Eski nişanlım, eşyaları kabul ettirecek bir fakir buldum demesi?

10 günde kimi buldu diyemeyeceğim .bulur gayet annesi ailesi arkasındaysa çoğunlukla kızı hemen veriyorlar zaten maddi durumu kötüyse.
Herkes bu kızcağıza niye yüklenmiş arkadaşlar anlayamadım.garibana gariban denir .yani bu bir hakaret sözcüğü değildir.kompleksli kişiler hakaret olarak algılar o başka.aşağılık kompleksi de tam bu noktaya denir.kişiye hakaretvari birşey söylenmediğinde bile kötüymüş gibi algılayıp sürekli kendini aşağıda görmesi.

Gariban yani maddi durumu yok.Zaten bunu bu kızın eski nişanlısı olan adam söylüyor.bu kız o kızı nereden tanısın ki gariban diyebilsin .Kaldı ki acılı bir insan burada var .artık şu bdv ye konu açan dertli insanları biraz alttan almayı öğrenebilsek . Derdi var işte içi yanıyor kafası bulanık buraya da bu yüzden yazıyor .
Sana gelince minik kedi en son ne yaptın okuyamadım ama bence o kıza anlatsan da değişmez bulacağı her kıza yetişemezsin böyle. Hiç araya girme derim. Aranızda ne geçti neler oldu eski konularına bir bakıp daha detaylı yazmak isterim bi ara. Sakin kal , Allah'a havale et birazda. Müdahil olma

Sizin mesajınız ilgimi çekti. Almasaydınız bile her şeyi kırıp dağıtsaydınız. Hem almamış hem kullanılamaz hale getirmiş olurdunuz. O sevgili müsveddesi de ne yüzsüzmüş. Allah herkese onurlu bir karakter versin. Şimdi çocuğunuz olacak sanırım ikinci evliliğinizi mi yaptınız peki

Ayrıldınız ve nasıl bir insan olduğunu gördünüz. Nokta. Bundan sonra yapacağınız tek şey onunla ilgili her şeyden uzak durup önünüze bakmak. Size ne o kızdan. Herkesin kendi aklı fikri var. Hem merak etmeyin öyle bir şey yapsanız emin olun adınız yakadan düşmeyen nişanlı olur. Sinirleriniz yeterince yıpranmışken kendinize daha faZla kötülük yapmayın derim

Yanlış anlamayın amA buradan bakınca görünen tek şey intikam alma isteğiniz insani görev falan değil karışmayın

Eeee adamı ayrılırken tanırsın !!! hayatımmm

Ben Senin yerinde olsam hiç karışmam... Küçümsediği insan belki Kurnaz tilki ? Bırak küçümsesin gariban dediği insandan bir tokat yer kendine gelemez :) Kimin ne olduğunu bilemediğimiz için kimseyi küçümsememek lazım..Her şerde bir hayır her hayır da bir şer vardır... Garibanın tokadı da fena olur demedi deme

Resmen rezillik o yeni sevgilisi olan kıza resmen acıdım bu adamla birlikte oldğu için sen bence kurtulduğuna sevin o işide eline yüzüne bulaştırır kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…