Bosanmistim avukatim araciligiyla esyalarimi bir liste halinde istedim en son utum kalmis onu da birakmis utunun icibden dugun resimleri cikti ne bu simdi ex kocayla bnm gelinlikli resimlerimi ve annemin eski esime aldigi hediyeyi koymus ne anlama geliyo anlamadimdavayi bn actim bn bosanmak istedim dip not yaziyim dedim
Kendisinde durmasının bir anlamı yok diye düşünmüştür.
Bizde de eski eşimin bir tek montu kalmıştı evde. Ben de onu gönderirken tüm fotoğraflarımızı da koymuştum yanına.
Kötü bir amacım yoktu inan ki.
Artik bosanmisin ve onune bak onu niye yaptilar bunu neden dedilerle ugrasma artik hersey bitmis gitmis sen yeni hayatina baslamaya bak...bunlarla ugrasirsan gecmisinden hic kurtulamazsin ugrasip durursun
Bosanmistim avukatim araciligiyla esyalarimi bir liste halinde istedim en son utum kalmis onu da birakmis utunun icibden dugun resimleri cikti ne bu simdi ex kocayla bnm gelinlikli resimlerimi ve annemin eski esime aldigi hediyeyi koymus ne anlama geliyo anlamadimdavayi bn actim bn bosanmak istedim dip not yaziyim dedim
Cnm benimde esyalarimin hepsi onlarda kaldi avukatim bugun bana deseki liste yap dese yapmam almam yani esyalarimi kendilerinin olsun hic ugrasamam vallahi !! sende daha fazla dusunme bence hic bir anlama gelmiyor belliki sadece seni postaladiklari gibi esyalarinin tumunude postalamak istemisler kurtulduguna sukret !!!!