eski hayatımı özledim

bazen bende de olur o 4. ayımızdayız. ben şuraya gidecem dediğim zaman bizde de sorun çıkar (sanırım şuan evin reisi olduklarını kafamıza işlemeye çalışıyorlar) ama şuraya gitmek istiyorum dediğim zaman da asla karşı çıkmaz

Bogdurmayin bu kadar kendinizi esir degil eş oldunuz.cikin dolaşın yalnız başınıza.market bile olsa gidin.komsu edinin arkadas olun.evliligin ilk yili biraz oluyor.alismak zaman alır.alistigindada baska hic bir yerde evinde esinle oldugun kadar rahat hissetmezsin.kosa kosa evine gelirsin canim

eski hayatımi çoooooook özledim yani evlenmeden önce ki hayatı mi daha yeni evliyim 5.ay a girmek üzere ama üzerim de büyük bir kasvet var sanki beni boğuyorlar severek evlendim eşimin bazı huyları dışında bi sorunum yok fakat bekar hayatı die bişey varmış eskiden sadece babam dan izin alırdım şimdi nerdeyse içişleri Bakanlığı na dilekçe vericekmisim de öyle izin alicakmisim gibi geliyo kısacası bunaldim

canım öncelikle eşinle birbirinizden bir şeyler için izin almak zorunda değilsiniz. birbirinize bilgi vermeniz yeterli.
ayrıca kendinize ait özel hayatlar muhakkak yaratın. kendi arkadaşlarınız kendi hayatınız olsun. sadece karı koca yaşayalım derseniz daha çok bunalırsınız.

Back
X