Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yazdığı mesajın komikligine bakarmisiniz:)) sanki resmi dilekçe yazıyor ahahaha
Ay boşluğum ağrıdı gülcem diye ahdhshahshdhhshs"Çocuk bakacak kadar oldun mu sen tantuni adam? " desene şuna? Apartman boşluğunda çocuktan kaçıra kaçıra tantuni zıkkımlanan ayı çocuk falan almaz, merak etme. Bir daha ona dert anlatıp başına iş çıkarma diye yapıyor.
Tamam:/Bence bu tür yazışmaları buradan paylaşma. Farzedelim ki eski esin bu yazışmaları annesine, kardeşine gösterdi. Kardeşi de burada okudu. Senin için sıkıntı yaratabilecek özel şeyleri paylaşma derim.
Onun bu saçma yazısına ben de aynı dille cevap verdim. Çok güldüm zaten dilekçe yazar gibi yazmışEski kocanızla sizli bizli mi konuşuyorsunuz![]()
Hey Allah'ım böylelerini varya Allah bildiği gibi yapsın.bu adamdan korkulur buna dikkat et.adam çarpacak aklı sıraEvet doğru hatırlıyorsun..şimdi 2 ceviz verdi portakal suyu içirdi diye baba oldu...
Aynı gün evi taşıyordum:)Nasıl bir yoğunluk içinde oldunuzu bilmiyorum ama ben olsam çocuğumu kendim gotururdum Dr a bir de geçmeyen bı öksürük diyorsunuz , böyle bı babaya asla güvenip çocuğumu yollamazdim , bizim baba iyidir hosdur ilgilidir şuan bile Dr için tek yolamam :) yanlış anlamayin linclemiyorum sadece kendi düşüncem imali değil yani :)
Ses kaydi delil olmaz diye düşündüğünden bu yazışmaları bir yerde kullanmak için bu sekilde yazmış gibi, yazim dili olarak sanki mahkeme karşısında savunma yapıyor. Ilgisiz anne, banyoya sizinle girmek istemiyor gibi seyler kullanıyor, sigara kokusu vs vs cok kotu kötü bir baba gerçketen ola çocuğa olacakBen ona çok sıcak terlemiş sende dedim diye kıyameti kopardı. Bana tabi ki söyleyebilir ama onun varmak istediği nokta benim ilgisiz kötü bakım yapan bir anne olduğum. Hiç iyi niyetli değil.
Ameliyata karşı geliyor mecbur bırakıyor beni. Ama mesajda yazmış çok istiyorsan 29 Mart'ta hazır olsun diye. Çünkü ben ona dedim ki bademcik alınmadığı için çocuk kötü olursa senden bilirim diye. Bakın ne yazdı en son. Şimdi bu iyi niyetli bir uyarı mı? Ben takip etmiyormuşum çocuğu:
Kullanabileceği için hiç cevap vermedim. Zaten ne yazarsam yazayım lafı hep dolandirip bana getirecek, uzatacak.Ses kaydi delil olmaz diye düşündüğünden bu yazışmaları bir yerde kullanmak için bu sekilde yazmış gibi, yazim dili olarak sanki mahkeme karşısında savunma yapıyor. Ilgisiz anne, banyoya sizinle girmek istemiyor gibi seyler kullanıyor, sigara kokusu vs vs cok kotu kötü bir baba gerçketen ola çocuğa olacak