- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- 298
- Konu Sahibi tuanarosele
-
görücüye çıkacaksın gibi hazırlıklı ol!gelir belli olmaz bu şapşallaraaman bunlar da gelmesin
Eski Eşimde hiç sevmezdi özgüveni olmayan bayanları :) Aman zaman değiştirmiş olmalı yada bulduğunla yetinmekteEşinizin sevgilisi çok özgüvensiz bir kadın belli ki. Hiç yazmayın, sakın ona yazıp kalitenizden ödün vermeyin
Kızım gidip konu açsana, konu içine konu açmak yasakMerhaba. Ben 18 yaşındayım ve 5 aylk bebeğim var. Su an 2 haftalık hamileym ama kafam çok karisik. Eşim ben ben 9 aylk hamileyken beni bi kızla aldattığını ve öğrendiğimde doğum yaptıktan sonra bitcekti dedi. Doğum yaptığım halde ilişkisini surdurdu şuan bildiğim kadarıyla bi ilişkisi yok ve bni sevdiğini bi daha olmiycagini söylüyor ama güvenmiyorum. Bebeğim de çok küçük daha ve boşanma derecesine gelmiştik esimle o yüzden bebeği dünyaya getirmekistemiyorum ama kürtaj fikri aklima geldikçe kendimi çok kötü hissediyorum bebegimioldurmek istemiyorm amakorkuyorum.moralin çok bozuk lütfenyardımcı olun onerilrnz nlr lutfn cevp verin.
acaba adamın nasıl bri oldğnu sizden mi duymak istiyor neden ayrıldınız vs diye
Evet düşündüm çünkü birileri tarafından duymak hiç hoş olmuyor en azından kızın kafasındaki soru işaretlerini kaldırırım benimde bir daha midem bulanmaz . Gerçekten tüylerim diken diken oluyor ve hatta bu konuyu açan arkadaşlarımı gırtlaklamak istiyorumSende ciddi ciddi kadına msj atmayı mı düşünüyorsun?
Walla kocanın eski sewgilisi garip, sen ayrı garip.
Salla gitsin ararsada tersle bence böyle saçma sey mi olur
Eski Eşimde hiç sevmezdi özgüveni olmayan bayanları :) Aman zaman değiştirmiş olmalı yada bulduğunla yetinmekte
saka gibibu dediğin neki bizimki kadını alıp, işyerime gelmişti beni göstermeye
Yeni katıldığımız için pek bilgi sahibi değilim nasıl yapacgmKızım gidip konu açsana, konu içine konu açmak yasak
Oda güzel konuş o Zaman ne sorcakmış sana bizde öğrenirizEvet düşündüm çünkü birileri tarafından duymak hiç hoş olmuyor en azından kızın kafasındaki soru işaretlerini kaldırırım benimde bir daha midem bulanmaz . Gerçekten tüylerim diken diken oluyor ve hatta bu konuyu açan arkadaşlarımı gırtlaklamak istiyorum
güvenimi sarstığı için .Neden ayrılmıştınız?
Forumlar/ bir derdim war / yeni konu açYeni katıldığımız için pek bilgi sahibi değilim nasıl yapacgm
aynensaka gibi
Neden bosandiginizi merak ediyor bence şöyle bir sohbet edin kadın kadinaEski kocamın yeni sevgilisi peşimde , sürekli beni aratırıyor sürekli beni takip ediyormuş. En son pazar günü bir arkadaşım sabahın 9 unda aradı . Şu kız seni soruyor eski eşinle berabermiş , senin hayatını karakterini çok merak ediyor dedi. Bende çok merak ediyorsa beni arasın anlatayım diyerek arkadaşımı tersledim...
Sizce ne yapmalıyım bu bir değil , iki değil sürekli birileri tarafından sırf bu yüzden aranmaktan sıkıldım. Eski eşimi arayıp bizi tanıştır sevgilinin merağı geçsin mi diyeyim yoksa direk kıza facebooktan mesaj mı atayım ?
hahahah ikisi de değil. karakolda gidip şikayet edin. kızın adını sanını öğrenin. buluşmanız karakolda olsun. yani bir kere gelip eski kocan nasıl biri seninle neden boşandı dese ve red cevabı aldığında gitse . bir daha aramasa bunu anlarım.Eski kocamın yeni sevgilisi peşimde , sürekli beni aratırıyor sürekli beni takip ediyormuş. En son pazar günü bir arkadaşım sabahın 9 unda aradı . Şu kız seni soruyor eski eşinle berabermiş , senin hayatını karakterini çok merak ediyor dedi. Bende çok merak ediyorsa beni arasın anlatayım diyerek arkadaşımı tersledim...
Sizce ne yapmalıyım bu bir değil , iki değil sürekli birileri tarafından sırf bu yüzden aranmaktan sıkıldım. Eski eşimi arayıp bizi tanıştır sevgilinin merağı geçsin mi diyeyim yoksa direk kıza facebooktan mesaj mı atayım ?
Eski kocamın yeni sevgilisi peşimde , sürekli beni aratırıyor sürekli beni takip ediyormuş. En son pazar günü bir arkadaşım sabahın 9 unda aradı . Şu kız seni soruyor eski eşinle berabermiş , senin hayatını karakterini çok merak ediyor dedi. Bende çok merak ediyorsa beni arasın anlatayım diyerek arkadaşımı tersledim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?