- Konu Sahibi Minikbirkedi
-
peki sen nsılsın herşey daha çok sıcak 10 gün önce ayrıl adam başka birine gitsin hiç acı çekmiyormuş gibisin. kıskançlık yokmu.Aynen öyle yaşayacaklarımın yanında yaşadıklarım bir şey değilmiş onu anladım. İki ay sonra döner çok pişmanım diye. Bakalım o zaman karşısında her şeyi kabul ettirebileceği birini bulabilecek mi
Ölüyor gibi hissettim ayrıldığımızda. Asla kendime konduramadım nikah tarihini iptal ederken sokaklarda ağladım, otobüslerde kendi kendime bir anda ağlamaya başlıyordum, her an her saniye sebepsiz yere. Ama sonra eski kayınpederim hakkımda sürtük dediğini duyduktan sonra dedim ki evlensek ne olacaktı? Babası bana sürtük derken beni asla korumayan bir insanı nasıl sevmeye devam edebilecektim? Hergün haber almaya devam ettim insanlar alma deselerde hep orda ne yaşanıyor diye içim gidiyordu. En sonunda bugün bu olayı öğrendikten sonra dedim ki ya beni hiç sevmemiş biriymiş. Yada sevdi farzedelim, şimdi yaptıklarından pişman olacak geri dönemeyecek böyle alçakca sebeplerle yapılmış bi evlilikle ömrünü ziyan edecek. Yani ben zarar gördüm ama oda mükemmel bi hayat yaşamıyor. Bugün daha iyiyim. Önceden hep ihtimal verdiğim ve beklediğim için çok üzülüyordum. Artık bıçak gibi kesip attım onu.peki sen nsılsın herşey daha çok sıcak 10 gün önce ayrıl adam başka birine gitsin hiç acı çekmiyormuş gibisin. kıskançlık yokmu.
Bende hiç sanmıyorum ama işte parası puluyla etkilerse bilememeskli nişanliniz salak saf birini ariyor o fakir kızı kendini kabul ettirme çabasinda.. peki o fakir kız eski nişanlınızı sevecegi hiç sanmiyorum.
gerçek sevgi degil para pulu varsa adami sadece parasi için sever.. nişanlin evleneyim kurtulayim düşüncesinde. belki o kızla evlenip gerçek yüzü orda daha beteri çikar bilemezsin:)Bende hiç sanmıyorum ama işte parası puluyla etkilerse bilemem
Ay umarım öyle olur herkes yaptığının bedelini ödesin artıkgerçek sevgi degil para pulu varsa adami sadece parasi için sever.. nişanlin evleneyim kurtulayim düşüncesinde. belki o kızla evlenip gerçek yüzü orda daha beteri çikar bilemezsin:)
umarim pişman olmaz.. sen kutulmuşsun git sadaka ver.
Valla Allah kurtarmış kardeşim, son anda direkden dönmüşsün. Bu ne pislik bir zihniyetmiş senin ex'de. Pis vicdansız, karaktersiz.Evet kk yanlış okumadınız :) 2 gün sonra nikah tarihimiz olan eski nişanlım ayrılalı 10 gün oldu, kendisine işçi olarak gelen gariban bir dedemizin kızına göz koymuş. Sebebi ise çok fakir olmaları ve kızın bu sebeple bizim eşyalarımızı kabul edecek olmasıymış. Benden ayrıldığımız gün bana getirdikleri bohçaları ve isteme çiçeğini istemişti. Bende asla göndermem yakıcam demiştim ama annem ben daha eve gelmeden göndermiş. Bunun duyulması üzere pek ahlaklı olan eski nişanlım ne var yani bunda çiçeği süslettirip başkasına götürücem demiş. Sabah duyduğumda aldım bu haberi ve direk mideme vurdu çok afedersiniz ama kus kus bir hal oldum.. Zaten 10 gündür bir şey yiyemiyorum.. Bundan önce okuyanlar bilir gelse yine kabul ederim demiştim ama artık asla olmaz. Sizce ben bu gariban kızımıza bu olayı aktarmalı mıyım? Kızımıza üzülüyorum ve sırf bu nedenle safça başlayacağı ilişkiden onunda zarar görmesine o kadar içim acır ki. Ben nasıl aylarca bu kadar ahlak ve şeref yoksunu bir insanla beraber olmuşum ve bunu nasıl farkedememişim.. Şuan o kadar kin nefret öfke doluyum ki.. Ben sadece insani olarak görevimi yapmak istiyorum.. Sizce hata mı etmiş olurum?
GUNCELLEME; Kızla şuan bir münasebet yok. Babası işe geldiği için söylerim, zaten fakirler benim parama puluma dayanamazlar şeklinde kendinden emin bizimkisi.
ARKADAŞLAR ANLATMAK İSTEDİĞİM NOKTA... Aralarında hiçbir konuşma olmamasına rağmen eski nişanlımın bu kadar küçük görerek nasılsa kabul ettiririm diye düşünmesi. Yoksa banane tabiki bende birini sevsem eski nişanlılık dönemi umrumda olmaz. Kabul ederim ama arkamdan "zaten gariban eşyaları kabul eder" demesini kabul etmem.
Ben,eşyaları geçin,tarih alınmış salona gelin yetiştirildiğini gördüm,ilki bozulunca gelinlik salon tarih aynı,sadece gelin başkasıydıYuhh 10 günde kendine evlenecek kız mı bulmuş ben mi yanlış anladım?
Kaç kaçç arkana bile bakma
Ay evet bir yandanda diyorum ki daha yeni nişan atmış biriyle konuşmaya niyetlenecekse ona neden acıyayım? bende az saf değilimValla Allah kurtarmış kardeşim, son anda direkden dönmüşsün. Bu ne pislik bir zihniyetmiş senin ex'de. Pis vicdansız, karaktersiz.
Kız da sırf eşyası, hazır döşeli evi var diye tanımadan, etmeden bu pisliğe evet diyecekse, herkes kendi ektiğini biçecek. Hiç muhatap alıp, adamı sevindirmeyin bence.
AhahahahahhahaBen,eşyaları geçin,tarih alınmış salona gelin yetiştirildiğini gördüm,ilki bozulunca gelinlik salon tarih aynı,sadece gelin başkasıydı
Onlarca metre kumaştan yöresel şeyler diktirdim düşünüyorumda benim kıyafetlerimi giydirirken insanlar onlara ne gözle bakacakValla alan razı veren razı, kız zaten eşyaların senden geldiğini biliyordur. Asıl gizli saklı yapanlardan korkacaksın. Benim kv tanışmaya geldiği gün görümceme öğütlemiş parmak ölçüsünü al, ne alakaysa ve nasıl alacaksa?? Derken anladım ki eşimin eski nişanlısından kalan yüzükleri bana yaptırmaya çalışmış. Hiç takmıyorum tabi ki.
Onlarca metre kumaştan yöresel şeyler diktirdim düşünüyorumda benim kıyafetlerimi giydirirken insanlar onlara ne gözle bakacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?