- 17 Ekim 2018
- 145
- 164
- 18
- 28
- Konu Sahibi Minikbirkedi
-
Insanların mutsuzluklarıyla dalga geçecek kadar kişiliksiz değilim en azından :))nedir bu ya!
fakir işçi gariban dedenin, gariban kızı. üstelik yetmemiş "kızımız kızımız" diye vurgulamalar.
sonuç; gariban kızımız mutlu, siz mutsuzsunuz.
Saldırmak Ben burda herkes ne üslupla konuşuyorsa aynı şekilde karşılık veriyorum sadece :)Tatlım neden bu eziyeti yapıyorsun kendine? Burada herkes senin derdini paylaşıp kendince sana yol gösterdi, sen yine de kimseye dinlemeyip gidip kızla konuşmuşsun. Sana şuan sağlıklı düşünemediğini söyleyenlere de saldırıyorsun, siz kimsiniz ki falan diye. Haklısın, buradaki kimse kimsenin hayatına müdahale edemez, senin konu açmandaki amaç zaten fikir almak icin değil miyd? Tamam yine dinlemedin, olabilir insanız, duygularımıza yenik düşüyoruz ki yaşadıkların hiç kolay değil, en azından acını burda birilerine laf sokarak atlatma. Ağla, bağır, çağır, depresyona gir çık ama şu bulunduğun durum, acını bastırmak gibi oluyor, bunun patlamasını büyük yaşarsın. Bizim tuzumuz kuru falanda değil bende 10-15 gün önce nişanlımdan ayrıldım. Ayrıca ‘acımadı kiiii’ edasıyla saçma sapan emojiler kullanma lütfen. Acıyor elbette ama geçiyor. Boşver sen başkalarının hayatını, kendine odaklan, hayatının başrolü sensin neden figüranlarla zaman kaybediyorsun
İnanki hepsini okudum kendi yaşadıklarımdan da örnek verdin bende yaşadım bende hatalar ettime ski nişanlıma yalvardım yakardım ama gidipde elin kızına kendimi düşürmedim ama yaptıpım herşey için zaman geçince neden yaptım diye utandım . Acını yaşa o adamın hayatına müdahale etme umursama ozaman onun gözünde en azından bi gururun kalır şuan yaptığın adamın egosunu okşamaktan başka bişey değil . Ha bi de gelip dengezice bi laf etse benim evleneceğim insanla uğraşma gibi ozaman yerle bir olursun o yüzden aynı hataya bir daha düşmeKonuyu tamamiyle okumadan yaptığınız ilginç yorumlar? Tabiki bir miktar kıskandığımı üzüldüğümü yazmıştım zaten (normal olarak)
Onun çeyizi dediğiniz şey ne? Erkek tarafı mı çeyiz yaptı? Tamam o alsın bu alsın olayı artık geride kaldı ortak maaşla alınıyor çoğu şey ama eğer sizlerin geliri yoksa aileler destek oluyor ve mutfak malzemelerini yatak odasını beyaz eşyaları bazen halı perde gibi şeyleri kız alıyor. Beğenmeyip baştan aşağı yeniden düzdüğünüz çeyiz parasını kim verdi?Aynen öyle ben onun çeyizindeki sadece tencereleri kullandım üstelik tam bir oda dolusu çeyizi vardı hepsini geri gönderdim baştan aşağı yeni ve uyumlu aldım her şeyiGelirkende orda bıraktım görmek bile istemiyorum Ben yeni evlenen durumu olmayan birine verirler diye düşünmüştüm ama beyfendi iğnesine kadar benim aldığım evi birine kabullendirme arayışına düşmüş Bu kızıda, şuan sezon başlıyor babasıyla konuşalım diye başka bir aracı akıl etmiş.
Yoooo okudum ben ciddiyim bundan sonrası onların hayatı o kız da adam da sana karşı sorumlu değil nişan birbirini tanıma dönemi istememişsin adam da görücü usulü birini bulmuş o malzemelere para vermiş kullanacak ben bu olayda cidden yanlış birşey göremedim sürenin 10 yıl sonra olması ne değiştirir ki bitmiş senleyken bulsaydı o başka bitmiş artık ...şöylesi olsaydı istemediğin adam başına musallat olsa ya benimsin ya kara toprağın mı deseydi olmamış önünüze bakın artıkÖnce okusaydın keşke :))))
Sanırım çocuğun ailesi biraz varlıklı öyle görünüyorÜslubunuz çok kötü.
