Esimin önceki evliligini kiskaniyorum :-(

arkadaslar, bildiginiz gibi iki gün önce esimin biraz kafasini ütüledim. hatamin farkindayim. o gece gitti kanepede yatti. ertesi gün, yani dün iletisimimiz cok az di. o cok soguk davrandi. eve geldigimde yemekleri hazirlamis ama. 

bende sofrayi kurdum, oturduk yedik, ama hic konusmadi benimle dogru düzgün. ben hep yumsak davrandim, tatli konustum, ondan bisey gelmedi. 

sonra kalktim öptüm ona, itmedi beni, sarildim, ama sarilmadi. ben de "saril bana askim" dedim. sarildi, ve tamam otur yemegini ye dedi.  

rahatladim biraz.. belki simdi yine kendine gelir diye. sofrayi kaldirdik, yürüyüs yaptik ama elimi tutmadi. yürüyüs boyunca da hic konusmadi. bende sinir oldum. bende kendimi cektim, konusmadim.  

eve dönünce hazirlnaip yataga yattim (erken olmasina ragmen).. o da salonda tv izlemeye devam etti. taaa gece yarisi 1-2 sulari yatak odasina geldi  

ne yapayim? yine alttan mi alayim? gönlünü almaya devam mi edeyim. böyle küslük olmazki ya. o da olgun davranmiyor, görüyor benim caba gösterdigimi, hic umrunda degil.

Benim ikinci evliliğim şimdiki eşim ilk kez benimle evlendi. İlk eşimle aldatma yüzünden boşanmamiza rağmen onunla yasadiklarimiz başkaydı hepsi anı olarak kaldı ama bitti. Şimdi hayat arkadaşım şimdiki eşim herseyim oldu. Eski eşimi de çok sevmiştim artık saygı duymali bitti. Eşim bir kez konu bile acmadi eski eşimle ilgili. Çünkü sevmesem diğeriyle de evlenmezdim. Siz de algılayın o kadını da çok sevmiştir ama BİTTİ. Siz bu tavriniz la adamı pişman edersiniz ve eski eşini hatirlatirsiniz. Yeni bir sayfa açın eskilere de saygı duyun mutluluğun huzurun tek yolu bu.

Bunlari evlenmeden once düsünecektin hic evlenmemissin neden ikinci evlilik yapmis sectin ? Tamam o yüzük davasinda haklısın ama hersey olup bitmis gecmise takilip kalma daha kotu olursun

açıkca konuşmayı deneyin en mantıklısı bu bence ama kadın olarak doğal duygular hissettikleriniz bence de çok takıntı yapmamak lazım elinde de değil

eşinizin 2. eşi olmakla alakası yok eşiniz anlamsız ve kaba bir adam.

Back
X