Eski kıyafetlere bakış açınız nedir?

En yakın arkadaşım gömleğimi vs beğendiğinde veririm. O da bana verir. Kardeşlerimle de öyle. Ama onun dışında kullanmam

Aynen benim annemde böyle yetiştirdi bizi belki çok birşeyin yoktu ama olanlar bana yeni alınmış benim kullandıklarımdı.

Evet ya çok ucuza çalıştırılan işçiler içim acımıştı...

Kimin verdigine bagli. Aile icinde hep yapariz bunu. Ben giymekten sikildiklarimi abimin esine ya da ablama veririm, kardesim bana verir. Hatta ozel durumlar icin arkadasimla da yapariz. Bir gece icin giyecek bir kiyafeti ben ona odunc veririm, o bana verir. Mesela hamileyken zaten kisa sure giyecegim icin kendi hamilelik kiyafetlerinden vermisti. Neden olmasin? Surekliden kastinizi anlamadim ama. Ne siklikta teklif ediyor mesela?

Ben giyer miyim bilmiyorum çok beğendiysem giyerim muhtemelen. Kendimiz için değil ama aile dostu olduğumuz birileri var ikimizinde çocuklar erkek arada yaş farkı var öyle olunca sürekli değiş tokuş yapıyoruz. Onlarınkiler bize,bizimkiler onlara gidiyor sık sık. O ilk çocuğunun küçülenleri bana veriyor o ikinciye hamileyken ben oğlumunkileri verdim şimdi ben hamileyim tekrar o bana geri verdi sıfır masraf mesela ben yeni bebeğe hiç bişey almicam yenidoğan olarak. Karşı değilim böyle şeylere

Çok yakınim olmadığı sürece almam o teklif ederse yeniyse beğenirsem alırim ama bi tane arkadaşım ve kardeşim dışında kimsenin kıyafetini giymedim ama muhtaç olunur temiz ve yıpranmamışsa giyende garip gelmez bana

Bugüne kadar başkasının kıyafetini giymedim.Ama kibirden falan değil.Öyle bir ortam olmadı.Ama olmayan ,yıpranmamış kıyafetlerimi veririm.keza oğlumun kıyafetlerini de saklar dağıtırım eşe dosta.Akrabalarımın arasında en büyük çocuk benimki.Yoksa alır seve seve giydirirdim.
Üniversitede de arkadaşlarıma verirdim istedikleri kıyafetimi.

Çocuk başka mesele onlar doğru düzgün giymiyor ki zaten benim bahsettiğim içinde giyilemeyecek durumda olanlar falanda var lastikle bedeni küçültülmüş pantolonl gibi vs.Yada üç beden büyük gömlek.

Çocuk başka mesele onlar doğru düzgün giymiyor ki zaten benim bahsettiğim içinde giyilemeyecek durumda olanlar falanda var lastikle bedeni küçültülmüş pantolonl gibi vs.Yada üç beden büyük gömlek.
O zaman farklı canım ayıp yani onlar verilir mi ? Tabiki kabul etmem öyle bişeyi. Hakaret gibi o ne öyle.

Aslında aile içinden değil oradan buradan gelen şeyler uzak akraba tanıdık kolu komşu üç beş ayda bir sen giymek ister misin istemiyorsan sütçüye verelim deniyor ki bunu toplayan insan durumu kötü olan biri değil alışkanlık komşularının çöpe atılmış fotoğraflarını bile alıp evine koyan biri...

Hiç giyilmemis elbiselerimi kardeşime gösteririm. Begenirse ona veriyorum. Sahsen başkasının giydiği kıyafeti ve ayakkabıyı normalde giymem. Kayinvalidem evinde benim için bir kaç parça kiyafet, Pyjama ve sabahlik hazırlamıştı yeni gelsem giyerim diye. Onları da giydim. Başkalarda kıyafet alışverişi normal.

Konunun ucu kayinvalidene dayanacak gibi geliyor nedense
İsteyen giyer istemeyen giymez, ayıp değil, günah değil başkasının kıyafetini giymek.
Burada verilen cevapların, kime ne faydası olacak ki?
Genel görüşü merak ediyorum hepsi bu biryere dayanmasını gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…