Eski kocamın söyledikleri

Yaptıramazsin ilerde mahkemeye sunar bisey olur. Purpplee Purpplee sanki cocugu ateslendi acile gitti adama haber vermedi diye adam mahkemede onu bile kullandı aman ha bu ameliyat

Cık, velayet konu sahibesinde yaptırabilir pekala. Gak guk yaparsa da konu sahibesi doktorun raporunu koyar ortaya. Eski eşin fikrinin önemi yok, fikri geçerli olan tek kişi doktor. Ben konu sahibesini yerinde olsam zaten çoktan basığ taşınmıştım adam bariz çocuğu kullanıp huzur bozuyor.

Velayet sende madem tabi ki yaptırabilirsin konu sahibesi. Doktor yaptır diyorsa tabi ki yaptırcaksın. itiraz ederse gak guk derse de yine çok muhattap olmadan doktorun raporunu atarsın WAdan derdin varsa doktora söyle dersin.

Çok yanlış gidiyor bu iş, bu adama fazla yüz veriyorsunuz , size psikolojik baskı uygulamasına izin veriyorsunuz. Yazıcaksınız o zaman net şekilde

biz boşandık, eskisi gibi istediğin her an benimle iletişim kuramazsın. Acil olmayan durumlar dışında lütfen mesaj yazma.

yazıcaksınız. Adam hasta falan mı nedne geceyarısı çocuğun videosunu çekip atıyor?:KK51:
Yaptırabilirim dimi. Yarın gidiyorum doktora.
Şimdi yazdım acil durum dışında bir daha benimle muhatap olma diye.
Videoyu niye çekmiş, bak gör ben nasıl iyi bakıyorum ona, nasıl gece rahat uyuyor diye. Mal adam.

Cık, velayet konu sahibesinde yaptırabilir pekala. Gak guk yaparsa da konu sahibesi doktorun raporunu koyar ortaya. Eski eşin fikrinin önemi yok, fikri geçerli olan tek kişi doktor. Ben konu sahibesini yerinde olsam zaten çoktan basığ taşınmıştım adam bariz çocuğu kullanıp huzur bozuyor.
Yinede bence avukatina bir sorsun derim

Konu bu değil ama ben kızınızın durumuna da takıldım.
Kızım 4,5 yaşında. Uzun zamandır öksürük krizi yaşıyor. Ara ara ilaç alınca geçiyordu. En son tekrar doktora götürdüm. 5 farklı ilaç verdi. Bir kaç gün sonra kulak ağrısı ile uyanınca farklı bir doktordan randevu aldım.
Astım veya alerji tanısı mı aldı? Artık çevrem hep bu şekilde. Bende de aynı şekilde. Nem oranı odada düşünce - kalorifer kaynaklı, soğuğa maruz kalınca, deterjan, sigara gibi kimyasal ve kirleticilere maruz kalınca ya boğazım kuruduğundan ya da geniz akıntımdan dolayı öksürüyorum. Süt gibi bazı gıdalar da alerjiye sebep oluyor. Süt ürünlerini azaltınca öksürük açısından rahatlayanlar da var. Belki babasının evinde nem biraz daha fazladır da iyi gelmiştir. Babası adam olsa neyi değiştirdiğini sorsanız çocuk için faydalı olur ama aleyhinize kullanır şimdi de.
"Bendeyken hiç oksurmeden gece çok rahat uyuyor." Sobayı da açıyormuş sıcakta yatırıyormuş. Üşütüyormuşum onu. Üşütünce öksürüyormuş. Peki o zaman yazın niye öksürüyor dedim o zaman nasıl üşütüyor?
Ben yazın da üşütüyorum. Cereyanda kalma ve klima sebebiyle oluyor.

