Eski nişanlım, eşyaları kabul ettirecek bir fakir buldum demesi?

Canım benim "kızla bir muhabbetleri yok" senin düşüncen.Nereden biliyorsun aynı anda onunla olmadığını?Bı de zaten kiskaniyorsun ,ondan bu tepkin

Canım benim "kızla bir muhabbetleri yok" senin düşüncen.Nereden biliyorsun aynı anda onunla olmadığını?Bı de zaten kiskaniyorsun ,ondan bu tepkin
Bir miktar kıskançlığım tabikide var bunu inkar edemem. Ama ay nasıl başkasıyla konuşur öldüm bittim modunda değilim

Bence konuşma çünkü o rezil kayınpederin adını arabozucuya çıkarır bu sefer.
Hiç bulaşma onların seviyesine inme canım

Bence konuşma çünkü o rezil kayınpederin adını arabozucuya çıkarır bu sefer.
Hiç bulaşma onların seviyesine inme canım
Bu arada babam onu aradı ve babama "minikbirkedi gelsin beni o söyleyen kişiyle yüzleştirsin kendimi vuracağım" demiş. Banada güzel kızım seni kıskandılar çekemediler o yüzden bu köye bir daha gelme diye aramızı bozmaya çalışıyolar dedi. Dalllaaaasssss

Benim anlamadığım nokta... seni niye ilgilendiriyor? Fazla haksizda değil. Parayi veren düdüğü çalıyor

Evet zaten nasıl olur düğünüme 15 gün kala terkedildim modundayken bir anda iğrenç bir insandan kurtuldum moduna girdim :))

Ya gerçekten nasıl bu kadar ruhsuz olabiliyor bu erkekler anlamıyorum.
Yahu iyi kötü, o eşyaların alındığı zamanlar bile birer hatıra. Üzerinden zaman geçmiş olsa kullansın tabi nolcak derim ama daha 10 gün olmuş, on. Ne ara tekrar evlenmeye karar vermiş de eşyaları kabul ettirecek kız bulup bi de evi göstermiş?
Hayret bişey ya.
Verilmiş sadakanız varmış. Bundan sonrası için Allah yolunuzu açık etsin.

Aynen öyle yaşayacaklarımın yanında yaşadıklarım bir şey değilmiş onu anladım. İki ay sonra döner çok pişmanım diye. Bakalım o zaman karşısında her şeyi kabul ettirebileceği birini bulabilecek mi

Kizimiz soyle kizimiz boyle anlattikca anlatmis bizdende ara anlat kurtar garibani kahramani ol dememizi beklemissin ama ben sadece seni ilgilendirmez diyorum.sen nasil kurtulduysan oda kurtulur.

Merhaba öncelijle seni çok iyi anlıyorum birebir yaşadım aynı şeyleri :) nişan attım 15 gün sonra tam 5 senemi verdiğim adam bana ben artık başkasını seviyorum demişti . Önce inanmak istemedim mesajlar attım hatta yalvardım gurur fln bırakmadım buluşmaya çağırdım gelmedi gittim çağırdığım yerlerde oturdum saatlerce ama gelmedi ...
Şimdi o kızla nişanlı zaten kız akrabası . Kimsee kimseyi 10 günde bulupda evlenmeye karar vermez zaten o kız öncesinde aklında yada kalbinde bi yer edinmiş biri aklına sokmuş vs. Sakın kıza ulaşıpda kendini düşürme şuan canın çok yanıyo ama kabullen babası yüzünden değil seni sevmediği için o kızla olmak istiyo ve senin ne emekle ne heyecanla aldığın eşyaları bir başkasıyla kuracağı evde hayal ediyo . Bir süre sonra acın geçtiğinde herşey için pişman olacaksın . Ama emin ol ki geçiyo ve geriye kendini rezil ettiğin ve giden sağlığın oluyo . Lütfen artık onlara ulaşmayı bırak ne hali varsa görsün eşin kızını da senmi düşüncen Allah"ından bulsun

Salak adam,kendi kendisini mutsuzluğa mahkum edecek.
Demek ki bu adam için aşk bağına falan ihtiyaç yokmuş. Sadece 'yaşim geldi,evleneyim' insanı. Huyu, suyu, görüşü,karakteri hiç önemli değil...
İnşallah o kızdan da veto yer de görür insanları aşağilamayi

İnşallah.. Ben ömür boyu mutsuz olmasını dilerim zaten böyle aşağılık zihniyetli bir insanın..

peki diğer kızın bu adamın nasıl biri olduğunu bilmesi gerekmiyor mu ve merak ettim kız nasıl kabul etmiş hemen hiç tanımadığı birini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…