- Konu Sahibi tuanarosele
-
evet bu da olabilirbence eski eşiniz sizi sürekli kadına anlatıyor onu sizinle karşılaştırıyorsa oda takmıştır kafaya nasıl bir kadın acaba unutamadığına göre diye tanışıp gözünde büyüttüğü kadar varmısınız onu anlamak istiyor.
Hiç kıza da eski eşine de bulaşma..Eski kocamın yeni sevgilisi peşimde , sürekli beni aratırıyor sürekli beni takip ediyormuş. En son pazar günü bir arkadaşım sabahın 9 unda aradı . Şu kız seni soruyor eski eşinle berabermiş , senin hayatını karakterini çok merak ediyor dedi. Bende çok merak ediyorsa beni arasın anlatayım diyerek arkadaşımı tersledim...
Sizce ne yapmalıyım bu bir değil , iki değil sürekli birileri tarafından sırf bu yüzden aranmaktan sıkıldım. Eski eşimi arayıp bizi tanıştır sevgilinin merağı geçsin mi diyeyim yoksa direk kıza facebooktan mesaj mı atayım ?
Eski kocamın yeni sevgilisi peşimde , sürekli beni aratırıyor sürekli beni takip ediyormuş. En son pazar günü bir arkadaşım sabahın 9 unda aradı . Şu kız seni soruyor eski eşinle berabermiş , senin hayatını karakterini çok merak ediyor dedi. Bende çok merak ediyorsa beni arasın anlatayım diyerek arkadaşımı tersledim...
Sizce ne yapmalıyım bu bir değil , iki değil sürekli birileri tarafından sırf bu yüzden aranmaktan sıkıldım. Eski eşimi arayıp bizi tanıştır sevgilinin merağı geçsin mi diyeyim yoksa direk kıza facebooktan mesaj mı atayım ?
Ciddi düşünüyorsa,evleneceği kişiyi soruşturması normal.Face den mesaj atıp olayı karıştırma.Bırak araştırsın.Sana laf taşıyana da banane de geç.Eski kocamın yeni sevgilisi peşimde , sürekli beni aratırıyor sürekli beni takip ediyormuş. En son pazar günü bir arkadaşım sabahın 9 unda aradı . Şu kız seni soruyor eski eşinle berabermiş , senin hayatını karakterini çok merak ediyor dedi. Bende çok merak ediyorsa beni arasın anlatayım diyerek arkadaşımı tersledim...
ya niye ayrıldığınızı adamın hatasını veya baska bişeyi var mıdır diye merak edebiliyor olabilir mi?bunu adamı karalar nitelikte değilde sizin özelliklerinizle öğrenmeye çalışıyor olabilir??bende buna anlam veremiyorum , empati yapıyorum şahsen ben muhattap bile olmazdım
ne sağlıksız bir hareket , acaba evleneceklerde size boşanma sebebinizi mi soracak ne garip?kıyamam ona ya :)
derdine düşmek mi :) Sürekli aranıyorum rahatsız oluyorum diyorum farkındaysanızNeden derdine düşüyorsunuz ki ?
Arayan bir şekilde bulur sizi,ozaman gerekeni söylersiniz.
seni tanıyınca eline ne geçecekmişEski kocamın yeni sevgilisi peşimde , sürekli beni aratırıyor sürekli beni takip ediyormuş. En son pazar günü bir arkadaşım sabahın 9 unda aradı . Şu kız seni soruyor eski eşinle berabermiş , senin hayatını karakterini çok merak ediyor dedi. Bende çok merak ediyorsa beni arasın anlatayım diyerek arkadaşımı tersledim...
Referans alacak galiba :)seni tanıyınca eline ne geçecekmiş
bu dediğin neki bizimki kadını alıp, işyerime gelmişti beni göstermeye
BU KONU AÇILMIŞTI ZATEN farlı yerde paylaşmak yasak diye biliyorumMerhaba. Ben 18 yaşındayım ve 5 aylk bebeğim var. Su an 2 haftalık hamileym ama kafam çok karisik. Eşim ben ben 9 aylk hamileyken beni bi kızla aldattığını ve öğrendiğimde doğum yaptıktan sonra bitcekti dedi. Doğum yaptığım halde ilişkisini surdurdu şuan bildiğim kadarıyla bi ilişkisi yok ve bni sevdiğini bi daha olmiycagini söylüyor ama güvenmiyorum. Bebeğim de çok küçük daha ve boşanma derecesine gelmiştik esimle o yüzden bebeği dünyaya getirmekistemiyorum ama kürtaj fikri aklima geldikçe kendimi çok kötü hissediyorum bebegimioldurmek istemiyorm amakorkuyorum.moralin çok bozuk lütfenyardımcı olun onerilrnz nlr lutfn cevp verin.
neee niyee kimebu dediğin neki bizimki kadını alıp, işyerime gelmişti beni göstermeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?