- 25 Aralık 2020
- 6.722
- 24.167
- 298
- 41
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
aman sorgulama bak her bilen bişey anlatıyor, dizide izlesen yok artık dersin.Ay biri nolur kronolojik sırasıyla bana bu olayı detaylı anlatsınİnanılmaz gerçekten
Eski konularına bakmanız yeterli hatta Bi konusunda biriyle tanışmış İnternet sitesinden falan aşık olmuş bişilereski kullanici adini biri hatirlatsa ben ortaya dokerim ama unuttum:)
Genelde de bu durumda önce adamlar bulur zaten çünkü erkeğin çalışma mekanizması gerçekten bizden çok farkliAdamı hep beraber gömelim istiyor yazıklar olsun çocuğun var boşanmışsin olabilir rahip hayatı yaşamak zorundasın dememiz gerekiyor tabi konu sahibi aşık olursa oh iyi yaptın dememiz gerekiyor şimdi önce adam bulduğu için konu sahibi telaşa kapıldı çocuğun üzerinden yazıyor çocuk hassas damar bizim toplumda fakat gerçekler bence daha güzel siz birini bulsanız bunlar umurunuzda olmazdı konu sahibi.O da olur kaderde varsa genede her ilişkide anlamanız gereken gideni gerçekten bırakmak çünkü boşanmak küsmek değildir .Sizde sadece eski eş siniz o çocukta büyüyecek ve onu şimdiki gibi haber alma aracı yapamayacaksınız inanın set yazmıyorum belki kendinize gelirsiniz iyi gelir umuyorum
Niye oyle dediniz ki, bu çok can aciticiNe olacaktı tabii herkes hayatına bakacak mutlu olacak belki oğlun artık onlarla yaşamak ister
hayir bu uyeligi 2021den basliyorEski konularına bakmanız yeterli hatta Bi konusunda biriyle tanışmış İnternet sitesinden falan aşık olmuş bişileryani olaylar hiç bitmiyor hatta çocuğu bana baba götür diyormuş tutarsizliklar çok
Bari şeyi öğrenseydim ya; eşinin spermini şırıngayla kendine pıslatan uye bu muaman sorgulama bak her bilen bişey anlatıyor, dizide izlesen yok artık dersin.
ve bu kadının evinde (8 değilmiş) 11 yaşında bir çocuk var
Yok pıslatmamış. Pamuk vaji olduğu için sürtünerek ilişkiye giriyolarmış. Olmuş işte bi şekilde detaya girmek ıstemıyom.Bari şeyi öğrenseydim ya; eşinin spermini şırıngayla kendine pıslatan uye bu mu
Mrssnow benim bulduğum bir de ilkbahari_bekliyorum diye bi üyeliği varhayir bu uyeligi 2021den basliyor
asil olay onceki uyeliklerinde
Adam o yüzden cocuk benden değil diyormuşBari şeyi öğrenseydim ya; eşinin spermini şırıngayla kendine pıslatan uye bu mu
Ay biri nolur kronolojik sırasıyla bana bu olayı detaylı anlatsınİnanılmaz gerçekten
Bunlardan en aznindan bir kismi sanirimI ilkbahari_bekliyorum @Sabir_tasi (eski sarimanolyam) @Aci_kahve_aliyim @ihlamur_agaci @soguk_kis_gunu @morlavantalar bu hesaplar size mi ait?
Sistem bu yazdığım üyelerin ortak yönünü yakalıyor amaPamukpamuk44 bu üye ile ortak hiç bir şey yakalamıyor. Tabi 7 sene önceki hesaplardan bahsediyoruz.
hayir bu uyeligi 2021den basliyor
asil olay onceki uyeliklerinde
Aaaa bu kocası Koreli olan bir influencer değil miydi yaBari şeyi öğrenseydim ya; eşinin spermini şırıngayla kendine pıslatan uye bu mu
Yooo bence yoluna bakan geçmişi geçmişte bırakmayı öğrenen kıymetli olan benim hayatım diyen kazanır her zaman.Birini bulmak değil birbirini bulmak.Kari koca birini bulup evlenmiş birbirlerini bulmayip ayrılmış.Simdi ya çürürsün bir köşede pas tutarak yada devam edersin.Bir iki teselli gelir sonrada bıkar insanlar hep aynı dramı depresyonu dinlemekten bu iş böyleGenelde de bu durumda önce adamlar bulur zaten çünkü erkeğin çalışma mekanizması gerçekten bizden çok farkli
Bilmiyorum tuhaf bi üye çocuğu umrunda değil ders konusunda açtığı konusu vardı korkuyorum dediği halde uzağa taşındı evde yalnız bırakacak çocuğu. Mesela annemin de 2. Evliliği üvey babamın kızı bizimle yaşamak istedi beraber büyüdükNiye oyle dediniz ki, bu çok can acitici
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?