Eski kocamın yeni sevgilisi...

Merhaba. Ben 18 yaşındayım ve 5 aylk bebeğim var. Su an 2 haftalık hamileym ama kafam çok karisik. Eşim ben ben 9 aylk hamileyken beni bi kızla aldattığını ve öğrendiğimde doğum yaptıktan sonra bitcekti dedi. Doğum yaptığım halde ilişkisini surdurdu şuan bildiğim kadarıyla bi ilişkisi yok ve bni sevdiğini bi daha olmiycagini söylüyor ama güvenmiyorum. Bebeğim de çok küçük daha ve boşanma derecesine gelmiştik esimle o yüzden bebeği dünyaya getirmekistemiyorum ama kürtaj fikri aklima geldikçe kendimi çok kötü hissediyorum bebegimioldurmek istemiyorm amakorkuyorum.moralin çok bozuk lütfenyardımcı olun onerilrnz nlr lutfn cevp verin.

Sende ciddi ciddi kadına msj atmayı mı düşünüyorsun?
Walla kocanın eski sewgilisi garip, sen ayrı garip.
Salla gitsin ararsada tersle bence böyle saçma sey mi olur

Kızım gidip konu açsana, konu içine konu açmak yasak

Arasa da konuşmayın bence..
Size laf getirenleri de uyarın bu konuda konuşmak istemediğinizi belirtin..
Tek bir yorum yapmadan..

acaba adamın nasıl bri oldğnu sizden mi duymak istiyor neden ayrıldınız vs diye

Bence de ayrılma nedeninizi falan mı soracak. Düşündüm de hiç bir kadın sevdiği adamdan boşyere boşanmaz. Bosanmak kolay mi bir cirpida.suc genelde erkeklerin oluyor.Bence kız gayet akıllı. Ama yolu yanlış. Ona buna ne arattiyor. Arayıp konuşsun ya.

niye merak ediyorki cok sacma?! o neden bosandigini soracak sana seni merak ettigindne felan degil

Sende ciddi ciddi kadına msj atmayı mı düşünüyorsun?
Walla kocanın eski sewgilisi garip, sen ayrı garip.
Salla gitsin ararsada tersle bence böyle saçma sey mi olur
Evet düşündüm çünkü birileri tarafından duymak hiç hoş olmuyor en azından kızın kafasındaki soru işaretlerini kaldırırım benimde bir daha midem bulanmaz . Gerçekten tüylerim diken diken oluyor ve hatta bu konuyu açan arkadaşlarımı gırtlaklamak istiyorum

Oda güzel konuş o Zaman ne sorcakmış sana bizde öğreniriz

Neden bosandiginizi merak ediyor bence şöyle bir sohbet edin kadın kadina

hahahah ikisi de değil. karakolda gidip şikayet edin. kızın adını sanını öğrenin. buluşmanız karakolda olsun. yani bir kere gelip eski kocan nasıl biri seninle neden boşandı dese ve red cevabı aldığında gitse . bir daha aramasa bunu anlarım.
ama sürekli arayıp sağda solda sizi sorması hayırlı değil.
direkt karakol.

ikisiylede muhatap olmayin, bu arada kadinda manyak mi ne sizden ne istiyor anlamadim. Bulasmayin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…