Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ses kaydı delil olmazmis ayrıca suçmuşAğzınızdan laf almaya çalışmış çünkü ses kaydı alıyor. Aynı şekilde siz de kayıt alın arayın ve çocuğa size yaptıklarını söylettirin hatta mesajla daha iyi olur.
O yüzden mesaj daha iyi dedim.Ses kaydı delil olmazmis ayrıca suçmuş
Henüz boşanamadim ama o da olacak ins,bu cuma duruşma var.Ses kaydı delil olmaz. Kontrolünüzü kaybedip Yazılı olarak hiçbir şekilde hakaret, tehdit yazmayın.
Purpplee boşandığı çirkef adam vardı. O size daha net bilgiler verir.
Çocuğunuzun menfaati için politik olun. Öksürüğünü kestiyse doğru bir şeyler yapmış. Sizde onları uygulayın.
Ben de kresten foto atmistim enayi gibi.Ben de salak gibi o istemeden foto video atıyordum kızımın. İyi niyet işte... Bitti artık kesinlikle bitti ayda 2 kere görecek o kadar.
çok konuşmasın ex eşinizHadsiz dedim ona. Tabi ki ona bakacam o benim kanım canım dedim. 2 ceviz verince baba olunmuyor dedim. Bir daha asla ama asla muhatap olmayacam. Hata bende çocuk öksürüyor dedim. Ama ameliyat durumu söz konusuydu söylemek zorundaydim. Çocukla telefonda da artık gorusturmicem.
Hadi hayırlısı sakin kal.bol bol dua etHenüz boşanamadim ama o da olacak ins,bu cuma duruşma var.
Üzgünüm ama yapacam. Zaten alışık kızım. 2 hafta atamadığı oldu babası. Bak ağlıyor seninle konuşmak istiyor derdim babası aramazdi yine de.çok konuşmasın ex eşiniz
sizi sinirlendirmeye çalışıyor
gaza gelip açık vermeyin
bu arada çocuğu telle falan babası ile görüştürün mahrum bırakmayın
çocuğunuza bunu yapmayın
Öyle mıymış teşekkürler paylaştığın için.Bende şimdi avukata sordum velayeti aldim hastalik saglik ameliyat bildirmek zorundamiyim dedim cocugun hayir değilsin dedi.sende avukatin ile irtibat halinde isen sor iyice teyitles
Hakkında hayırlısı olsun inşallah lehine olur herşey rahat edersinHenüz boşanamadim ama o da olacak ins,bu cuma duruşma var.
Alerjik olabilir ama ev değiştirdim hala aynı. Bence orda çok geç yatıyor çok derin uykuda bertaraf oluyor olabilir öksürükAllah aşkına beslenmeyle çocuğun bir gün içinde öksürüğü mu geçmiş. Uydurmasın, nasıl bir tedavi uygulamış ki birgunde etki göstermis oyle.
Alerjik mı acaba oksurugu ,sizin evinizden uzaklaşınca o yüzden geçmiş olabilir.
Sizi kızdırmak için yapıyor. O yaşta çocuğa nasıl bakacak ,erkeklerde kolay kolay o sebat yok ,
Simdi yine beni karalayan, kötü ve ilgisiz anneyim imajı çizen bir mesaj atmış. Hiç cevap vermedim.Öncelikle geçmeyen öksürük ve sık hastalanma için mutlaka iyi bir çocuk alerji doktoruna götürmenizi öneririm.
Evet eşiniz oyun oynuyor olabilir, ama hiç bir hakimin benim evimde öksürmedi annesinin yanında öksürdü diye bir çocuğun velayetini anneden alacağını sanmıyorum. O çocuğa yeterli olmadığınıza dair daha büyük nedenler gerekir.
Doktor raporları ile problemi belgelersiniz gerekirse, hatta alın bir kenarda dursun.
Sürekli öksüren çocuğun onun evinde öksürmediğine de çok inanamadım nedense.
Eski yaptıklarını yazıp konuştursanız mı acaba?Simdi yine beni karalayan, kötü ve ilgisiz anneyim imajı çizen bir mesaj atmış. Hiç cevap vermedim.
siz tabii o adım atmadıktan sonra bişey yapmayınÜzgünüm ama yapacam. Zaten alışık kızım. 2 hafta atamadığı oldu babası. Bak ağlıyor seninle konuşmak istiyor derdim babası aramazdi yine de.
Ben ona çok sıcak terlemiş sende dedim diye kıyameti kopardı. Bana tabi ki söyleyebilir ama onun varmak istediği nokta benim ilgisiz kötü bakım yapan bir anne olduğum. Hiç iyi niyetli değil.Nıye bırbırınıze inat cocugu kurban secıyorsunuz eger babanın yaptıgı uygulamalar cocugu ıyı ediyorsa siz de uygulayın esınız olması gerekenleri soylemıs o da bır baba soyleyebılır dusundugunu annesı bakamıyor demek degıl bu.Cogunlukla sızın yanınızda oldugu ıcın acaba bunları yapıyor mu diye yazmıs.Amelıyat durumu da bır baba olarak bilmeye hakkı tabıkı var kızınız ameliyattan cıkınca babasını ısterse ne olacak artı bunu velayet davasında da kullanır.Dusun bır anne olarak cocugunuzu babası ameliyat ettı hıc haberiniz yok ne hissedersiniz?