Eski iş yerinize geri dönermiydiniz

Maaşını alamadıktan sonra neden bosuna emek harcıcaksın? Sigara paran bile cıkmaz orda. Çalışıp güzel güzel paranı al işte ne olucak

Salma kendini. Yeni isyerine ve kosullarina da alisirsin elbette. Biraz zaman ver kendine

Dilediğinizde mola yapılabildiğine göre, rağbet gören bir tıp merkezi değil. Bu da günümüz koşullarında kapıya kilit vurulacağı günün yakın olacağının göstergesi.

Yerinizde olsam krizi fırsata çevirir, yeni işyerime alışır; bu sayede sigaradan kurtulurdum.

Evet kırılgan çabuk pes eden ve zorluğa gelemeyen bir insan olmamın da etkisi var bunda

alışma süreci alışırsın. bi şans ver işe de kendine de. geri dönme durumunu ben yaptım da bi kere 1 hafta da geri istifa ettim. tıpış tıpış geri geldi oluyor adın.

İnsanlar neden çalışır? Maaş için. Eeee maaşı da ya geç ya eksik aldıktan sonra ne gerek kaldı ki gidip çalışmaya? Zaten oraya verdiğiniz emeğin karşılığı maaşınız iken emeğinizin karşılığını da ya geç ya eksik aldıktan sonra ne önemi kaldı öyle işyerinin? En mantıklısı sigarayı bırakmanız ya da mesai başlamadan/iş çıkışı içmeniz sonuçta sigarayı da maaşınızla alıyorsunuz sigara alana maaş vermiyorlar. Kolay iş yok hem pastam dursun hem karnım doysun olmuyor maalesef bir şeylere katlanmak gerekiyor.

Son düzenleme:
yoğun çalışma ortamından şikayetçisiniz anladığım kadarıyla. iyi de işe para kazanmak için gidilir.
ben olsam paramı parça buçuk aldığım yere sırf keyfim yerinde diye dönmem.

ben döndüm ama ben daha iyi bir posiyonla daha iyi bir maasla o sebebten sorun olmadi zaten beni geri cagirmislardi. Sizin durumunuzda olsam ama dönmezdim

Valla rahat rahat sigara içmek istiyorsanız çalışmanıza gerek yok.
Eski iş yerinizde zaten maaş düzenliği, alamadığınız varmış.
Oraya döneceğinize oturun evde daha iyi, değil mi?
Öyle bir seçenek olmamalı hayatınızda.
Bu tempoya da zamanla alışırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…