Eski ilişki hakkında fikirlerinizi almak istiyorum,

Görücü Usulü Nişanlandınız, Nişanlınız Eski Sevdiğini Unutamadı

• Affederdim, onu seviyor olabilir benimle nişanlı sonuçta banane derdim.

OY: 1 0,8%
  • Asla affedemezdim, aileler ısrarcı da olsa biterdi.

OY: 120 94,5%
  • Zaten görücü usulü, çokta umursamazdım konuyu.

OY: 6 4,7%

• Ankete Katılan
    127
Anket açmışsınız ama soruyu yanlış sormuşsunuz. Görücü usulü tanışıp nişanlanan sizsiniz gibi anlaşılıyor.
Her iki durumda da nişanlı beyin zamana ihtiyacı var. Ne istediğini anlayamamış, biraz kendini dinlemesi lazım. Bu sebeple her iki durumda da uzaklaşmak gerek benxe bu adamdan.
Siz neden ayrılmıştınız?

Dedim ya; söylemese miydim keşke gibi bir soru oluştu içimde

Kendisi askerdi, bense mühendisim, onun için işimi bırakmam gerekiyordu bi noktadan sonra ( zaten çalışma kafasında biriydi ama bir öğretmenle nişanlandı enteresan) . Görevi vardı görevden dönüşü de belli değildi ailemde baya çekimserdi. Kendi kendine triplere girmeye başlamıştı bana bişey olursa falan.
Ben biraz zaman istemiştim agresif hareketlerini değerlendirmek için evlilik olmayacak diye son zamanlarda çok gerginlikler yaratıyordu belki de hepsinin tüm sebebi ikinci bir alternatifi olmasıydı bilmiyorum ki, ara ara benim çok sosyal ve girişimci, toplumda sözü geçen biri olmama da takılırdı takıntılı kıskançlıkları vardı. Hepsi eklenince düşününce ben ayrılma kararı almıstım. Zaten kendim çalıp kendim oymamışım:)

Dedim ya; söylemese miydim keşke gibi bir soru oluştu içimde
Bence soylemekle cok iyi yapmissin. O kizin bir gram akli varsa ayrilir.
Ama dedigim gibi ikinci bir kadin olaya dahil olunca malesef adam hemen kiymete biniyor bizim ulkemizde. Iki dil dokup yalvarinca karsi tarafin yelkenler suya iniyor.

Konuyu okuyup değerlendirdiğiniz için, tecrübenizi paylaştığınız için çok teşekkür ediyorum, ben bana alınan takıları o kızda görünce zaten stalkı bırakmıştım, ben severken net cesur biriydi, nasıl böyle dengesizliklerle uğraşıyor anlayamadım, nişanlandığını görünce kimsenin mutluluğuyla işim yok diyerek yoluma baktım, oysa kafamda milyon tane soru ve alacağım bir miktar para vardı, umdugumdan güzel geçirdim bu 3 ayı, onu sevmiyorum diyemem, ilkimdi, uzakta bi insan ne kadar sevilirse o kadar sevmiştim hala da öyle ama bir başkası işin içine girdi mi durdum orada. Biz babasız büyüdük, ikinci bir kadın nedir çok iyi bilirim, vicdanımı rahatsız edende bu mu bilmiyorum. Kız çok şaşırdı zaten, mesajları falan atıyorum tarihini bana soruyor mesela bu hangi program falan diyor whatsapp için, enteresan geldi bana.

Bence soylemekle cok iyi yapmissin. O kizin bir gram akli varsa ayrilir.
Ama dedigim gibi ikinci bir kadin olaya dahil olunca malesef adam hemen kiymete biniyor bizim ulkemizde. Iki dil dokup yalvarinca karsi tarafin yelkenler suya iniyor.
Rabbim herkesi aydınlığa kavuştursun, beni de onu da gerçekten sevgi falan oyuncak olmuş, ben bu insanı hala nasıl sevebiliyorum mesela, çok enteresan.

E mantıklı olmuş zaten, dönüp arkanıza bakmayın bile. Hayırlı olsun sizin için.
Inşallah diğer hanımefendi de doğru değerlendirme yapabilir.

Anladım, kurtulmuşsunuz.

