Eski kocamın yeni sevgilisi...

hiiç muhattap olma feysen fian yazma kendi çok merak ediyosa yazsn cevabını verirsin

Hiç kıza da eski eşine de bulaşma..
Çünkü sen açıklama yaparsanda yanlış anlaşılır. Adamı hala seviyor onunla ilgileniyor durumuna düşersin ikisininde gözünde..

Neden derdine düşüyorsunuz ki ?
Arayan bir şekilde bulur sizi,ozaman gerekeni söylersiniz.

Ciddi düşünüyorsa,evleneceği kişiyi soruşturması normal.Face den mesaj atıp olayı karıştırma.Bırak araştırsın.Sana laf taşıyana da banane de geç.

aslında sorun arada laf taşıyanlarda. Kızın merak etmesi bana çok anormal gelmedi. Aranıyorum demişsiniz ama kadın size telefon açmadı ya da mesaj göndermedi değil mi yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla. Size ortak arkadaşlarınız olayları abartarak yansıtıyor olabilir.

Çok gereksiz bir merak olmuş,abla ergen galiba.Ya da kesin evlenecek kafaya koymuş huyunu merak ediyor eski kocanın.
Her türlü saçma.

bırakın kudursun, gizemli kadını oynayın :) Ne manyaklar var yahu sevgililerin eski eşlerinin peşine düşmekte nedir.Hiç muhattap olmayın bence

gizemli kadın olmanın tadını cıkarın. kesnlıkle ulasmayın . haberınız yokmuscaasına davranın. Yalnz nasıl bı ezklık acaba boylesıne bi merak. ah tatlım yazık ona

seni tanıyınca eline ne geçecekmiş

BU KONU AÇILMIŞTI ZATEN farlı yerde paylaşmak yasak diye biliyorum

Yani her gün yeni bir saçmalık.
İnsan sevgilisinin eşini neden merak eder?
Hiç muhatap alma arkadaşım.
Kendini bir şey sanır.

yazık kıza ya, ne biçim merak ediyor seni demek =)
bırak hiçbir şekilde muhattap olma. o bir şekilde sana ulaşırsa da kısa kes, öğrenmek istediklerini sevgilinden öğren ben bu konuda kmseyle muhattap olmayacağım de. merak etsin dursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…