bu arada Türkiye de yok mu öyle evinden gelip alan yardım kuruluşu falan belki bilen vardır aranızda... çünkü bende verecek şey bitmezz...bilmiyorumkismile
Bendende bir kaç fikir
eskiyen yada olmayan kot pantolonlarımı yiğenime etek yapıyorum kalan parçalardan çanta üzerine işlemeler yapıyorum takım oluyor.
Mesela en son giymediğim bir tşörtüm vardı 5 yaşındaki yiğenime boyundan bağlamalı bir elbise yaptım. Rengi beyazdı üzerine pembe boncuklardan çiçek işledim. Harika bir elbise oldu.
Süet çizmem çok eskidi üzeri çatlamaya başlamıştı giyilmez duruma geldiğini farkettim ve hemen çift mil haroşa örnekli kare bir parça ördüm bir tarafına ilik açtım diğer tarafına düğmeler diktim, şu anda çizmemün sadece ön kısmı görünüyor diz altına kadar gelen kısmı tamamen örgü ve kot pantolonu içine alınca süper bir görünüm elde etmiş oldum. Tavsiye ederim.
Buda evlerinize obje
evde ne kadar mum varsa hepsini eritip pasta kalıplarına döktüm dondurdum ve minik şık mumlar elde ettim. Görenler çok beğendi bende hepsini dağıttım. :)
çocuklarınız varsa barby bebeklerine eskiyen kotlarla yada tşötrlerle çok güzel kıyafetler dikebiliyosunuz. Ben yaptım. çok severim bişeylerle uğraşmayı.
Ve siyah eski bir deri yelek vardı annemden kalma
kutu kolaların üst kısımlarını bardak şekli verir gibi kesip dışlarını siyah deriyle kapladım üzerine minik taşlar yapıştırdım kutunun altına 2 delik açıp içlerine kaktüs ektim. Bu radyasyonu alması için tv ve bilgisayar yanına koymak için yaptığım güzel bi tasarım oldu.
Umarım iyi fikirler verebilmişimdir.
canım bende de böyle bir kot var bende denesem mi acaba sence?
canım bende de böyle bir kot var bende denesem mi acaba sence?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?