eski hayatımı özledim

evlilik bu denli sabır isteyen bir sey degil ya oyleyse niye evleniyoruz sabrı karsınızdakinin davranıslarına degil yasanılan olaylara karsı gosterirsiniz ancak..elde olmayan maddi sorunlar olur birbirinize destek olursunuz falan filan ..adamdan surekli izin istiycem beni ailesinden daha az onemsiycek bunlara niye katlanmak zorunda kalır insan..boyle olursa bekarlık hayatını tabiki ozler evlilik boyundurluk altına girmek surekli fedakarlık etmek degilki aksine daha da ozgurlesirsin cunku kendi hayatını kuruyorsun buyuyorsun kendi kararlarını verebilcegin bir hayatın oluyor sevdigin insanla

eski hayatımi çoooooook özledim yani evlenmeden önce ki hayatı mi daha yeni evliyim 5.ay a girmek üzere ama üzerim de büyük bir kasvet var sanki beni boğuyorlar severek evlendim eşimin bazı huyları dışında bi sorunum yok fakat bekar hayatı die bişey varmış eskiden sadece babam dan izin alırdım şimdi nerdeyse içişleri Bakanlığı na dilekçe vericekmisim de öyle izin alicakmisim gibi geliyo kısacası bunaldim

Evlenince babanın boyunduruğundan eşinin boyunduruğu altına girdiysen, böyle hissetmen normal.
Evlenecek kadar kendi sorumluluğunu aldıysan, bence çocuk gibi izin almıyor olman gerek.
Eşinle fikir alışverişi olur, bilgilendirme olur ama izin almak? O bambaşka bir olay...

Biz buna 'izin alma' demiyoruz cnm 'haber verme' diyoruz. Sende bu taktigi kullan ve aşıla sevdigin kocacina.:KK14:

Bende esimi cok sevoyorum ve severek evlendim ama bekar hayatimi coooook ozledim. Eğer annem cok baskici bir karakter de olmasaydi 2-3 sene daha flört hayatı yasamak isterdim. Bu yüzden kendi cocugumu kiz olsun erkek olsun özgürlüğü konusunda hic kisitlamicam. ( Tabi gizli gizli takip etmeyeceğim başını bos birakacagim anlamina gelmiyor :) )

Ben evlenince rahata kavuştum desem yeridir eşimden izin aldığımı hatırlamam sadece gideceğim yeri haber ederim annemlerden bir yere gitmeye izin almak için kırk takla atardım bekarken

Yav evlilik gibisi var mi? Ana baba daha cok karisiyor dir dir vir vir yok erken ciktin yok gec geldin. Evlilik mutluluktur ozgurluktur. Istedigin saatte cikarsin geri gelirsin. Canin ister ev isi yaparsin istemezse yapmazsin, yemek de ayni sekilde. Yasasin evlilik yuppiiii

Bende 5 aylkkken evliyken boşananlardanım... gözlemlediğim ana baba evinde çok zorluk çekenler evliyken daha mutlu oluyorlarr.. ama anne babasının yanında rahat yaşayan insanlar evliyken ailesini arıyor..

eski hayatımi çoooooook özledim yani evlenmeden önce ki hayatı mi daha yeni evliyim 5.ay a girmek üzere ama üzerim de büyük bir kasvet var sanki beni boğuyorlar severek evlendim eşimin bazı huyları dışında bi sorunum yok fakat bekar hayatı die bişey varmış eskiden sadece babam dan izin alırdım şimdi nerdeyse içişleri Bakanlığı na dilekçe vericekmisim de öyle izin alicakmisim gibi geliyo kısacası bunaldim
Ahh ahh ben de çok özlüyorum. Ne kadar rahatmışım meğer. Hiçbir sorumluluk yok, istediğin gibi gez.. sen yine bi tık öndesin daha çocuk yok, bak bu da büyük bir rahatlık. Gez toz ve bol bol uyu:KK51:

Bekarlık süperdir. Evlilik ise kiminle evli olduğuna göre değişir. Neden izin istiyorsun ki eşinden? O niye izin vermesin? Bir de çalışıyor musun?

Yav evlilik gibisi var mi? Ana baba daha cok karisiyor dir dir vir vir yok erken ciktin yok gec geldin. Evlilik mutluluktur ozgurluktur. Istedigin saatte cikarsin geri gelirsin. Canin ister ev isi yaparsin istemezse yapmazsin, yemek de ayni sekilde. Yasasin evlilik yuppiiii
2. Evliliğindi sanırım senin de.. inşlh bende mutlu olurum 2. Evlilikler de daha mı mutlu olunuyor ?

2. Evliliğindi sanırım senin de.. inşlh bende mutlu olurum 2. Evlilikler de daha mı mutlu olunuyor ?
Benimki pek ikinci sayilmaz,ilki nikah iptali gibi birseydi. Hic ayni evde yasamadiydik. Insallah cok cok mutlu olursun. Ama halk arasinda soylerler oyle biseyler, 2. Evliliklerle ilgili

Bende 3 aylık evliyim ama bekarlık ababa evi gercekten başka.gittiğin her yeriaöylemek zorunda kalıyosun yani dışarda işim var diyip çıkamıyosun.ne işin olduğunu bilmek istiyor. Bazen değil sıklıkla boğuluyorum bendee.

İlk sene oyle oluyor...eve ese alismam zor olmustu.kahvalti bile nasil hazirlayacagim.hatta az bile yiyordum.esimden yana birsey yok
Temiz evi temizliyordum.kendi.kendime agliyordum.benim esim ilk gunden beri her adimini kendiliginden haber verir.o yuzden ben de soylerdim.ilk zamanlar anneme gidiyim mi diye sorardimsagolsun birsey demedi ama simdi komik geliyor.cocuk dogduktan sonra ben burdayim surdayim bitti ..
Biz ne zaman aile olduk dersen cocugumuz olduktan sonra oldu.ve cok zor birsey...tanimadigin yetistirilmis biri ile evlenmek..ne kadar tanisirsan tanis...

buna benzer bende konu acmistim . bende çok özlüyorum .o sabah kahvaltilarni ,babamı o samimiyetleri .ama Allahımın emri evlilik mecbur alışmamiz gerek. alismaya calis

bende evlendiğimde çok pişman olmuştum. neden yemeği ben yapıyorum neden ütüyü ben yapıyorum ben hizmetçimiyim ben bu evde sığıntı gibi hissediyorum diyodum. sonra zamanla anladım eşimin çalışıp evi geçindirdiğinş benimde evin düzenini sağladığımı. yani görev dağılımını. başlarda böyle şeyler hissedebilir bunalabilirsin. ailenin yanına gitmeye çalış arada bir kafan dağılır. benm ailem denden 6-7 saat uzaklıkta arada gidip 4-5 gün kalıp geliyordum öyle böyle alıştım şükür. biraz sabret canım inşallah herşey yoluna girer.

Back
X