Eski nişanlı müsveddesi

Tatszhayat

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2020
626
386
103
30
İyi akşamlar herkese , buraya uzun zamandır girmiyordum . Şu an kendimi o kadar kötü hissediyorum ki o yüzden paylaşma ihtiyacı hissettim . 2 sene önce ayrıldığım nişanlım az önce beni engellemiş , arkadaşımdan baktırdım fotoğraf gözüküyor , herkese açıkmış profili. Ben daha önce şüphelenmiştim , acaba profili herkese açık yaptı da beni sildi ondan mı ben fotoğrafını görebiliyorum , yoksa rehberinde hala ekli miyim bunu bilmiyordum . Şimdi öğrendim rehberinde ekliymişim ve beni engellemiş , instagramdan da arkadaş değildik ama arada girip bakıyordum ondan da engellemiş . Birini mi buldu yoksa beni unutmak için mi yaptı bunu bilmiyorum ama mutlu olmasını istemiyorum , hiçbir zaman doğru kişiyi bulamasın hep beni arasın konuştuğu görüştüğü herkeste . Bunu istiyorum , unutsun istemiyorum . Normal mi acaba bu davranışlarım düşünmelerim bilmiyorum

Yani ne desem bilemedim hanımefendi 2 sene olmuş ya doğan bebe 2 yaşına girmiştir beni engellemiş diyorsunuz napsın ömür boyu beklemek zorunda mi sizi
Bir de 2 sene geçmiş neden önünüze bakmak yerine adı üstünde eski nisanlinizi takip edip duruyorsunuz sapık gibi size ne ister mutluluktan gebersin isterse yapayalnız kalsın yardim alın ve önünüze bakın bu normal değil

Normal değil kesinlikle.
Bitmiş gitmiş mevzu. Önünüze bakin

Kimse oh ne iyi yaptı bana
Ne güzel de ayrıldık demez
Herkes bu süreçten geçer beni unutamasin bana dönsün pişman olsun sürünsün köpek misali

Düşünceleriniz bir süreç ...
Normal yani

Kimi çabuk atlatır kimi 1 yıl da .
Siz uzatmissiniz biraz ama olabilir herkes güçlü olacak diye bişey yok

Normal olmayan tek sey sizsiniz bnce2 sene gecmis hala ne diye numaranizi engellemesinki sizin ayrılığın ertesi günü engelleyip yok saymaniz lazimdi sonucta bisiler olmuski ayrilmisdiniz koskoca 2 sene gecmis ya

takıntı takıntı takıntıııı.derdinizin adı buuu

İnsanın bir ayrılıktan sonra bir süre karşı tarafı takip etmesi, mutlu olmasını istememesi normal..Fakattt aradan iki yıl geçmiş, bu duyguları çoktan atlatıp yolunuza bakıp adını bile hatırlamamanız gerekiyodu..

“Az önce” engellediğini biliyorsanız iki senedir sürekli adamı kontrol ediyorsunuz demektir. İyi yapmış engellemekle. O mutlu olur da siz ne olursunuz bilemedim.

2 sene olmuş bence düşünceleriniz hiç normal değil. Sen sağ ben selamet demelisiniz şu evrede. Artık ayrılık acısı diye bir şey kalmamış olması lazım.

Bak güzel arkadaşım bu adam sana ‘kocan seni yapamazsa ben yaparım’ dememiş miydi ayrılırken ? Düşünsene ucunda ayrılık olan bir noktada son konuşulan bir anda sevdiğine gerçekten bunu mu söylersin? Aklına bu mu gelir? Sen kendine azıcık değer versen ne güzel olur. Azıcık sevsen ne güzel olur. Adam seni bir engellemişse senin on engellemen lazım.

yok artıkkk tövbe bismillah.bu adama mı üzülüyor gitti ayrıldı diye?

yok artıkkk tövbe bismillah.bu adama mı üzülüyor gitti ayrıldı diye?
Keşke sadece bu yazdığım olsa. Adam beş para etmez biri. Konu sahibi ismini duyunca miden bulanmalı, ben bu kötülüğü kendime nasıl yaptım deyip heryerden sen engellemelisin. Şu adamdan intikam almana gerek yok. Asıl intikam senin mutlu olup arkana bakmamandır.

Ayrıldığınız kişiyi takip etmeniz hiç normal değil, kendinize bunu yapmayın, bırakın geçmiş geçmişte kalsın, ben 12 yıllık kocamı geride bıraktım, dönüp bakmadım, ne yaptığını merak etmedim, bazen kendimden şüpheleniyorum anormal olan ben miyim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…