Anket açmışsınız ama soruyu yanlış sormuşsunuz. Görücü usulü tanışıp nişanlanan sizsiniz gibi anlaşılıyor.Arkadaşlar merhaba, konu çok net aslında;
Görücü usulü nişanlandınız, nişanlınız eski sevdiğini unutamadı, hatta evlerine, ailesiyle görüşmeye gitti, sizinle ayrıldığını yapamadığını,onu çok özlediğini onsuz yapamadığını söyledi, fakat sevdiği kız artık olamayacaklarını söyledi, tartıştılar, nişanlınızda hiçbir şey olmamış gibi size geldi, fakat kız size bu durumu haber verdi, karşınızdaki kişinin dengesiz olduğunu söyledi, bu durumda aşağıdakilerden hangisini yapardınız? Anket dışında düşüncelerinizi de bekliyorum, eleştiriye açığım.
(Konunun öznesi benim arkadaşlar nişanlım benden 5 gün sonra başkasıyla nişanlandı 2 ay sonra böyle bir olay oldu, ayrıldığını parasal bir mevzu içinde görüşmesi gerektiğini söyledi, bense hala seviyorum ve hiçbir cevap bulamadığım sorular için hep bu yüzleşme anını beklemiştim sonunda elime bütün soruları soracağım bir fırsat geçti, benimleyken mi tanıştı, nasıl oldu, sevdi mi kafam yanacaktı artık, inanın böylesine enteresan bir durumun içindeki 3 kişiden hiçbiri olmayı tercih etmezdim.)
Ek: Arkadaşlar ben bu mahlukatın ilk nisanlısıyım, dönmek istediği kişi benim, biz olamayız deyip kıza uygun bir dille bu durumdan haber verende benim, karsımdaki kız sadece durumu kabullendi tesekkür etti, bende size danısmak istedim onun gözüyle, sonucu bilmiyorum ne yaptılar onu da bilmiyorum.
Dedim ya; söylemese miydim keşke gibi bir soru oluştu içimdeKiz uzerinden anket acmanin mantigi nedir? Soylemissin iste, uzerine duseni yapmissin.
Sana ne ister affetsin, ister affetmesin bosver..
Ama sahsi fikrimi soyleyeyim simdi ona deli gibi yalvariyordur bu hamuru bozuk herif ve muhtemelen kandirir sonunda da evlenirler,
Kendisi askerdi, bense mühendisim, onun için işimi bırakmam gerekiyordu bi noktadan sonra ( zaten çalışma kafasında biriydi ama bir öğretmenle nişanlandı enteresan) . Görevi vardı görevden dönüşü de belli değildi ailemde baya çekimserdi. Kendi kendine triplere girmeye başlamıştı bana bişey olursa falan.Anket açmışsınız ama soruyu yanlış sormuşsunuz. Görücü usulü tanışıp nişanlanan sizsiniz gibi anlaşılıyor.
Her iki durumda da nişanlı beyin zamana ihtiyacı var. Ne istediğini anlayamamış, biraz kendini dinlemesi lazım. Bu sebeple her iki durumda da uzaklaşmak gerek benxe bu adamdan.
Siz neden ayrılmıştınız?
Bence soylemekle cok iyi yapmissin. O kizin bir gram akli varsa ayrilir.Dedim ya; söylemese miydim keşke gibi bir soru oluştu içimde
Konuyu okuyup değerlendirdiğiniz için, tecrübenizi paylaştığınız için çok teşekkür ediyorum, ben bana alınan takıları o kızda görünce zaten stalkı bırakmıştım, ben severken net cesur biriydi, nasıl böyle dengesizliklerle uğraşıyor anlayamadım, nişanlandığını görünce kimsenin mutluluğuyla işim yok diyerek yoluma baktım, oysa kafamda milyon tane soru ve alacağım bir miktar para vardı, umdugumdan güzel geçirdim bu 3 ayı, onu sevmiyorum diyemem, ilkimdi, uzakta bi insan ne kadar sevilirse o kadar sevmiştim hala da öyle ama bir başkası işin içine girdi mi durdum orada. Biz babasız büyüdük, ikinci bir kadın nedir çok iyi bilirim, vicdanımı rahatsız edende bu mu bilmiyorum. Kız çok şaşırdı zaten, mesajları falan atıyorum tarihini bana soruyor mesela bu hangi program falan diyor whatsapp için, enteresan geldi bana.Sizlik bir durum yok ki ortada
Siz kendi hayatınıza odaklanın
Konuya gelince; benim de sevgilimin gece beraber kaldıktan sonra sabah beni arabasıyla bıraktığı ortamda eski karısı ile karşılaşmam ve “bana çiçek aldı, benimle yeniden barışmak istiyor” demesi bana şok geçirtmişti. E biz beraber yaşıyoruz ve çok mutluyuz.
