Eski nişanlım, eşyaları kabul ettirecek bir fakir buldum demesi?

Çokta umrumda olmazdı açıkcası :)

Bakın biz size bir yol göstermeye çalışıyoruz. Siz şuan çok zor bir durumdasınız bunun hepimiz farkındayız. Ama yolundan cıkmış bir fişek gibi davranmayin. Bu size hiçbirşey kazandırmaz.

Kimseyle muhattap olmayin. Kendinizle ilgilenin. Yaralarınızı sarmaya çalışın.

Umrumda olmazdi diyorsunuz ama hepimiz biliyoruz ki cok ama cok olurdu. En basiti sinirleriniz daha cok bozulurdu. Ne gerek var. Siz bunlari söylediniz diye evlenme niyetleri varsa vaz mi geçecekler? Kız zaten herseyin farkindadir dedik, yani onun için esya falan önemli degilse evlenmeyi kabul eder zaten. Sizin söylemeniz hic bir sey değiştirmez.

Kız belki suan sizi anliyorum yok öyle bisey falan dedi. Ama belki haberi bile yoktu ve simdi siz aklina soktunuz. Adam benden hoşlanmış diye en basiti gururu oksandi.

Kendinize dönün. Onlar yokmuş gibi davranin.

Evet size haksizlik yapılmış olabilir ama siz önünüze bakmaya çalışın. Kendinizi oyalayın. Kimseyle muhattap olmayin.

Yorumuna katılıyorum, şimdi bizim gördüklerimizi göremiyor arkadaş bundan sonrasını ben sana anlatıyım eski nişanlın gidecek kızda olanı biteni anlatacak, sen iş bozan kıskanç üzüntüden deliye dönen biri olarak kalacaksın herkesin gözünde, nişanlında o kızı kandıracak evlenecek veya evlenemeyince sen bozdun diye sana saldıracak, gerek varmıydı böyle bişeye kendini böyle düşürmemeliydin, ne hali varsa görmeliydi herkes de onun ne halt olduğunu görseydi kimse neden nişan bozdun demezdi sana

Kızı nerde ne aragördü ki göz koyuverdi

Belki size getirdiği çiçeği de sizden önce ayrıldığı kızdan alıp yeniden süsletip getirmişti???

Boşverin. Eski, eskide kalsın.

Kız zaten sizin muhatabınız değil.
Muhatap olan nişanlınız, o da ESKİ zaten artık.

Önünüze bakın. Kim ne yapıyor ilgilenmeyin.

fakir bir dede kızımız kızımız iki de bir bu kızımız ......yani kullandığınız kelimeler çok itici geldi nedense bana..umurumda değil havası vermeye çalışırken bas baya şu an umurunuzdan ikiye ayrılmışsınız..bitmiş gitmiş bir ilişki 10 gün geçmiş üzerinden ,zaman çokta hızlı geçiyor sizi kaybettiğini düşündüğünüz birisi için ömrünüzü kendinize zehir etmeyin..hayata akın..o kızcağızınız da doğru yolu bulur ,ya da adam sizin sandığınız kadar kötü değildir belki o kızcağız ile mutlu olacaktır.

Belki o kızı bulduğu için sizden ayrılmıştır. Yani sebep sonuç karıştırıyor olabilirmisiniz? Şöyleki Fakir, gariban eşyalarımı kabul ettiği için oldu ya da fakir gariban kız geldi, gönlünü çeldiği için ayrıldık

Yalnız maddi durum ve içinde bulunduğu olanakları itibariyle gariban dediğiniz kızdan daha garibansınız. :)

konuyu okurken bu cümle geçti içimden

konu sahibi her cümlesinde kızı ne kadar aşağılamış ne kadar yerin dibine sokmuş bilmiyorum farkında mı?

bana konu sahibinin her mesajı çok itici geliyor.

Ha bu arada senin derdinin insanlık falan olduğunu da asla düşünmüyorum. Besbelli adamı kıskandın yoluna çıkan engelleri ortadan kaldırmak istiyorsun çünkü hala umudun var.

derdi insanlık olan biri başka bir insanı bu kadar aşağılar mı sence?:)

derdi insanlık olan biri başka bir insanı bu kadar aşağılar mı sence?:)
Ama litfen her şey üzüldüğü için.
Geçen konusunu okudum üzüldüm de kendisine ama bir insan evladı kendine bunca şeyi yapan üstüne şiddet uygulayan bir adamı hala nasıl ister? Vallahi böyle olunca üzülesim gelmiyor.

Tatlım neden bu eziyeti yapıyorsun kendine? Burada herkes senin derdini paylaşıp kendince sana yol gösterdi, sen yine de kimseye dinlemeyip gidip kızla konuşmuşsun. Sana şuan sağlıklı düşünemediğini söyleyenlere de saldırıyorsun, siz kimsiniz ki falan diye. Haklısın, buradaki kimse kimsenin hayatına müdahale edemez, senin konu açmandaki amaç zaten fikir almak icin değil miyd? Tamam yine dinlemedin, olabilir insanız, duygularımıza yenik düşüyoruz ki yaşadıkların hiç kolay değil, en azından acını burda birilerine laf sokarak atlatma. Ağla, bağır, çağır, depresyona gir çık ama şu bulunduğun durum, acını bastırmak gibi oluyor, bunun patlamasını büyük yaşarsın. Bizim tuzumuz kuru falanda değil bende 10-15 gün önce nişanlımdan ayrıldım. Ayrıca ‘acımadı kiiii’ edasıyla saçma sapan emojiler kullanma lütfen. Acıyor elbette ama geçiyor. Boşver sen başkalarının hayatını, kendine odaklan, hayatının başrolü sensin neden figüranlarla zaman kaybediyorsun

Adam eşyalar için yaptığı masrafı ne kadar dert ettiyse illa evlenilecek yani o eşyalarla. Ha sizinle olmadı ama almışken evleneyim kafası olaya gel. Bir de yani ayrılalı 10 gün olmuş pes doğrusu. Kurtulduğunuza şükredin bu dengesiz adamla 1 ömür geçmezdi.

Kız beğenmiş o kişiyi evlenecek görücü usulü olmuş eşyalara da anlam yüklemeyen biri demek ki kullanılmamış bile... showroom dan beğenilmiş oda beğenmiş siz dokuyup siz üretmemişsiniz ki ...
ne anlatsanız küçük duruma düşeceğiniz bir olay önünüze bakın
Burda bir konuda bir bayan arkadaşın işi olmamıştı nişanlısı tüm eşyaları bıraktı takıları vs senin hakkın diyerek oda gitti başkasıyla evlendi.

Tek kelimeyle "sizene," diyesim geldi ay!!
Siz "gariban " diye hitap ettiğiniz kızı düşüneceginize kendinizi düşünün, kaç gündür hiç bişey yiyip içmiyor musunuz bence bunları düşünün, bırakın onları kulaktan duymalarla iş olmaz, hadi gerçek diyelim yine sizene karar onların hayat olanların,

Ne kadar iğrenç insanlar var ya, Allah iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah.
Karışma derim bende. Başına iş alma. Bu tarz insanlardan her türlü pislik beklenir.

Önce okusaydın keşke :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…