- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Kız kardeşim dışında kimsenin kıyafetini giymedim bugüne kadar. Şükür Rabbime giymek zorunda bırakmadı hiç.Malum ikinci el uygulamalarından yapılan satışlardan bahsetmiyorum.Biri size birşey verse giy diye giyer misiniz yada sürekli teklif etse yada küçüklüğünüzden beri böyle alışmış olan biri var mı yoksa bir bana mı garip geliyor?
Amin muhtaçtır durumundan değil aslında benim bahsettiğim bir nevi alışkanlık hatta hastalık varmış böyle bilmiyordum.Kız kardeşim dışında kimsenin kıyafetini giymedim bugüne kadar. Şükür Rabbime giymek zorunda bırakmadı hiç.
Rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesin.
Evet bu yönüde var gereksiz içilen bir bardak çay bile doğaya zarar zaten mail kutusundaki gereksiz duran mailler geçende bir video izledim şaştım...Karşı tarafın tavrına ve giysilerin durumuna bağlı değişir. Gereksiz bir güç gösterisi olarak vermiyorsa ve beğeniyorsam kabul ederim. Açıkcası moda adına hızlı tüketime karşıyım. Doğamız ve geleceğimiz için iyi değil sonuçta.
Evet bu yönüde var gereksiz içilen bir bardak çay bile doğaya zarar zaten mail kutusundaki gereksiz duran mailler geçende bir video izledim şaştım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?