Adım kavgacı çirkef ve sinirliye çıktı demissiniz ya biliyor musunuz gerçekten oylesiniz.
Bir de kendinizi herkesten üstün görme durumu var ki ona değinmiyorum bile.
Kp yaşındaki bir adam bana ne yaparsa yapsın, ölsem kefenine cep diktiricem diye mesaj atamazdim. Bu aileden verilen terbiye işidir.
Siz burada bile herkese ayrı ayrı cemkiriyorsunuz ama bu kafayla siz daha çok nişan atarsiniz.
Gerçeği duymak ister misiniz bilmiyorum ama hiç bir damat ailesinin istemeyeceği bir gelin adayisiniz.
Şu işçilerin yaninda sinir krizi geçirme falan ne basit işler.
Ablaniz yaşındayım size önerim acil ama çok acil kendinize çeki düzen vermeniz.
Allah yolunuzu açık etsin.
Damat adayı sansliymis gercekten.
Kusucam konu sahibinin mesajlarından.konuyu okurken bu cümle geçti içimden
konu sahibi her cümlesinde kızı ne kadar aşağılamış ne kadar yerin dibine sokmuş bilmiyorum farkında mı?
bana konu sahibinin her mesajı çok itici geliyor.
Insanların mutsuzluklarıyla dalga geçecek kadar kişiliksiz değilim en azından :))
Eminim o gariban kızımız da konu sahibi hakkında Nişanlısı tarafından terkedilmiş zavallı kızımız derdi meseleyi duysaydı. Umarım o oğlanla ve konu sahibi ile hiç tanışma muhattap olma durumu olmaz"kendisine işçi olarak gelen gariban bir dedemizin kızına göz koymuş. Sebebi ise çok fakir olmaları ve kızın bu sebeple bizim eşyalarımızı kabul edecek olmasıymış. Sizce ben bu gariban kızımıza bu olayı aktarmalı mıyım?"
bak bunu sen yazdın, neyin, kimin kişiliğinden bahsediyorsun.
Kız bile bile kabul edecek olursa buldular birbirlerini dersin. O adamdan kurtuluş içinde adak falan adamalısınEvet kk yanlış okumadınız :) 2 gün sonra nikah tarihimiz olan eski nişanlım ayrılalı 10 gün oldu, kendisine işçi olarak gelen gariban bir dedemizin kızına göz koymuş. Sebebi ise çok fakir olmaları ve kızın bu sebeple bizim eşyalarımızı kabul edecek olmasıymış. Benden ayrıldığımız gün bana getirdikleri bohçaları ve isteme çiçeğini istemişti. Bende asla göndermem yakıcam demiştim ama annem ben daha eve gelmeden göndermiş. Bunun duyulması üzere pek ahlaklı olan eski nişanlım ne var yani bunda çiçeği süslettirip başkasına götürücem demiş. Sabah duyduğumda aldım bu haberi ve direk mideme vurdu çok afedersiniz ama kus kus bir hal oldum.. Zaten 10 gündür bir şey yiyemiyorum.. Bundan önce okuyanlar bilir gelse yine kabul ederim demiştim ama artık asla olmaz. Sizce ben bu gariban kızımıza bu olayı aktarmalı mıyım? Kızımıza üzülüyorum ve sırf bu nedenle safça başlayacağı ilişkiden onunda zarar görmesine o kadar içim acır ki. Ben nasıl aylarca bu kadar ahlak ve şeref yoksunu bir insanla beraber olmuşum ve bunu nasıl farkedememişim.. Şuan o kadar kin nefret öfke doluyum ki.. Ben sadece insani olarak görevimi yapmak istiyorum.. Sizce hata mı etmiş olurum?
GUNCELLEME; Kızla şuan bir münasebet yok. Babası işe geldiği için söylerim, zaten fakirler benim parama puluma dayanamazlar şeklinde kendinden emin bizimkisi.
ARKADAŞLAR ANLATMAK İSTEDİĞİM NOKTA... Aralarında hiçbir konuşma olmamasına rağmen eski nişanlımın bu kadar küçük görerek nasılsa kabul ettiririm diye düşünmesi. Yoksa banane tabiki bende birini sevsem eski nişanlılık dönemi umrumda olmaz. Kabul ederim ama arkamdan "zaten gariban eşyaları kabul eder" demesini kabul etmem.
Eminim o gariban kızımız da konu sahibi hakkında Nişanlısı tarafından terkedilmiş zavallı kızımız derdi meseleyi duysaydı. Umarım o oğlanla ve konu sahibi ile hiç tanışma muhattap olma durumu olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?