Eski nişanlım, eşyaları kabul ettirecek bir fakir buldum demesi?

peki sen nsılsın herşey daha çok sıcak 10 gün önce ayrıl adam başka birine gitsin hiç acı çekmiyormuş gibisin. kıskançlık yokmu.

peki sen nsılsın herşey daha çok sıcak 10 gün önce ayrıl adam başka birine gitsin hiç acı çekmiyormuş gibisin. kıskançlık yokmu.
Ölüyor gibi hissettim ayrıldığımızda. Asla kendime konduramadım nikah tarihini iptal ederken sokaklarda ağladım, otobüslerde kendi kendime bir anda ağlamaya başlıyordum, her an her saniye sebepsiz yere. Ama sonra eski kayınpederim hakkımda sürtük dediğini duyduktan sonra dedim ki evlensek ne olacaktı? Babası bana sürtük derken beni asla korumayan bir insanı nasıl sevmeye devam edebilecektim? Hergün haber almaya devam ettim insanlar alma deselerde hep orda ne yaşanıyor diye içim gidiyordu. En sonunda bugün bu olayı öğrendikten sonra dedim ki ya beni hiç sevmemiş biriymiş. Yada sevdi farzedelim, şimdi yaptıklarından pişman olacak geri dönemeyecek böyle alçakca sebeplerle yapılmış bi evlilikle ömrünü ziyan edecek. Yani ben zarar gördüm ama oda mükemmel bi hayat yaşamıyor. Bugün daha iyiyim. Önceden hep ihtimal verdiğim ve beklediğim için çok üzülüyordum. Artık bıçak gibi kesip attım onu.

Benim de ailemin de durumu iyi. Ancak çiçek dışında eski nişanlısıyla aldığı ve kullanmadığı eşyaları beğendiysem kabul ederim ya da içine girince yavaş yavaş değiştiririm. Sokağa atılacak ya da spota verilecek kadar kötü şeyler seçmemişsinizdir sonuçta. Sizin tabirinizle “gariban” birisi de bunu kabul edebilir çok ilginç değil bence.

Yazdıklarınızdaki vurgu eski nişanlım birkaç günde yeni birini bulmuş olsaydı eski nişanlınız muhtemelen sizi kafasında daha önceden bitirmiş ve evlenmek için evlenmeye çalışan biriymiş derdim. Siz daha çok benim seçtiğim eşyaları garibanın birine itelemiş diyorsunuz. Naparlarsa yapsınlar boşverin kız durumu biliyordur.

Sizi zaten gerçekten sevmeyen birinden ayrılmışsınız artık pişmanlığınız varsa da kalmamıştır.

Kendi kininizi kusacaginiz başka birini bulun bu kızı uzmeye bakınız yok

eskli nişanliniz salak saf birini ariyor o fakir kızı kendini kabul ettirme çabasinda.. peki o fakir kız eski nişanlınızı sevecegi hiç sanmiyorum.

Bende hiç sanmıyorum ama işte parası puluyla etkilerse bilemem
gerçek sevgi degil para pulu varsa adami sadece parasi için sever.. nişanlin evleneyim kurtulayim düşüncesinde. belki o kızla evlenip gerçek yüzü orda daha beteri çikar bilemezsin:)
umarim pişman olmaz.. sen kutulmuşsun git sadaka ver.

Ay umarım öyle olur herkes yaptığının bedelini ödesin artık

Karışmayın, herkes özgür neticede. Kız da kendi kararını verebilecek yaştadır, nişanlınız bu davranışınızla birlikte egoyu allahuekber dağına çıkarabilir

Kıza herseyi anlat sonra da ortadan kaybol.
Seni Allah korumuş gerisini boşver.

Boşver bacım 10 günde kendine evlenilecek fakir kız arayışında olan insandan hayır gelmez
Direk de sana bir şey söylememiş sonra işin içinden sıyrılır olan beni kıskandı iftira atıyor olayına girer sen suçlu olursun

Valla Allah kurtarmış kardeşim, son anda direkden dönmüşsün. Bu ne pislik bir zihniyetmiş senin ex'de. Pis vicdansız, karaktersiz.

Kız da sırf eşyası, hazır döşeli evi var diye tanımadan, etmeden bu pisliğe evet diyecekse, herkes kendi ektiğini biçecek. Hiç muhatap alıp, adamı sevindirmeyin bence.

Yuhh 10 günde kendine evlenecek kız mı bulmuş ben mi yanlış anladım?
Kaç kaçç arkana bile bakma
Ben,eşyaları geçin,tarih alınmış salona gelin yetiştirildiğini gördüm,ilki bozulunca gelinlik salon tarih aynı,sadece gelin başkasıydı

Ay evet bir yandanda diyorum ki daha yeni nişan atmış biriyle konuşmaya niyetlenecekse ona neden acıyayım? bende az saf değilim

Valla alan razı veren razı, kız zaten eşyaların senden geldiğini biliyordur. Asıl gizli saklı yapanlardan korkacaksın. Benim kv tanışmaya geldiği gün görümceme öğütlemiş parmak ölçüsünü al, ne alakaysa ve nasıl alacaksa?? Derken anladım ki eşimin eski nişanlısından kalan yüzükleri bana yaptırmaya çalışmış. Hiç takmıyorum tabi ki.

Onlarca metre kumaştan yöresel şeyler diktirdim düşünüyorumda benim kıyafetlerimi giydirirken insanlar onlara ne gözle bakacak

Onlarca metre kumaştan yöresel şeyler diktirdim düşünüyorumda benim kıyafetlerimi giydirirken insanlar onlara ne gözle bakacak

Hiç kimse hiç bir gözle bakmaz merak etme, sen kendini kurtardığına sevin, hiç düşünme bunları. Milletçe çabuk unuturuz biz :)

Şimdi senin konundan mütevellit benim de yaşadıklarım geldi aklıma, kv nin ailemle tanışmaya geldiğinde ilk işi eski nişanlıyı kötülemek olmuştu, bunun içindi zaar... O zaman arıştırsaydım kv nin afedersin ne mal olduğunu anlardım, ama saf biz işte...

Aman neyse boşver, daha iyisi olacağı için bu dangozla olmadı, sen şimdi keyfini sür boşver herkes ne yaparsa yapsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…