E mantıklı olmuş zaten, dönüp arkanıza bakmayın bile. Hayırlı olsun sizin için.
Inşallah diğer hanımefendi de doğru değerlendirme yapabilir.
İnşallah canım, fikrin için teşekkür ederim, haklarında hayırlısı olsun benim kötü niyetim olamaz onlar hakkında, küçükken ben görücü usulü evleneceğim derdim, olayın bu yüzü hiç gelmezdi aklıma :)

Şurayı okuyunca bile irrite oldum. Benim eski nişanlımda böyle insanı hayattan soğutuyodu. Gözlerimdeki ışığı soldurmuştu..
Daha iyi uyum sağlayacağın, seni destekleyecek biri mutlaka karşına çıkar.

diğer nişanlı kızla kanka olur mal gibi ortada bırakırdım.

Sen 2. nişanlısımısın 1. mi orayı bir netleştir. Gerçi her 2 side olsam affetmezdim.
Rabbim kimseye yaşatmasın böyle tecrübeler :)
karışık anlatmışsınız bence, tam anlamadım.
ama bu hikayedeki erkek tam bir y*vşak, böylelerinden uzak durmanız gerek bak onu anladım.
Çok teşekkür ederim yorumunuz için.
sanki görücü usulü olan sizmişsiniz gibi anlaşılıyor. Çok karışık geldi bana
Her halukarda hangisi olursanız olun bu adamla birlikte olmayın
Fikriniz için çok teşekkür ediyorum, sorun hakikatende ne yaptığını bilmeyen bir adam.
Sanırım nişanlınız görücü usulü nişanlandı sonra size döndü bu mu olay ?
Aynen kuzum, ayrıldığınız benimle çok önemli bir konu görüşmek istediğini söyledi aileme, bizim zaten allahtanki ortak bir arkadaşımız falan yok.
İnanır mısın, kravatına kadar aynı kıravat takmış, daha fazla söze gerek var mı, ve kız ben ulaşana kadar hiçbir şey bilmiyor her şey apar topar, göreve gideceğim bahanesi dahi aynı :), takılar aynı :)

Erkek tarafı daha önce yaptığı nişan eşyalarını kullanmış orası malum zaten
Ama nişanda kız tarafının da hazırlığı olmalı
5 günde kimse görücü usulü kapısına gelene hemen kızını verip üstüne nişan yapmaz
Yıllardır sevgili olurlar o zaman yapılır
Çocuk da göreve gidecekmiş diye

Siz bence bayağı aldatılmışsınız aslında
Sadece Nişanlınız değik ailesi de aldatmış hatta

E affetmek istiyorsanız karşınızdakine neden olmaz dediniz ki. İlk okuduğumda sizi görücü usülü sandım, o yüzden asla affetmezdimi işaretledim. Ama eğer siz sevdiğiyseniz bence kafaya takılacak bir durum yok. Siz görücü usülüyle nişanlandı diye mi reddettiniz onu asla olmaz dediniz?

Bu ne kadar karaktersiz bir adam boyle? Umarim iki kadin da bu adami birakir, da adam sap gibi ortada kalir. Gerci yedekli mi calisiyor adam nedir ucuncu birini bulmasi zor olmayacaktir.

Affetmemek için tek sebep nişan değil ki , nişanlanmadan önce benimle konuşabilirdi ben zaten onu kelepçeleyecek değildim, sonradan böyle tuhaf hareketler yapması da sağlıklı değil...

Bu ne kadar karaktersiz bir adam boyle? Umarim iki kadin da bu adami birakir, da adam sap gibi ortada kalir. Gerci yedekli mi calisiyor adam nedir ucuncu birini bulmasi zor olmayacaktir.
Söyledim biliyor musun, 3. kişi daha yanmaz inşallah diye :)

amin

Söyledim biliyor musun, 3. kişi daha yanmaz inşallah diye :)
Boyle birinden kurtuldugunuza sukredin. Gerekeni yapmissiniz siz, karsi tarafi uyarmissiniz, gerisini o kadin bilir, devam mi eder yoksa ayrilir mi bilemem. O kisma takilmayin. Herkes tercihinin sonuclarini yasar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…