- 29 Eylül 2019
- 31
- 1
- 1
- 27
- Konu Sahibi Seraaaaoz97
-
Sevgiyle çok alakası yok yeni işe girmişti biz evlecegimiz zaman onca sey alınacaktı annesi kendi isteklerini sıraladı evlatlıktan reddetmeyle tehtit etti onu para bize kalmadı cok bunalıyodu benden ayrıldıHiç inandırıcı değil. Yüz verme. Seven yanında dururdu. Ne olursa olsun
sevgiyle alakası yok da neyle var? adam yapmış işte tercihini, seni bırakmışSevgiyle çok alakası yok yeni işe girmişti biz evlecegimiz zaman onca sey alınacaktı annesi kendi isteklerini sıraladı evlatlıktan reddetmeyle tehtit etti onu para bize kalmadı cok bunalıyodu benden ayrıldı
Evet gel gitli beni yoruyor hayırlısı ben diyeceğimi dedim karar onunne istediğini bilen adam dik durur, dengesiz insanlara denge kurmaya gelmedik dünyaya söylersin düşüncelerini gelirse gelir gelmezse kendi bilir
Nasıl yaniDenenmisi denemeeeee
Keske yapabilsem saolunSevmiyor kardeşim kendini boş yere üzme. Sen ayrılabilir miydin bu adamdan? Bak o ayrılmış senden. Gerçekten sevse böyle olmazdı. O yüzden dramatige bağlama, önüne bak..
Dogrusevgiyle alakası yok da neyle var? adam yapmış işte tercihini, seni bırakmış
Burcunu tamamen yansıtıyor. Annesi farklı bi kizİstese annesini bi şekilde ikna edebilirdi yada rest çekebilirdi. Nişanlınızda iş yok.
O değilde burçlara inanmayan tek insan ben değilimdir umarım
Babam da abim de bizim tartismalarimiz yuzunden bitti demisti. Kayinvalidem de eşime onunla evlenirsen hakkimi helal etmem dedi, tokat yedi evden kovuldu. Bir dunya gerginlik ama eşim benden vazgecmeyecegini gerekirse o düğüne tek çıkıp yine de bu hayati benimle yasayacagini soyledi. Bende aileme baskasiyla evlenmem dedim ve sonuç? Bu düğün sevginin arkasinda durma sonucunda geeceklesti. Luks esyalar almadik, 5 bin kiralik gelinlik giymedim, milyarlarca takim olmadi, onun da damatliktan baska birseyi yoktu uzerinde. Ne bir saati nede bircok hevesleri vardi. O düğünü yaptık 1.5 senelik evliyiz ve ailelerimiz ile aramiz gayet iyi mutluyuz. Umarim anlatabilmisimdirSevgiyle çok alakası yok yeni işe girmişti biz evlecegimiz zaman onca sey alınacaktı annesi kendi isteklerini sıraladı evlatlıktan reddetmeyle tehtit etti onu para bize kalmadı cok bunalıyodu benden ayrıldı
Çok haklısınız o bunu yapamadı. Herkes engel olmak isterken o annesinin aklına uyup beni bıraktı pisman oldugunu söyledi ama barısalım demedi. Aramızda asla cözümlenmeyecek bi mesele yoktu. Keske annesini degil de beni tercih etseydi umarım bi gün yaptigi yanlisi anlarBabam da abim de bizim tartismalarimiz yuzunden bitti demisti. Kayinvalidem de eşime onunla evlenirsen hakkimi helal etmem dedi, tokat yedi evden kovuldu. Bir dunya gerginlik ama eşim benden vazgecmeyecegini gerekirse o düğüne tek çıkıp yine de bu hayati benimle yasayacagini soyledi. Bende aileme baskasiyla evlenmem dedim ve sonuç? Bu düğün sevginin arkasinda durma sonucunda geeceklesti. Luks esyalar almadik, 5 bin kiralik gelinlik giymedim, milyarlarca takim olmadi, onun da damatliktan baska birseyi yoktu uzerinde. Ne bir saati nede bircok hevesleri vardi. O düğünü yaptık 1.5 senelik evliyiz ve ailelerimiz ile aramiz gayet iyi mutluyuz. Umarim anlatabilmisimdir
Çok haklısınız o bunu yapamadı. Herkes engel olmak isterken o annesinin aklına uyup beni bıraktı pisman oldugunu söyledi ama barısalım demedi. Aramızda asla cözümlenmeyecek bi mesele yoktu. Keske annesini degil de beni tercih etseydi umarım bi gün yaptigi yanlisi anlarBabam da abim de bizim tartismalarimiz yuzunden bitti demisti. Kayinvalidem de eşime onunla evlenirsen hakkimi helal etmem dedi, tokat yedi evden kovuldu. Bir dunya gerginlik ama eşim benden vazgecmeyecegini gerekirse o düğüne tek çıkıp yine de bu hayati benimle yasayacagini soyledi. Bende aileme baskasiyla evlenmem dedim ve sonuç? Bu düğün sevginin arkasinda durma sonucunda geeceklesti. Luks esyalar almadik, 5 bin kiralik gelinlik giymedim, milyarlarca takim olmadi, onun da damatliktan baska birseyi yoktu uzerinde. Ne bir saati nede bircok hevesleri vardi. O düğünü yaptık 1.5 senelik evliyiz ve ailelerimiz ile aramiz gayet iyi mutluyuz. Umarim anlatabilmisimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?