- 21 Nisan 2016
- 31
- 67
- 3
- Konu Sahibi tuanarosele
-
hiçbirşey yapmayınEski kocamın yeni sevgilisi peşimde , sürekli beni aratırıyor sürekli beni takip ediyormuş. En son pazar günü bir arkadaşım sabahın 9 unda aradı . Şu kız seni soruyor eski eşinle berabermiş , senin hayatını karakterini çok merak ediyor dedi. Bende çok merak ediyorsa beni arasın anlatayım diyerek arkadaşımı tersledim...
Sizce ne yapmalıyım bu bir değil , iki değil sürekli birileri tarafından sırf bu yüzden aranmaktan sıkıldım. Eski eşimi arayıp bizi tanıştır sevgilinin merağı geçsin mi diyeyim yoksa direk kıza facebooktan mesaj mı atayım ?
kıyamam ona ya :)meraktan çatlasın boşver
bende buna anlam veremiyorum , empati yapıyorum şahsen ben muhattap bile olmazdımyok artık dha neler ne alaka eski eşi bu kdr merak etmek
doğru söylüyosunuz ; kendini nimetten sayarsakın yazma senin eski koca birşey sanır kendni kıymete biner bak kıskandı da yazıyor sevgilime diye düşünür
acaba adamın nasıl bri oldğnu sizden mi duymak istiyor neden ayrıldınız vs diyebende buna anlam veremiyorum , empati yapıyorum şahsen ben muhattap bile olmazdım
Arkadaşıma dediği ; beni hiç kötülemiyor ailesine çok düşkün için ayrıldık demiş ve ben arasam geri dönecekmiş gibi hissettiriyormuş. Kızın özgüven eksikliği var diye düşünmekteyimacaba adamın nasıl bri oldğnu sizden mi duymak istiyor neden ayrıldınız vs diye
Katılıyorum sana kesin onu soracakacaba adamın nasıl bri oldğnu sizden mi duymak istiyor neden ayrıldınız vs diye
bu dediğin neki bizimki kadını alıp, işyerime gelmişti beni göstermeyedoğru söylüyosunuz ; kendini nimetten sayar
aman bunlar da gelmesinbu dediğin neki bizimki kadını alıp, işyerime gelmişti beni göstermeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?