- Konu Sahibi Tatszhayat
-
İnanmıyorumBak güzel arkadaşım bu adam sana ‘kocan seni yapamazsa ben yaparım’ dememiş miydi ayrılırken ? Düşünsene ucunda ayrılık olan bir noktada son konuşulan bir anda sevdiğine gerçekten bunu mu söylersin? Aklına bu mu gelir? Sen kendine azıcık değer versen ne güzel olur. Azıcık sevsen ne güzel olur. Adam seni bir engellemişse senin on engellemen lazım.
Bu hikaye gerçek olamaz bu konu gerçek olamaz değil miİyi akşamlar herkese , buraya uzun zamandır girmiyordum . Şu an kendimi o kadar kötü hissediyorum ki o yüzden paylaşma ihtiyacı hissettim . 2 sene önce ayrıldığım nişanlım az önce beni engellemiş , arkadaşımdan baktırdım fotoğraf gözüküyor , herkese açıkmış profili. Ben daha önce şüphelenmiştim , acaba profili herkese açık yaptı da beni sildi ondan mı ben fotoğrafını görebiliyorum , yoksa rehberinde hala ekli miyim bunu bilmiyordum . Şimdi öğrendim rehberinde ekliymişim ve beni engellemiş , instagramdan da arkadaş değildik ama arada girip bakıyordum ondan da engellemiş . Birini mi buldu yoksa beni unutmak için mi yaptı bunu bilmiyorum ama mutlu olmasını istemiyorum , hiçbir zaman doğru kişiyi bulamasın hep beni arasın konuştuğu görüştüğü herkeste . Bunu istiyorum , unutsun istemiyorum . Normal mi acaba bu davranışlarım düşünmelerim bilmiyorum
maalesef gerçekBu hikaye gerçek olamaz bu konu gerçek olamaz değil mi
Feminist bir kadınim ama bazen hemcinslerimin bazı şeyleri hak ettiğini artık düşünüyorummaalesef gerçek
ben de aynı fikirdeyim.onlarca kadın elli kere uyarıyorlar bazı üyeleri ama yokk.gene kafalarının dikine gidiyorlar.Feminist bir kadınim ama bazen hemcinslerimin bazı şeyleri hak ettiğini artık düşünüyorum
Dedi ki eğer ilerde kocan seni yapamazsa çağır ben yaparım
Çok gevşek bir şekilde bunu söyledi .
ALLAH Akil fikir versin böyle hemcinslerime ... Burada okuduğum hikayelerden , konulardan diyorum ki biz kadınlar bu kadar mı gurursuz bu kadar mı kendimize saygımız yok. Yazık günah yaben de aynı fikirdeyim.onlarca kadın elli kere uyarıyorlar bazı üyeleri ama yokk.gene kafalarının dikine gidiyorlar.
hata yaparsın kandırılırsın Ebrar ın dediği gibi olabilir .ama hatayı aylarca yıllarca sürdürmek nedir?hiç mi uyanmaz insan hiç mi kafaya dank etmez ben ne yapıyorum demez ya da bunca kadın bir şeyler söylüyor onları dinlesem iyi olacak galiba demez.konu açıyorlar yazıyoruz yazıyoruz sayfalarca ama gene kendi bildiklerini uyguluyorlar.ALLAH Akil fikir versin böyle hemcinslerime ... Burada okuduğum hikayelerden , konulardan diyorum ki biz kadınlar bu kadar mı gurursuz bu kadar mı kendimize saygımız yok. Yazık günah ya
Bir de sana,bana, akıl veren hemcinslerine laf ederler , cemkirirler. Böyle kadınların çocukluklarına inmek gerek . Bir kadın nasıl bu kadar kendini sevmez,saygı duymaz... Anneleri laf söylese ortalığı ayağa kaldıran şahıslar.. ana avrat küfür yedikleri adamlara kul, köle olup sayfalarca aşklarını anlatıyorlar...hata yaparsın kandırılırsın Ebrar ın dediği gibi olabilir .ama hatayı aylarca yıllarca sürdürmek nedir?hiç mi uyanmaz insan hiç mi kafaya dank etmez ben ne yapıyorum demez ya da bunca kadın bir şeyler söylüyor onları dinlesem iyi olacak galiba demez.konu açıyorlar yazıyoruz yazıyoruz sayfalarca ama gene kendi bildiklerini uyguluyorlar.
2 sene geçmiş halen daha onu stalklayıp yaptıklarından bir anlam çıkartıyorsunuz ve bu durum normal değil.Normal mi acaba bu davranışlarım düşünmelerim bilmiyorum
Konu sahibi açtığı konuyu stalklamak yerine yine nişanlıyı stalklıyor. Bi kişiye bile cevap vermemiş henüzNiye ayrilmistiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?