Eski kocam ne yapmaya çalışıyor???

VE siz de buna inandiniz mi?
İnanmis hatta kendisini sevdiğini, kıskandığına da inanmis... Adam tabi ki çocuğunuza para verecek kendi üstünüze inanmayın ve yolunuza bakın... Hiç bir kadın kocasından yok yere bosanmaz yanında onu gezdirmeyecek bir herif için hele hiç

Merhaba hanımlar boşanali bir sene oluyo bana ne nafaka ne evdeki eşyalarımı vermedi boşanma sürecinde bende hayrını görmesin diyerek bıraktım çıktım öyle kavga kıyamet zamanlardı.Neyse esas konu şu ki; çocuğun bi ihtiyacı için para istedim fazla göndermiş ve yazmış ki fazladan para attım kalanı ile yemek yiyin bende yok çocuğun ihtiyacına harcarım yine yazdım neyse geçen gün yine çocukla işte bilmem nereye gidin para atıyım gezin yazmış onun bir ay öncesinde sen evlencen mi evlenir isen çocuğumu alırım yok çalışma ben size para gönderirim gibi şeylerle beni kontrol etmeye çalıştığı bir telefon konuşması geçti aramızda.Simdi cok mu mutluyum düzenim yok keşke gitmeseydin benimde psikolojim bozuldu falan diye zirvaladi ki boşanma durumuna getiren oydu şimdi farklı bir durum içinde ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum sizce vijdan mi yapıyor yoksa amacı geri kazanmak mi?(Not:asla dönmek gibi bı niyetim yok zaten )
Ev esyalarini almanin bir yolu yok mu? Cok uzuldum Allah yardimciniz olsun.

Cocuk icin nafaka almiyosunuz sanirim. Sonradan baglanabilir diye biliyorum. Dava acamaz misiniz?
Adam disarida aradigini bulamadigi icin size yanliyor. Parasida kendisine kalsin. Sevgilisinden ayrilinca mi gelmis aklina cocukla yemek yiyin demek. Boyu devrilesice

Back
X