- 17 Ekim 2018
- 145
- 164
- 18
- 28
- Konu Sahibi Minikbirkedi
-
Evet kk yanlış okumadınız :) 2 gün sonra nikah tarihimiz olan eski nişanlım ayrılalı 10 gün oldu, kendisine işçi olarak gelen gariban bir dedemizin kızına göz koymuş. Sebebi ise çok fakir olmaları ve kızın bu sebeple bizim eşyalarımızı kabul edecek olmasıymış. Benden ayrıldığımız gün bana getirdikleri bohçaları ve isteme çiçeğini istemişti. Bende asla göndermem yakıcam demiştim ama annem ben daha eve gelmeden göndermiş. Bunun duyulması üzere pek ahlaklı olan eski nişanlım ne var yani bunda çiçeği süslettirip başkasına götürücem demiş. Sabah duyduğumda aldım bu haberi ve direk mideme vurdu çok afedersiniz ama kus kus bir hal oldum.. Zaten 10 gündür bir şey yiyemiyorum.. Bundan önce okuyanlar bilir gelse yine kabul ederim demiştim ama artık asla olmaz. Sizce ben bu gariban kızımıza bu olayı aktarmalı mıyım? Kızımıza üzülüyorum ve sırf bu nedenle safça başlayacağı ilişkiden onunda zarar görmesine o kadar içim acır ki. Ben nasıl aylarca bu kadar ahlak ve şeref yoksunu bir insanla beraber olmuşum ve bunu nasıl farkedememişim.. Şuan o kadar kin nefret öfke doluyum ki.. Ben sadece insani olarak görevimi yapmak istiyorum.. Sizce hata mı etmiş olurum?
Bir kez gariban kız demişim ve burda vurgulamak istediğim olay bu zaten kızın bu sebepten bunları yaşayacak olması. Yanlış olan ne anlamadım, gayet iyi niyetle yaklaşmış olmam mı?Minikkedi hanim, sürekli gariban kiz gariban kiz yazmaniza gerek yoktu , sanki kizin bir özelliği gibi olmuş.
Kiza neyi söyleyeceğinizi anlamadim. Zaten esyalari gören adamin önceden birseyler yaşandigini da anlayacaktir yani.
Kiz kalkmış esyalari kabul etmis cicek falan küçük bile kalır yani.
Boşverin bence.
Evet bir yandanda öyle zaten oda benim için kesinlikle bu cümleleri kullanırKizin eski eşyaları almasi değilde böyle serefsize denk gelecegine yanarim. Siz karissaniz adiniz "eski sevgilim bizi kıskanıyor ve cekemiyor" diye cikacak. Karismayin
Bir kez gariban kız demişim ve burda vurgulamak istediğim olay bu zaten kızın bu sebepten bunları yaşayacak olması. Yanlış olan ne anlamadım, gayet iyi niyetle yaklaşmış olmam mı?
Aynen öyle ben onun çeyizindeki sadece tencereleri kullandım üstelik tam bir oda dolusu çeyizi vardı hepsini geri gönderdim baştan aşağı yeni ve uyumlu aldım her şeyiyazık ya kıza acıdın resmen kız fakir diye eskici dilenci muamelesi görüyor. size diş geçirememiş belli şimdi bu kızda egosunu tatmin edicek. te anlamadım ben hikayeyi hangi ara göz koydu kıza?
Kızla şuan bir münasebet yok. Kendince ben paralıyım pulluyum zenginliğime dayanamaz gelir kafasında her şeyi oturtmuş.Bence de yapmayın zaten şartlar konuşulmuş da kız kabul etmiş o eşyaları da Allaha havale edin üzülmeyin sadaka verin bu adamdan kurtulduğunuz için
Hayır kızla şuan bir muhabbetleri yok ama bizimki kendi kafasında onlar gariban benim parama puluma dayanamazlar şeklinde her şeyi oturtmuş orda burda çok emin konuşuyormuş. Bende diyorum ki acaba başlamadan konuşsam mı çünkü yarın birgün ilişkileri olduğunda kıskandı diyecekler.Sence iki /üç günde kurulan muhabbetle mi "gariban kizcagizimiz" onunla sizin için alınan eşyalarla evliliğe evet demiş!?Bence çok kurcalama iyice migden bulabilir."Kurtuldum... şükür ...yaptığım bir hayır beni korumuş " de ve yoluna devam et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?