- 29 Nisan 2017
- 737
- 1.815
- 43
- 42
- Konu Sahibi Minikbirkedi
-
Çokta umrumda olmazdı açıkcası :)
Yorumuna katılıyorum, şimdi bizim gördüklerimizi göremiyor arkadaş bundan sonrasını ben sana anlatıyım eski nişanlın gidecek kızda olanı biteni anlatacak, sen iş bozan kıskanç üzüntüden deliye dönen biri olarak kalacaksın herkesin gözünde, nişanlında o kızı kandıracak evlenecek veya evlenemeyince sen bozdun diye sana saldıracak, gerek varmıydı böyle bişeye kendini böyle düşürmemeliydin, ne hali varsa görmeliydi herkes de onun ne halt olduğunu görseydi kimse neden nişan bozdun demezdi sanaBence biraz kendini dinle sakinleş,iyiyim iyiyim deyip durma,iyi olmadığını biliyorsun,şuanda hislerin birbirine karıştı Ne yapacağını Nasıl davranacağını bilemiyorsun bu gayet normal
Kızgınlık pişmanlık hırs aşk intikam sevgin kırgınlık hepsini belki aynı anda yaşıyorsun
Yaşadığın kolay birşey değil,öylece birden bıçak gibi kesilmez,Zamanla azalacak bitecek sonra nefes almaya başlayacaksın
Onlardan bir süre haber alma,duydukça daha çok üzülürsün boş yere doldurursun kendini
Kızı nerde ne aragördü ki göz koyuverdiEvet kk yanlış okumadınız :) 2 gün sonra nikah tarihimiz olan eski nişanlım ayrılalı 10 gün oldu, kendisine işçi olarak gelen gariban bir dedemizin kızına göz koymuş. Sebebi ise çok fakir olmaları ve kızın bu sebeple bizim eşyalarımızı kabul edecek olmasıymış. Benden ayrıldığımız gün bana getirdikleri bohçaları ve isteme çiçeğini istemişti. Bende asla göndermem yakıcam demiştim ama annem ben daha eve gelmeden göndermiş. Bunun duyulması üzere pek ahlaklı olan eski nişanlım ne var yani bunda çiçeği süslettirip başkasına götürücem demiş. Sabah duyduğumda aldım bu haberi ve direk mideme vurdu çok afedersiniz ama kus kus bir hal oldum.. Zaten 10 gündür bir şey yiyemiyorum.. Bundan önce okuyanlar bilir gelse yine kabul ederim demiştim ama artık asla olmaz. Sizce ben bu gariban kızımıza bu olayı aktarmalı mıyım? Kızımıza üzülüyorum ve sırf bu nedenle safça başlayacağı ilişkiden onunda zarar görmesine o kadar içim acır ki. Ben nasıl aylarca bu kadar ahlak ve şeref yoksunu bir insanla beraber olmuşum ve bunu nasıl farkedememişim.. Şuan o kadar kin nefret öfke doluyum ki.. Ben sadece insani olarak görevimi yapmak istiyorum.. Sizce hata mı etmiş olurum?
GUNCELLEME; Kızla şuan bir münasebet yok. Babası işe geldiği için söylerim, zaten fakirler benim parama puluma dayanamazlar şeklinde kendinden emin bizimkisi.
ARKADAŞLAR ANLATMAK İSTEDİĞİM NOKTA... Aralarında hiçbir konuşma olmamasına rağmen eski nişanlımın bu kadar küçük görerek nasılsa kabul ettiririm diye düşünmesi. Yoksa banane tabiki bende birini sevsem eski nişanlılık dönemi umrumda olmaz. Kabul ederim ama arkamdan "zaten gariban eşyaları kabul eder" demesini kabul etmem.
belki bahsettiğin kız çok da gariban değildirKızla şuan bir münasebet yok. Kendince ben paralıyım pulluyum zenginliğime dayanamaz gelir kafasında her şeyi oturtmuş.
