Eski mutluluğum yok

Sis_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2021
376
244
53
Selam arkadaşlar,
Eskiden de mutlu değildim ama şuan hiç mutlu değilim... Hayatımda değişiklikler, kayıplar oldu sebep bunlar mı bilmiyorum. Daha yeni yeni düzen tutturmaya başladım.

Çalışmaya başladım ama eskisi gibi değilim kendimi rahat hissedemiyorum. İnsanlardan sıkılıyorum. İnsanlarla iletişim içinde olmam gereken bir iş yapıyorum.

Eskiden hedeflerim vardı... İçimde hiç heves de kalmadı... Sanırım mutsuzluğumun en büyük sebebi bu.

Kendi işim olsun istiyorum, bir firmaya bağlı çalışmak istemiyorum. Sabahın köründe kalkmak işkence gibi geliyor...

Selam arkadaşlar,
Eskiden de mutlu değildim ama şuan hiç mutlu değilim... Hayatımda değişiklikler, kayıplar oldu sebep bunlar mı bilmiyorum. Daha yeni yeni düzen tutturmaya başladım.

Çalışmaya başladım ama eskisi gibi değilim kendimi rahat hissedemiyorum. İnsanlardan sıkılıyorum. İnsanlarla iletişim içinde olmam gereken bir iş yapıyorum.

Eskiden hedeflerim vardı... İçimde hiç heves de kalmadı... Sanırım mutsuzluğumun en büyük sebebi bu.

Kendi işim olsun istiyorum, bir firmaya bağlı çalışmak istemiyorum. Sabahın köründe kalkmak işkence gibi
Al bendende o kadar

Ben de aynı duygular içindeyim. Keşke yardımcı olabilsem size. Gün içinde yürüyüş yapmak, Müzik dinlemek vb. Pozitif videolar bulup izlemeye çalışıyorum. Beyhan Budak, Doğan Cüceloğlu izleyip, Kitaplarını okuyorum. Ama sonra hop başa dönüyorum.

Kendi işim olsun istiyorum, bir firmaya bağlı çalışmak istemiyorum. Sabahın köründe kalkmak işkence gibi geliyor...
ahh

eşim farbrikada müdürdü bende hatırı sayılır yerlerde görev yapıyordum
hep dedik ki yoğunuz,başkasının işini kendi işimiz gibi çalışıp bir yere getiriyoruz ama hastaneye bile gidemiyoruz izin alacak vakit olmuyor kendi işimizde böyle çalışsak zorumuza gitmez zengin oluruz kendi işlerimizi rahat hallederiz dedik

tuttuk kendi işimizi kurduk, yazılım ve güvenlik sistemleri şirketi

kurduğumuzdan beri şimdi daha yoğunuz :KK70:

keşke başkasının yanında çalışsaymışız en azından haftasonumuz, mesai ücretimiz falan vardı , şimdi iş yapmasak da iş yerimizde sabit giderimiz var işi ilk açan en son kapatanız en çok çalışan biziz :KK70:

öyle hayallerdeki gibi olmuyor yani

o yüzden hiç kıpırdamayın yerinizden bence

bu şartlar da bir de üstüne bitmeyen pandemi var mutluyumm diyen de vardır bir sorun mutsuzlar da değil.yemek yemenin bile tadı yok artık.fiyatlar uçmuş orası ayrı dert herkes maskeli indir maskeyi ye tak maskeyi etrafı dolan sonra yemeğe devam et indir maskeni.hayat mı buu? :KK12: :işsiz:

Son düzenleme:
Hiç tadım tuzum yok benim de vallahi.

Ekonomiye mi yanayım, türkiyenin durumlarına mı, kariyerden yana beklediğimi bulamadım yoksa buna mı…

Çıkıp bi gezmek kafa dağıtmak istesen cafeler sinemalar ateş pahası. Evde bir hobi edineyim desen malzemeler gene ateş pahası. Onu geçtim temel ihtiyaçlar da ateş pahası.

Karanlıkta kalk giyin işe git, milletin ağız kokusunu çek, sonra geri karanlıkta eve gel yemek duş gün bitti. Aldığın da üç beş kuruş para.

Ay valla bunaldım bu hayattan.

Hiç tadım tuzum yok benim de vallahi.

Ekonomiye mi yanayım, türkiyenin durumlarına mı, kariyerden yana beklediğimi bulamadım yoksa buna mı…

Çıkıp bi gezmek kafa dağıtmak istesen cafeler sinemalar ateş pahası. Evde bir hobi edineyim desen malzemeler gene ateş pahası. Onu geçtim temel ihtiyaçlar da ateş pahası.

Karanlıkta kalk giyin işe git, milletin ağız kokusunu çek, sonra geri karanlıkta eve gel yemek duş gün bitti. Aldığın da üç beş kuruş para.

Ay valla bunaldım bu hayattan.
siz meslek edinmiş yeni mezunken bu kaygılardasınız aslında olmamalı üzücü.benim o kadar psikolojim bozuldu ki son 1.5 yılda özellikle 10 yaşındaki çocuğumun geleceğini düşünüyorum kara kara.sınıf birincisi oldu sevinemedim istediğim okula gönderemiyorum 50 binden başlıyor ortalama kolejler.can sıkıntısından yemeğe gidiyorsun hesap geliyor yüzün asılıyor.heryer de para geçim derdi konuşuluyor.oysa aynı gelirlere sahibiz eskiden olduğu gibi.lüks otellere yaz kış tatile erken rezervasyonla gidebilirken artık tatil ilanlarına bile bakamıyoruz.arabayla turlamak bile lüks oldu.gençler mutsuz çocuklar mutsuz benim gibi orta yaşa dayanmışlar da mutsuz.napalımm bunlara da alıştıkk :işsiz:

Benim varoluş krizim ekonomik krizle birleşince bazı günler annem babam üzülmesin diye yaşıyormuşum gibi oluyor😂
katılıyorum.bana kalsa yorgan içinde çay kahve içer netflix izlerim hiç dışarı çıkmam.ama çocuk var psikolojisi için her haftasonu avm yemek alışveriş mecbur yapıyoruz.evde psikolojisi tek düzgün insan.onu bari koruyayımmmm.depresyondayımmm şarkısı fon da perdeler kapalı 10 gün evden çıkmadan yaşarım valla. :KK45: :KK53:

katılıyorum.bana kalsa yorgan içinde çay kahve içer netflix izlerim hiç dışarı çıkmam.ama çocuk var psikolojisi için her haftasonu avm yemek alışveriş mecbur yapıyoruz.evde psikolojisi tek düzgün insan.onu bari koruyayımmmm.depresyondayımmm şarkısı fon da perdeler kapalı 10 gün evden çıkmadan yaşarım valla. :KK45: :KK53:
İnsan nasil alkolik ya da madde bağımlısı olur yea falan derdim şimdi çok iyi anlıyorum. Gerçeklik o kadar bunaltıcı ki😒 Hayal bile kuramıyorum planladığım hicbir sey olmadi son yillarda🤣

Back
X