorsun ki? Haber ver geç kocalara o kadar yüz vermemek Laz'ım yoksa boğulursun :KK17:
Bir kaç ay daha sabret evlilikte taşların yerine oturması biraz zaman alıyor ama düzeliyor :KK52:

:KK45::KK70:

Dort dortluk evlilik yoktur. Seni cok fazla uzen huylari yoksa zamana birak.

Izin de alma haber ver. :cool:

Ilk zamanlar oyle olur. Zamanla birbirinizin huyuna alistikca duzene girer hersey moralini bozma. Bu hep boyle surecek degil ya. Tabi bazi istisna erkeklerde var. karsindaki erkege gorede degisir. Her konuda taviz verme. Ipleri ele verirsen bu boylede gidebilir

üzen huyu da şu kendi ailesine verdiği değeri bana veya benim aileme vermiyo verse de benim başıma kakiyo beni en çok bunaltan da bu
Sabırlı ol. Sen sürekli sevgini iyiligini goster zamanla sana daha cok deger verecektir. Insallah düzelir. Kendini sakın üzme bunlar elbet gececek. Izin alma konusunda bn bazen unutrdum ama yinede haber elbet veririm. Eş sonucta bilmeye hakkı var diye dusunuyorum.

Sen evlilikten beklentini çok yüksek tutmuşsun.

Empati = sempati

Yoksa, anlatmadığın başka kısıtlamalar varsa

NATO kafA NATO mermer.

70 kuşağı bunu zamanla kotarıyor, ama sonrakiler asla değişmiyor

ben bile alisamadim 3 senelik evliyim ahh bekarlik ahh niye evlendysem kocami seviyorum ama sevgili olarak kalsaydk diyorumm .((

Valla ben de aynen bu sebeple evlenmek istemiyorum. Flörtlestigim is güc sahibi (yetmezmis gibi ev bark sahibi) insandan bile müstakbel koca adayi olarak görüp uzaklasiyorum :) sanki olaylarin akisina karsi koyamayacakmisim da pattadanak evlenecekmisim gibi geliyor
Bekarlik sultanlik gibi geliyor
Daha gezecegim yerler var -yaş da 26ya varmak uzere...
İzin konusuna gelirsek
Valla benim annem bile otuz yillik evli asla izin almaz babamdan. Haber verir,o da insaniyet namina :)
Sen neden izin aliyorsun ki? Nasil baslarsa oyle gider,bence bu kadar taviz vermemelisin.
Aile konusunda bisey diyemeyecegim, artik yeni bir ailesi daha oldugunu onunla konusmali,hatta hissettirmelisin

Back
X