Astım veya alerji tanısı mı aldı? Artık çevrem hep bu şekilde. Bende de aynı şekilde. Nem oranı odada düşünce - kalorifer kaynaklı, soğuğa maruz kalınca, deterjan, sigara gibi kimyasal ve kirleticilere maruz kalınca ya boğazım kuruduğundan ya da geniz akıntımdan dolayı öksürüyorum. Süt gibi bazı gıdalar da alerjiye sebep oluyor. Süt ürünlerini azaltınca öksürük açısından rahatlayanlar da var. Belki babasının evinde nem biraz daha fazladır da iyi gelmiştir. Babası adam olsa neyi değiştirdiğini sorsanız çocuk için faydalı olur ama aleyhinize kullanır şimdi de.

Bende oyleyim bazen kalorifer cok yanınca sabah boğazım sisiyor tuhaf şekilde petek ustine havlu koyuyoruz kenara islak havlu bazen buhar makinesi çalışıyor ama ec cok sicak olunca nem düşünce oluyor bademcigim şişiyor

Alerji testi hiç olmadı. Astım teşhisi de koymadılar. Bir doktor bünyesi zayıf dedi. Soğuk dediniz bu olabilir. Babası sobayı köklüyor. (odun sobası)
Süt, hazır gıdalar, toz olabilir dediğiniz gibi.

Alerji testi hiç olmadı. Astım teşhisi de koymadılar. Bir doktor bünyesi zayıf dedi. Soğuk dediniz bu olabilir. Babası sobayı köklüyor. (odun sobası)
Süt, hazır gıdalar, toz olabilir dediğiniz gibi.
Doktor ameliyat demeden önce
Soğuğa maruz kalınca enfeksiyon olmuyor bende her zaman. Boğazım tahriş oluyor. Tayin yerinize daha karar vermediyseniz doğalgazlı bir yeri düşünün. Ben yerinizde olsam daha büyük hastaneye götürürüm. Çocuk alerjiye sevk ederler sizi. Belki de kısa süreli doğru ilaçlar kullanıp şifa bulur yavrunuz da.

Huzur dolu, sağlıklı yıllarınız olsun evladınızla.

Yaptıramazsin ilerde mahkemeye sunar bisey olur. Purpplee Purpplee sanki cocugu ateslendi acile gitti adama haber vermedi diye adam mahkemede onu bile kullandı aman ha bu ameliyat
Yok canım mesajla sitem etmişti ama mahkemede çocuk konusu gündemde olmadi hiç ama ileride ondan velayet davası da bekliyorum,kesin mesajları biriktiriyordur kullanmak üzere.Onlara çocuğun her seyini haber verme zorunluluğumuz olduğunu da hiç sanmıyorum o ayrı..Sonra her şeylerden haberdar ettim de ne oldu,ben çocuğun sorunlarıyla uğraşıyorum o bana dava üstüne dava açıyor,iki yüzlü bir şekilde de wp den iyi baba temalı sorular soruyor yazıyordu,kesin ona güzel cevaplar yazayım diyedir,kullansın diye..ama ona o iyiliği yapmayacagim.

Bu konuyu okuyordum ben de..Konu sahibiyle çok benzer buldum kendimi.. çocukların bademcik geniz eti sorunları bile aynı..Benden para koparmak için dava açmış olmasaydı her şeyi haber vermeye devam edecektim şahsen çocuk için ama artık bıraktım bu hareketi..İyi mesajımdan kötü sonuç çıkarır koyar dosyaya velayet davası açıp.

Eski eşinizin amacı sizi kışkırtmak dikkatli ve sakin ve olun...
Gece yarısı video atmak ne demek, siz çocupunuzu merak edersiniz görmeyi talep ederseniz atabilir...
Adamın amacı başka ileriye dönük planı var açık ve net..istediğini ona vermeyin dikkatli ve sakin olmalısınız...