Aynı kadın sevgilimin bana alyans alıp geldiği, evlenmek için yalvardığı, anne babasını getirmek istediği günlerde bana mesaj atıp sevgilimin ona yeniden evlenme teklifi ettiğini ve gelinlik baktığını söylemişti.
Yani diğer kız size inanmamış olabilir. Bazı hemcinslerimiz kıskançlıktan ne yapacaklarını bilmiyor, bariz yalan ortada olmasına rağmen kendilerini küçük düşürebiliyorlar.
Sizlik durum yok. Sizi etkileyen birşey de yok. Kendinize iyi birini bulun ve mutlu olun. Stalk yapmayın. Size haber getiren olursa tersleyin.
Rabbim herkesi aydınlığa kavuştursun, beni de onu da gerçekten sevgi falan oyuncak olmuş, ben bu insanı hala nasıl sevebiliyorum mesela, çok enteresan.Bence soylemekle cok iyi yapmissin. O kizin bir gram akli varsa ayrilir.
Ama dedigim gibi ikinci bir kadin olaya dahil olunca malesef adam hemen kiymete biniyor bizim ulkemizde. Iki dil dokup yalvarinca karsi tarafin yelkenler suya iniyor.
E mantıklı olmuş zaten, dönüp arkanıza bakmayın bile. Hayırlı olsun sizin için.Kendisi askerdi, bense mühendisim, onun için işimi bırakmam gerekiyordu bi noktadan sonra ( zaten çalışma kafasında biriydi ama bir öğretmenle nişanlandı enteresan) . Görevi vardı görevden dönüşü de belli değildi ailemde baya çekimserdi. Kendi kendine triplere girmeye başlamıştı bana bişey olursa falan.
Ben biraz zaman istemiştim agresif hareketlerini değerlendirmek için evlilik olmayacak diye son zamanlarda çok gerginlikler yaratıyordu belki de hepsinin tüm sebebi ikinci bir alternatifi olmasıydı bilmiyorum ki, ara ara benim çok sosyal ve girişimci, toplumda sözü geçen biri olmama da takılırdı takıntılı kıskançlıkları vardı. Hepsi eklenince düşününce ben ayrılma kararı almıstım. Zaten kendim çalıp kendim oymamışım:)
Anladım, kurtulmuşsunuz.Çok teşekkür ediyorum mantığıma oturdu, zaten ailemi falan tekrar karıştırmasından dolayı hareketi dikkatimi çekti, ben bir hata yaptım lütfen yardım edin görüşelim falan, yani kafam karıstı bi gidip bakıyım orda mı hareketi gibi de değildi, bu yuzden kafami karistirdi.
İnşallah canım, fikrin için teşekkür ederim, haklarında hayırlısı olsun benim kötü niyetim olamaz onlar hakkında, küçükken ben görücü usulü evleneceğim derdim, olayın bu yüzü hiç gelmezdi aklıma :)E mantıklı olmuş zaten, dönüp arkanıza bakmayın bile. Hayırlı olsun sizin için.
Inşallah diğer hanımefendi de doğru değerlendirme yapabilir.
Şurayı okuyunca bile irrite oldum. Benim eski nişanlımda böyle insanı hayattan soğutuyodu. Gözlerimdeki ışığı soldurmuştu..Ben biraz zaman istemiştim agresif hareketlerini değerlendirmek için evlilik olmayacak diye son zamanlarda çok gerginlikler yaratıyordu belki de hepsinin tüm sebebi ikinci bir alternatifi olmasıydı bilmiyorum ki, ara ara benim çok sosyal ve girişimci, toplumda sözü geçen biri olmama da takılırdı takıntılı kıskançlıkları vardı. Hepsi eklenince düşününce ben ayrılma kararı almıstım. Zaten kendim çalıp kendim oymamışım:)
Rabbim kimseye yaşatmasın böyle tecrübeler :)Sen 2. nişanlısımısın 1. mi orayı bir netleştir. Gerçi her 2 side olsam affetmezdim.
