Ne bu şiddet bu celal :)Çünkü haklı olarak kimse birbirine güvenmiyor, güvenmemeli de. Çok istiyorsanız kendiniz davet edin. Kimsenin size hoş geldiniz deme borcu yok.
Ne bu şiddet bu celal :Çünkü haklı olarak kimse birbirine güvenmiyor, güvenmemeli de. Çok istiyorsanız kendiniz davet edin. Kimsenin size hoş geldiniz deme borcu yok.
Doğum yapacağımız tarihler aynı :) nasıl gidiyor hamilelik? Cinsiyeti nedir?Gerçekten öyle zaman kötüleştikçe insanlar birbirinden kaçar oldu o eski samimiyet kalmadı artık.
ben de komşuluğu hiç sevmem :)Çocukluğumda ne güzel komşuluk ilişkileri vardı. Şimdi apartman kültürü insan ilişkilerini iyice yok etti. Ben evime taşınalı aylar oldu. Binada hiç kimse bir hoş geldin bile demedi. Hiçbirinin adını sanını bilmiyorum. Kimse kimseye oturmaya gitmiyor. Resmen yalnızlaşmış herkes kabuğuna çekilmiş. Sıfır sosyal lik. Bu nasıl bir yaşam? Oysa çocukluğumda evimiz bahçemiz hiç boş kalmazdı. Yaz akşamları komşu sohbetleri bir başka olurdu. Özlüyorum o günleri.
Aaa merhaba dikkat etmemişim sen temmuz anneleri grubunda yok musun ?Ne bu şiddet bu celal :
Doğum yapacağımız tarihler aynı :) nasıl gidiyor hamilelik? Cinsiyeti nedir?
Varım grupta ama üst üste çok fazla mesajlaşma oluyor kafam karışıyor hep, yetişemiyorum :) benim de erkek. Benim başından beri riskliydi gebeliğim, daha öncesinde bir düşüğüm olduğu için. Ayrıca belirtileri de çok yoğun hissettim. Bulantılar halsizlik vs. İlk zamanlar öok zordu. Şükürler olsun 32ye kadar sağ salim gelebildik. İnşallah zamanında olur doğumumuz. Şimdilik iyi gidiyor, daha rahatım. Bakalım 2,3 hafta sonra doğum şekli planlanacak. Doğum yapacağım hastane ve doktorla görüşmeye gideceğim. Çanta hazırlıklarımız artık tamam sayılır :)Aaa merhaba dikkat etmemişim sen temmuz anneleri grubunda yok musun ?cinsiyet erkek benim biraz zor geçti ama şu an toparladık sayılır senin nasıl gidiyor baya az kaldı
Hala var, sadece kendinize benzer insanlarla oluyor o işler.Çocukluğumda ne güzel komşuluk ilişkileri vardı. Şimdi apartman kültürü insan ilişkilerini iyice yok etti. Ben evime taşınalı aylar oldu. Binada hiç kimse bir hoş geldin bile demedi. Hiçbirinin adını sanını bilmiyorum. Kimse kimseye oturmaya gitmiyor. Resmen yalnızlaşmış herkes kabuğuna çekilmiş. Sıfır sosyal lik. Bu nasıl bir yaşam? Oysa çocukluğumda evimiz bahçemiz hiç boş kalmazdı. Yaz akşamları komşu sohbetleri bir başka olurdu. Özlüyorum o günleri.
Benimde kanamalı sürdü 2 buçuk ay sonra geçti Allaha çok şükür şimdi de dua ediyorum vaktinde gelsin diyeVarım grupta ama üst üste çok fazla mesajlaşma oluyor kafam karışıyor hep, yetişemiyorum :) benim de erkek. Benim başından beri riskliydi gebeliğim, daha öncesinde bir düşüğüm olduğu için. Ayrıca belirtileri de çok yoğun hissettim. Bulantılar halsizlik vs. İlk zamanlar öok zordu. Şükürler olsun 32ye kadar sağ salim gelebildik. İnşallah zamanında olur doğumumuz. Şimdilik iyi gidiyor, daha rahatım. Bakalım 2,3 hafta sonra doğum şekli planlanacak. Doğum yapacağım hastane ve doktorla görüşmeye gideceğim. Çanta hazırlıklarımız artık tamam sayılır :)
32den sonra hazır olsun eşyalarınız diyor doktorlar. Özelde mi doğum yapmayı düşünüyorsunuz devlette mi? Eğer İstanbuldaysanız bilirsiniz ben Çamlıca Medicana da yapmayı düşünüyorum şmdilik bakalım. 35-40 bin TL arası bir fiyat verdiler normal doğum için.Benimde kanamalı sürdü 2 buçuk ay sonra geçti Allaha çok şükür şimdi de dua ediyorum vaktinde gelsin diyeRabbim bize bağışlasın benim bu gün dolabı geldi eşim kuracak bi de bebek arabası puset ser aldım bir kaç parça kıyafet daha çok eksiği var benimde aynı şekilde ama yavaş yavaş gidiyorum bakalım. Gerçi dün bi annemiz doğdum yaptı doğum çantası ne olur ne olmaz hazırlanmalı
Bedava ben Beylikdüzü Medicana da 70 dediler nasıl oluyor32den sonra hazır olsun eşyalarınız diyor doktorlar. Özelde mi doğum yapmayı düşünüyorsunuz devlette mi? Eğer İstanbuldaysanız bilirsiniz ben Çamlıca Medicana da yapmayı düşünüyorum şmdilik bakalım. 35-40 bin TL arası bir fiyat verdiler normal doğum için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?