- 12 Aralık 2015
- 1.269
- 1.876
- 53
Tek taş yüzüğü örnek vermiştim sadece.bu Kadar güzel bi yorum olamaz, icimi ferahlattiniz. cok tesekkür ederim.
tek yüsük konusu biraz yanlis algilanmis sanirim. esimden aldigim tek tas degildi. bildigimiz sari altin evlilik yüsügü. eski esinden kalan.
bu na ne demeli? bu konuyu unutayim mi? zorlaniyorum ama. herkesin eline bakar oldum, cok üzülüyorum baska kadinlarda evlilik yüsüklerini görünce. böyle bi öküzlük dünya capinda kimsenin basina gelmemistir diyorum.
konuyu tekrar tekrar ona acsam, yine inkar edecek.
Demem o ki konuyu tekrar tekrar açsanız inkar edecek madem sizde açmayın.
Yada sizi rahatsız eden herşeyi bize yazdığınız gibi söyleyin ve restinizi çekin.
Amaç nedir?
Mutlu olmakmı? Mutluluk sizin için nerde gizli? Eşinizin geçmişin de ki evliliğinden size yansıyan herşeyin itiraflarda mı gizli?
Siz ne istiyorsunuz önce o soruyu bir sorun kendinize.Sorduğunuz sorunun cevabı sizde ve o cevaba göre hareket edin derim.
Ayrıca size yazdığım onalrca kelimeden neden sadece yüzük kısmıyla ilgilendiniz?
Demek ki sizi en çok eski eşinin yüzüğünü size vermesi sizi çok üzmüş ve etkilemiş.
O halde herşeyi unutun ve tekrar bir.sayfa açın hayatınıza yada boşanın üçüncü bir alternatif yok varsa da emin olun o alternatif sizin mutsuzluğunuz olacaktır