Çok teşekkür ederim yorumunuz için.karışık anlatmışsınız bence, tam anlamadım.
ama bu hikayedeki erkek tam bir y*vşak, böylelerinden uzak durmanız gerek bak onu anladım.
Fikriniz için çok teşekkür ediyorum, sorun hakikatende ne yaptığını bilmeyen bir adam.sanki görücü usulü olan sizmişsiniz gibi anlaşılıyor. Çok karışık geldi bana
Her halukarda hangisi olursanız olun bu adamla birlikte olmayın
Aynen kuzum, ayrıldığınız benimle çok önemli bir konu görüşmek istediğini söyledi aileme, bizim zaten allahtanki ortak bir arkadaşımız falan yok.Sanırım nişanlınız görücü usulü nişanlandı sonra size döndü bu mu olay ?
İnanır mısın, kravatına kadar aynı kıravat takmış, daha fazla söze gerek var mı, ve kız ben ulaşana kadar hiçbir şey bilmiyor her şey apar topar, göreve gideceğim bahanesi dahi aynı :), takılar aynı :)Ben hangi nişanlı olduğunuzu çok zor anladım
Sanırım siz ilk nişanlısınız
Sizden sonra biriyle nişanlanmış nişanlınız
Görücü bile olsa kimse kimseye 5 günde kızını verip nişan hazırlığı kuramaz
Bu işin mutlaka bi ön çalışması olmuştur
Yani sizinleyken kızla da bir şeyleri olmuş
Eski nişanlının ailesine de çOk şaşkınım
Bizim oğlan zaten nişanlı demeyip yine nişanlamaya kalkmışlar
Erkek tarafı daha önce yaptığı nişan eşyalarını kullanmış orası malum zatenİnanır mısın, kravatına kadar aynı kıravat takmış, daha fazla söze gerek var mı, ve kız ben ulaşana kadar hiçbir şey bilmiyor her şey apar topar, göreve gideceğim bahanesi dahi aynı :), takılar aynı :)
Affetmemek için tek sebep nişan değil ki , nişanlanmadan önce benimle konuşabilirdi ben zaten onu kelepçeleyecek değildim, sonradan böyle tuhaf hareketler yapması da sağlıklı değil...E affetmek istiyorsanız karşınızdakine neden olmaz dediniz ki. İlk okuduğumda sizi görücü usülü sandım, o yüzden asla affetmezdimi işaretledim. Ama eğer siz sevdiğiyseniz bence kafaya takılacak bir durum yok. Siz görücü usülüyle nişanlandı diye mi reddettiniz onu asla olmaz dediniz?
Söyledim biliyor musun, 3. kişi daha yanmaz inşallah diye :)Bu ne kadar karaktersiz bir adam boyle? Umarim iki kadin da bu adami birakir, da adam sap gibi ortada kalir. Gerci yedekli mi calisiyor adam nedir ucuncu birini bulmasi zor olmayacaktir.
aminRabbim kimseye yaşatmasın böyle tecrübeler :)
Çok teşekkür ederim yorumunuz için.
Fikriniz için çok teşekkür ediyorum, sorun hakikatende ne yaptığını bilmeyen bir adam.
Aynen kuzum, ayrıldığınız benimle çok önemli bir konu görüşmek istediğini söyledi aileme, bizim zaten allahtanki ortak bir arkadaşımız falan yok.
İnanır mısın, kravatına kadar aynı kıravat takmış, daha fazla söze gerek var mı, ve kız ben ulaşana kadar hiçbir şey bilmiyor her şey apar topar, göreve gideceğim bahanesi dahi aynı :), takılar aynı :)
Boyle birinden kurtuldugunuza sukredin. Gerekeni yapmissiniz siz, karsi tarafi uyarmissiniz, gerisini o kadin bilir, devam mi eder yoksa ayrilir mi bilemem. O kisma takilmayin. Herkes tercihinin sonuclarini yasar.Söyledim biliyor musun, 3. kişi daha yanmaz inşallah diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?