Eski konular uzaklık kavga kim haklı

Kesinlikle haksızsınız, konu ne olursa olsun ne alaka baban yıllar önce harcamış bilmem ne. Sizin bu tavrınız eşinizi o yıllar önceye yaklaştırır. Ayrıca cinsellikten şikayetci iseniz açık açık söyleyin ne öyle liseliler gibi. Bir de Allah peygamber aşkı için biraZ imla çalışın gözlerim kanadı okuyana kadar.

Fofenk demiş Kudra, o muydu

Offf bilardo sopanınızı patlatayım mı diyen duydum ya. Hahahahahahaha, hayır ben bunu bi filmden mi ne hatırlıyorum ama çıkaramadım o an.

Ya benimki de bana pek hırlaşmak istemiyor ama ben istiyorum
Evde kombi bozuldu ondan pek hırlaşamıyoruz bizim asıl sorunumuz kombi
anam seninki de korkuyor mu benimki gibi forever
benimkinin ödü koptu resmen 2 kızda da... yine ara ara oldu da

bu arada boşverin yaaa o hırlaşma desin öyle seviyorlar demek ki

bizimki de kızlar uyudu mu aşkım
evet uyudu aşkım
sonra çalsın sazlar oynasın kızlar

Çavuşu tokatlama sözünü bile 2 sene öncesine kadar bilmeyen bana bu gece eşimle hırlaşacagım dese, kavga edecekler diye anlardım

Erekte olup pantolondan gorulmemesi mumkun değil hiç bir pantolon bunu gizleyemez şalvar giymiyorsa ya da aşiri minnak değilse
Yani tuhaf eşimin öyle gezdigini görsem evde gel sunu bi halledelim derdim.haftalarca erekte gezdigini görüp sormaması tuhaf ha adamda oyle nasıl dolanıyor ortalıkta ben erkek olsam yataktan cıkmaya utanırdım heralde onmde kocaman seyle tovbe ya

Ayn ya bende ilk önce erkekle geziyor sanmistim niye bunu sorun etti diye düşünüyordum acaba eşinin gay olmasından şüphe mi ediyor diye aklımdan geçirmedim degil
Karşı tarafla da böyle iletişim kuruyor sa kavga tartışma nedeni ortaya çıktı. Okumak önemlidir azizim

Adamin o şekilde işe gittigini sanmiyorum ya mumkun değil, rezil olur. Belki evde gorduyse konu sahibi 7/24 diye abartmistir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…