Belki o kızı bulduğu için sizden ayrılmıştır. Yani sebep sonuç karıştırıyor olabilirmisiniz? Şöyleki Fakir, gariban eşyalarımı kabul ettiği için oldu ya da fakir gariban kız geldi, gönlünü çeldiği için ayrıldıkEvet kk yanlış okumadınız :) 2 gün sonra nikah tarihimiz olan eski nişanlım ayrılalı 10 gün oldu, kendisine işçi olarak gelen gariban bir dedemizin kızına göz koymuş. Sebebi ise çok fakir olmaları ve kızın bu sebeple bizim eşyalarımızı kabul edecek olmasıymış. Benden ayrıldığımız gün bana getirdikleri bohçaları ve isteme çiçeğini istemişti. Bende asla göndermem yakıcam demiştim ama annem ben daha eve gelmeden göndermiş. Bunun duyulması üzere pek ahlaklı olan eski nişanlım ne var yani bunda çiçeği süslettirip başkasına götürücem demiş. Sabah duyduğumda aldım bu haberi ve direk mideme vurdu çok afedersiniz ama kus kus bir hal oldum.. Zaten 10 gündür bir şey yiyemiyorum.. Bundan önce okuyanlar bilir gelse yine kabul ederim demiştim ama artık asla olmaz. Sizce ben bu gariban kızımıza bu olayı aktarmalı mıyım? Kızımıza üzülüyorum ve sırf bu nedenle safça başlayacağı ilişkiden onunda zarar görmesine o kadar içim acır ki. Ben nasıl aylarca bu kadar ahlak ve şeref yoksunu bir insanla beraber olmuşum ve bunu nasıl farkedememişim.. Şuan o kadar kin nefret öfke doluyum ki.. Ben sadece insani olarak görevimi yapmak istiyorum.. Sizce hata mı etmiş olurum?
GUNCELLEME; Kızla şuan bir münasebet yok. Babası işe geldiği için söylerim, zaten fakirler benim parama puluma dayanamazlar şeklinde kendinden emin bizimkisi.
ARKADAŞLAR ANLATMAK İSTEDİĞİM NOKTA... Aralarında hiçbir konuşma olmamasına rağmen eski nişanlımın bu kadar küçük görerek nasılsa kabul ettiririm diye düşünmesi. Yoksa banane tabiki bende birini sevsem eski nişanlılık dönemi umrumda olmaz. Kabul ederim ama arkamdan "zaten gariban eşyaları kabul eder" demesini kabul etmem.
Yalnız maddi durum ve içinde bulunduğu olanakları itibariyle gariban dediğiniz kızdan daha garibansınız. :)
Ha bu arada senin derdinin insanlık falan olduğunu da asla düşünmüyorum. Besbelli adamı kıskandın yoluna çıkan engelleri ortadan kaldırmak istiyorsun çünkü hala umudun var.
Ama litfen her şey üzüldüğü için.derdi insanlık olan biri başka bir insanı bu kadar aşağılar mı sence?:)
Adam eşyalar için yaptığı masrafı ne kadar dert ettiyse illa evlenilecek yani o eşyalarla. Ha sizinle olmadı ama almışken evleneyim kafası olaya gel. Bir de yani ayrılalı 10 gün olmuş pes doğrusu. Kurtulduğunuza şükredin bu dengesiz adamla 1 ömür geçmezdi.Evet kk yanlış okumadınız :) 2 gün sonra nikah tarihimiz olan eski nişanlım ayrılalı 10 gün oldu, kendisine işçi olarak gelen gariban bir dedemizin kızına göz koymuş. Sebebi ise çok fakir olmaları ve kızın bu sebeple bizim eşyalarımızı kabul edecek olmasıymış. Benden ayrıldığımız gün bana getirdikleri bohçaları ve isteme çiçeğini istemişti. Bende asla göndermem yakıcam demiştim ama annem ben daha eve gelmeden göndermiş. Bunun duyulması üzere pek ahlaklı olan eski nişanlım ne var yani bunda çiçeği süslettirip başkasına götürücem demiş. Sabah duyduğumda aldım bu haberi ve direk mideme vurdu çok afedersiniz ama kus kus bir hal oldum.. Zaten 10 gündür bir şey yiyemiyorum.. Bundan önce okuyanlar bilir gelse yine kabul ederim demiştim ama artık asla olmaz. Sizce ben bu gariban kızımıza bu olayı aktarmalı mıyım? Kızımıza üzülüyorum ve sırf bu nedenle safça başlayacağı ilişkiden onunda zarar görmesine o kadar içim acır ki. Ben nasıl aylarca bu kadar ahlak ve şeref yoksunu bir insanla beraber olmuşum ve bunu nasıl farkedememişim.. Şuan o kadar kin nefret öfke doluyum ki.. Ben sadece insani olarak görevimi yapmak istiyorum.. Sizce hata mı etmiş olurum?
Önce okusaydın keşke :))))Kız beğenmiş o kişiyi evlenecek görücü usulü olmuş eşyalara da anlam yüklemeyen biri demek ki kullanılmamış bile... showroom dan beğenilmiş oda beğenmiş siz dokuyup siz üretmemişsiniz ki ...
ne anlatsanız küçük duruma düşeceğiniz bir olay önünüze bakın
Burda bir konuda bir bayan arkadaşın işi olmamıştı nişanlısı tüm eşyaları bıraktı takıları vs senin hakkın diyerek oda gitti başkasıyla evlendi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?