Valla konu sahibesinin yapacağı şey belli bu yazdıklarını yüzüne yüzüne söyleyecek, konuşurken de ses kaydı çekecek. Adam gak guk ederse de tam veşayet davası açacak. Adam bence de uğraşmak için yapıyor konu sahibesinin yerinde olsam al bak o zaman çocuğuna ben hayatımı yaşıcam derim veririm 10 gün dünya kaç bucak görür.
Çocuğu anne, kardeş veya bulduğu bir kız arkadaşının başına atıp hayatına da bakabilir. Hatta bakar. Pek ütopya sayılmaz bu adam için. Bunlar sıyrılmanın pofesörü resmen. Çocuğa eziyet çektirdikten sonra geri getirir anca.

Engelleyemem iyi olmaz bu. Çocukla ilgili acil bişey olur ondayken falan.
Ya kızım yanımda uyuyor bı duysan ne kadar kötü nefes alıyor, daha doğrusu alamıyor. Öksürüyor bide.. bademcik ameliyatı olsa geçecek hepsi eminim. Aptal herif karşı çıkıyor buna.
Ondan habersiz ameliyat yaptırabilir miyim acaba?
Geçmiş olsun. Eğer doktorlar ameliyat olması gerektiğini söylediyse yaptırın, ondan izin almanıza gerek yok sağlık bu. Benim oğlumun bademcikleri alındı aynı yaştaydı, o kadar büyümüştü ki biz başlarda kararsızdık, en sonunda yaptırdık. Çocuğum rahat etti. Biz anne baba yanındaydık, hastalık bu iyi bakmayla alakası yok. Doktor bir teşhis koyduysa, ameliyat dediyse yaptırın. O yaşlarda çok çabuk iyileşiyorlar, çok rahat geçirdik çok şükür. Diğer konuya gelirsek alamaz merak etmeyin, amacı sizi huzursuz etmek. Eğer şöyle iyi bakıyorum böyle bakıyorum derse, keşke boşanmadan önce ilgilenseydin, düşünseydin diyin. Eşimin tarafından biri boşandı geçen yıl, kadın bunları parmağında oynatıyor, Çocuğu dolduruyor, fazladan yarım saat bile vermiyor çocuğu, telefonda görüştürmek hiç yok. Siz eline koz vermeyin, çocuk dışında muhatap olmayın.

Ses kaydı delil olmaz. Kontrolünüzü kaybedip Yazılı olarak hiçbir şekilde hakaret, tehdit yazmayın.
Purpplee Purpplee boşandığı çirkef adam vardı. O size daha net bilgiler verir.
Çocuğunuzun menfaati için politik olun. Öksürüğünü kestiyse doğru bir şeyler yapmış. Sizde onları uygulayın.

İyi akşamlar
Kızım 4,5 yaşında. Uzun zamandır öksürük krizi yaşıyor. Ara ara ilaç alınca geçiyordu. En son tekrar doktora götürdüm. 5 farklı ilaç verdi. Bir kaç gün sonra kulak ağrısı ile uyanınca farklı bir doktordan randevu aldım. Aynı gün ev taşıyacağım için babasına sen götür dedim. Cuma günü öğleden sonra çocuğu alıp götürdü. Zaten o o hafta sonu onda kalacaktı iki gün. Cuma ve cumartesi gecesi onda kaldı. Daha az önce konuştuk doktor ne dedi diye anlattı. Bana diyor ki, "ben çocuğa şunu veriyorum yiyor, şunu veriyorum içiyor. Bendeyken hiç oksurmeden gece çok rahat uyuyor." Sobayı da açıyormuş sıcakta yatırıyormuş. Ben çocuğu eksik ve yanlış besliyormuşum. Üşütüyormuşum onu. Üşütünce öksürüyormuş. Peki o zaman yazın niye öksürüyor dedim o zaman nasıl üşütüyor?
Bana ne dedi biliyor musunuz. "Çocuğa bakamicam diyorsan velayetini alayım."
Ben delirdim...
Bir de şunu da dedi: "2. Çocuğu aldirirken doktora dedin ya, eşim sürekli yurt dışına gidiyor ben buna bakamam alın bunu diye"
(Sebep o değildi öyle bişey de söylemedim)

