Eski ilişki

Kadının eşinizin evli olduğunu bilip eşinizle görüşmeye devam etmek istemesi burada eşinizi haklı çıkarmıyor ki, önemli olan eşinizin kendini bilmesiydi o da yapamamış.
Bana kalırsa aldatmalarda en büyük suç aldatan kişidir yoksa sizi aldattığı insanın kim olduğunun pek bir anlamı yok.
Haticeye değil neticeye bakalım, eşiniz size ihanet etmiş, bu kadın değil başka biri de olabilirdi belki hayatınız boyunca aldatıldığınızı öğrenemeyebilirdiniz de, sonuç olarak eşiniz karaktersiz yapacağınız birşey yok.

Evet yorumlarınizi anlıyorum iç ayrıntı vermediğim için kadın eşimin evli olduğunu biliyordu eşime konuşmalarında bir sakınca olmayacağı için ısrar ediyordu tek konuşan biz mi oluruz diye cümleler kuruyordu
İyide kocanız üç yaşında çocuk mu her gel diyenin peşine takılıyor, sonuçta size söz veren kişi eşiniz, evliliği düşünme sorumluluğu eşinizde o da düşünmemiş, suçu kadına yükleyerek eşinizi aklarsanız sadece ikinci defa aldatılma sürenizi kısaltırsınız. Ayrıca koynunuza aldığınız, size asıl sözü veren sorumluluğu olan adamla evcilik oynamaya devam edip, sanki üçüncü kişilere ama evli olduğunu biliyordu diye suç yıkmaya çalışmanız komik oluyor, tamam elin ahlaksız kadını evliliğinizden haberi varmışta ,kocanızın kafasına taş düşüp unutmuş mu evli olduğunu?
Söylediğinizin saçmalığını görmek için şöyle düşünün; mesela bekar bir adam size takılsa ve aynı o kadın söylemleri ile sizi ikna edip, sizle ilişkiye başlasa, kocanız sizin için, ama karımı bu sözlerle kandırmış diye affedermiydi çok merak ediyorum.

Kadına kadar eşini gördüğün de tuhaf olmuyorsan o kadına da takılma... Eşini affeti isen o kadını da affet özgür bırak

Merhaba bayanlar eşim daha önce bir bayanla görüşmüştü yaşanan olaylar sonucunda. Barıştık bugün AVM de o kadını kasiyer olarak gördüm çalıştigi yeri biliyorum ve ordan çıktım com kötü bir duyguymus siz olsanız ne yapardınız
Eşinize bakarken fenalık gelmiyorsa o kadını görüncede gelmesin bir zahmet.

Evet yorumlarınizi anlıyorum iç ayrıntı vermediğim için kadın eşimin evli olduğunu biliyordu eşime konuşmalarında bir sakınca olmayacağı için ısrar ediyordu tek konuşan biz mi oluruz diye cümleler kuruyordu
Size verdiği sadakat sözünü bozan eşinizi bile affetmişken, elin kadınına zorunuz ne? O kadın olmazdı başkası olurdu. Hikayede tek değişmeyecek eşiniz.

Kadında hata yok demiyoruz. Evli bir adamla görüşmesi hata evet ama sizin evliliğinizi korumakla ve size sadık olmakla yükümlü olan kişi eşiniz. Lütfen aradaki o ince çizgiyi idrak edin. Aslında çok ince değil gayet bariz bir çizgi ama neyse🙄

Yani? Kadın sabaha kadar adamı ikna etmek ıcın sacmalayabılır. Kocan isine bak diyebilirdi dememıs.
Kocanın hosuna gıtmıs. Hatta belki asık oldu kadına.
Yani?

kadının suçu yok

etraf bedenini satan kadınlarla dolu

bu kadın olmasa kocanız parayla onlarada gidecekti

zorun eşinizde, demekki gözü dışarıda

size tramva yaşatıyor bir ömür hep telaşlı olacaksınız ömür boyu aklınıza yine hatayı tekrarladığı gelecek

yolda bir ladın geçerken, sosyal medyada öneriken kadınları görünce canınız yanacak

bir zahmet psikoloğa gidin

sonrada eşiniz şüpheli davranırsa tekrardan ayrılacak gücü bulun

yalnızlık ömür boyu diken üstünde oturmaktan iyidir
benim eşte çalışanlarına yavşıyordu

konduramıyordum

ben boşanır boşanmaz hepsini tek tek eve götürdü

Burdaki konuları okuya okuya valla arkadaşlarımı bile eşimin yanına çıkarmasın gelmiyor ve kendime kızıyorum da durduruyorum kendimi.kafayi yicem böyle olayları göre göre ya

Back
X