- 3 Nisan 2014
- 36.534
- 149.478
- 798
- Konu Sahibi Seraaaaoz97
-
Sevgiyle çok alakası yok yeni işe girmişti biz evlecegimiz zaman onca sey alınacaktı annesi kendi isteklerini sıraladı evlatlıktan reddetmeyle tehtit etti onu para bize kalmadı cok bunalıyodu benden ayrıldı
23 yaşında bunaltiya gelmez aynen bi sorunda böyle yaptıKonusahibi biçok çift evlenirken sorunlar çıkmıştır ben de dahil,hiçbirimiz topuklamadık. Kendi ailem bi ara o kadar çirkefe bağladı ki annemler kınadan sonra düğünden vazgeçmişlerdi,iptal ediyoruz vermiyoruz dediler,öyle abartılı tepkiler verildi. Velhasıl seviyoruz dedik evlendik zaman çözdü çoğu şeyi.
Yeterince sevmedi belki yeterince cesaretli değil yani şuan tam emin olamadığımız herhangi bişe yeterince yoktu demek ki,o olmayan şey de seni çok üzerdi zaten,verilmiş sadakamız varmış de önüne bak.
İlla ki bi gün sever ama şuanda olmasın diyor bende anlamıyorumAilesine karşı çıkamayacak zayıflıkta olduğunun farkında demek ki. Pişman olduğu halde dönmüyorsa demek ki ailesi daha ağır basmış. Siz de bence bunu kabullenin ve geri dönmesini beklemeyin. Benim takıldığım bir konu var; ''hayatımda kimse yok, senin de olmasın..'' ne demek? Siz inanıyor musunuz onun başkasını sevmeyeceğine? Bir seneye kalmaz, ailesinin bulduğu kızla evlenir ailesine karşı çıkamayan insan..
Bilemiyorumkendi yollunuza bakin lütfen yoksa illeride birgün karsiniza gecip ben evleniyorum diyip annesinin istedigi biriyle evlenmesi olasiligi yüksek
Meraba, 2 aydır ayrı olduğum nişanlım bana msj attı. Beni özlediğini merak ettiğini pişman olduğunu söyledi. Ben çıkıştım gitmeseydin diye cok bunaldım mecbur kaldım ben senden vazgecmedim diyor kendi yay burcu erkeği bazen tutarsız davranışları olabiliyor. Evimin oraya gelip uzaktan bana baktığını söyledi. Hal hatir sordu iyi ol ama geri dönemem dedi. Biz maddiyattan dolayı ailesinin anlayışsızlığı yüzünden ayrıldık. Bir hırsla beni birakti. Ben onu o da beni seviyor. Hayatımda kimse yok seninde olmasın dedi ama geri gitti konusma bittikten sonra cesareti yok anliyorum simdi gelse de yine para olmadıgından ve annesi karısacagi icin ayrilcagimizi o da biliyor. Uzaktan o beni bende onu takip ediyorum 1 saat konustuk agladı ama geri gelmiyor
Annesini tercih etmiş işte.Sevgiyle çok alakası yok yeni işe girmişti biz evlecegimiz zaman onca sey alınacaktı annesi kendi isteklerini sıraladı evlatlıktan reddetmeyle tehtit etti onu para bize kalmadı cok bunalıyodu benden ayrıldı
Sevgiyle az mı alakalı bu dediğiniz şey? Sevseydi gitmezdi.Sevgiyle çok alakası yok yeni işe girmişti biz evlecegimiz zaman onca sey alınacaktı annesi kendi isteklerini sıraladı evlatlıktan reddetmeyle tehtit etti onu para bize kalmadı cok bunalıyodu benden ayrıldı
Benim akrabam Bi kadına aşık oldu. Çocuklu boşanmış bir kadına. Annesi asla istemedi. Başkalarıyla evlendirmeye çalıştı. Rezil etti. Kadının adını çıkardı. Neler neler. Akraba sevdiği kadının arkasında durdu. Tuttu elinden ben seni hakaret dinle diye getirmedim buraya dedi. Tuttu elinden götürdü evlendi çocukları var. Çok ta mutlular. Burada önemli olan şartlar değil. O adam senin arkanda durmamış elinden tutmamış. Daha diyorsun ki yok o beni seviyor baskıya dayanamadı. Peki size mutluluklar eğer olursaSevgiyle çok alakası yok yeni işe girmişti biz evlecegimiz zaman onca sey alınacaktı annesi kendi isteklerini sıraladı evlatlıktan reddetmeyle tehtit etti onu para bize kalmadı cok bunalıyodu benden ayrıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?