Ben şunu tahmin ediyorum. Bu adam konuşurken ses kaydı alıyor. Annesi çocuğa bakamıyor hasta ediyor, 2. çocuğu da bakamam diye aldirmisti. Bunu öne sürerek velayet almaya çalışacak.
Sizce böyle bişey mümkün olabilir mi?
Bu arada delil toplamaya çalıştığına şundan dolayı da şüphe ettim. Dedi ki gece uyurken nasıl rahat uyuduğunu videoya aldım 3 saat. Ve bide arada "sizinle uğraşacam" dedi.
Çok sinirliyim. Napayım ben şimdi?
İzinsiz alınan ses kaydı hukuka aykırıdır delil olarak nitelendirilmez.

Screenshot_2022-03-22-10-35-19-99_6012fa4d4ddec268fc5c7112cbb265e7~2.webp

Eklentiler

• Screenshot_2022-03-22-10-35-23-78_6012fa4d4ddec268fc5c7112cbb265e7~2.webp
    Screenshot_2022-03-22-10-35-23-78_6012fa4d4ddec268fc5c7112cbb265e7~2.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 53
Yazdığı mesajın komikligine bakarmisiniz:)) sanki resmi dilekçe yazıyor ahahaha

• Beğen
Reactions: Cac
Yok canım mesajla sitem etmişti ama mahkemede çocuk konusu gündemde olmadi hiç ama ileride ondan velayet davası da bekliyorum,kesin mesajları biriktiriyordur kullanmak üzere.Onlara çocuğun her seyini haber verme zorunluluğumuz olduğunu da hiç sanmıyorum o ayrı..Sonra her şeylerden haberdar ettim de ne oldu,ben çocuğun sorunlarıyla uğraşıyorum o bana dava üstüne dava açıyor,iki yüzlü bir şekilde de wp den iyi baba temalı sorular soruyor yazıyordu,kesin ona güzel cevaplar yazayım diyedir,kullansın diye..ama ona o iyiliği yapmayacagim.

Bu konuyu okuyordum ben de..Konu sahibiyle çok benzer buldum kendimi.. çocukların bademcik geniz eti sorunları bile aynı..Benden para koparmak için dava açmış olmasaydı her şeyi haber vermeye devam edecektim şahsen çocuk için ama artık bıraktım bu hareketi..İyi mesajımdan kötü sonuç çıkarır koyar dosyaya velayet davası açıp.
Ben de salak gibi o istemeden foto video atıyordum kızımın. İyi niyet işte... Bitti artık kesinlikle bitti ayda 2 kere görecek o kadar.

Geçmiş olsun. Eğer doktorlar ameliyat olması gerektiğini söylediyse yaptırın, ondan izin almanıza gerek yok sağlık bu. Benim oğlumun bademcikleri alındı aynı yaştaydı, o kadar büyümüştü ki biz başlarda kararsızdık, en sonunda yaptırdık. Çocuğum rahat etti. Biz anne baba yanındaydık, hastalık bu iyi bakmayla alakası yok. Doktor bir teşhis koyduysa, ameliyat dediyse yaptırın. O yaşlarda çok çabuk iyileşiyorlar, çok rahat geçirdik çok şükür. Diğer konuya gelirsek alamaz merak etmeyin, amacı sizi huzursuz etmek. Eğer şöyle iyi bakıyorum böyle bakıyorum derse, keşke boşanmadan önce ilgilenseydin, düşünseydin diyin. Eşimin tarafından biri boşandı geçen yıl, kadın bunları parmağında oynatıyor, Çocuğu dolduruyor, fazladan yarım saat bile vermiyor çocuğu, telefonda görüştürmek hiç yok. Siz eline koz vermeyin, çocuk dışında muhatap olmayın.
Ameliyat olması iyi olacak. Tek korkum ver ben bakacam derse sonrasında. Alamaz tabi ben istemezsem de. Telefonda konuşma olayı bende de bitti. Bak ilk önce istediği her an çocuğu veriyordum. Onu kaldırdım bu olaydan önce. Şimdi de telefon bitti.

Back
X