- Konu Sahibi Seraaaaoz97
-
Meraba, 2 aydır ayrı olduğum nişanlım bana msj attı. Beni özlediğini merak ettiğini pişman olduğunu söyledi. Ben çıkıştım gitmeseydin diye cok bunaldım mecbur kaldım ben senden vazgecmedim diyor kendi yay burcu erkeği bazen tutarsız davranışları olabiliyor. Evimin oraya gelip uzaktan bana baktığını söyledi. Hal hatir sordu iyi ol ama geri dönemem dedi. Biz maddiyattan dolayı ailesinin anlayışsızlığı yüzünden ayrıldık. Bir hırsla beni birakti. Ben onu o da beni seviyor. Hayatımda kimse yok seninde olmasın dedi ama geri gitti konusma bittikten sonra cesareti yok anliyorum simdi gelse de yine para olmadıgından ve annesi karısacagi icin ayrilcagimizi o da biliyor. Uzaktan o beni bende onu takip ediyorum 1 saat konustuk agladı ama geri gelmiyor
Önune bak ya. Ağlıyor gelemiyor. Annesi karışıyor. Parası yetmiyor. O zaman evlenmesin. Sen yoluna bakMeraba, 2 aydır ayrı olduğum nişanlım bana msj attı. Beni özlediğini merak ettiğini pişman olduğunu söyledi. Ben çıkıştım gitmeseydin diye cok bunaldım mecbur kaldım ben senden vazgecmedim diyor kendi yay burcu erkeği bazen tutarsız davranışları olabiliyor. Evimin oraya gelip uzaktan bana baktığını söyledi. Hal hatir sordu iyi ol ama geri dönemem dedi. Biz maddiyattan dolayı ailesinin anlayışsızlığı yüzünden ayrıldık. Bir hırsla beni birakti. Ben onu o da beni seviyor. Hayatımda kimse yok seninde olmasın dedi ama geri gitti konusma bittikten sonra cesareti yok anliyorum simdi gelse de yine para olmadıgından ve annesi karısacagi icin ayrilcagimizi o da biliyor. Uzaktan o beni bende onu takip ediyorum 1 saat konustuk agladı ama geri gelmiyor
32 yaşımın acı tecrübelerine dayanarak bunların hepsi bahane kardeşim. Seven yanında olur. Not:evliyim.Sevgiyle çok alakası yok yeni işe girmişti biz evlecegimiz zaman onca sey alınacaktı annesi kendi isteklerini sıraladı evlatlıktan reddetmeyle tehtit etti onu para bize kalmadı cok bunalıyodu benden ayrıldı
Kuzum bu senin nisanlindan ayrıldığında açtığın konun...4 yıl boyunca hayatında olan kişi ekmeğini eline alınca evlilik arifesinde seni bu şekilde hayatından cikardiysa şimdi "seni seviyorum ama geri de dönemem" cümlelerinin nedenleri 1- Senin hicbirsey istememeni, yıllarca onun annesinin maddi beklentilerini karşılamayı kabul etmeni sağlamak 2- Onun mesleki eğitim için ayrı kaldığınız süreçte hayatına başkasinin girmesi /aklının baskasina kaymasindan kaynaklanabilir .Her şekilde bu adam nişanı atarak seni çok zor durumda bırakmış.Kendi yoluna bak derim.Bilemiyorum bir mesleğin var mı ama eğer yoksa şu süreçte senin de hedefin kendi ekmeğini kazanman , kendi kişisel gelişimin olsun.Meraba arkadaşlar. Hayatımda 4 yıldır bi çocuk vardı onunla nişanlandık ve 5 ay sürdü sonra aramızda tartışmalar oldu tartıştık hallolunacak meselelerdi ama o kestirip attı ailesine söyledi ailesi ve ailem ikna etmeye calıştılar olmadi. Bende ugrastim tam 1 hafta ikna olmadi yok yapamiyorum dedi. Birbirimizi cok sevdik cok iyi anlastik hayaller kurduk en sonunda ayrıldı ben cok agladim bana hayatina bak falan dedi. Bi cocuk teklif etti ve bundan onun da haberi oldu cok sinirlenmis ayrildigimiza tam 20 gun oldu ama hic bi ses seda yok. Herkes düzelir diyor ama napicam bilmiyorum. Arayi düzeltmek istiyolar ama o istemeden de ben kimseye düzeltin diyemiyorum. Cok sinirlendi bana ve öfkeyle kalkisti bu ise hala üzülüyorum. İmkani var ailelerin hic bi seyi yok zaten akrabayiz sorun onda inatci ve ikna olmuyor zamana biraktim ama düzelmesini istiyorum napmaliyim?
Evlenseydin ozamanda mi ayrilacak guven Olmaz boylelerineMeraba, 2 aydır ayrı olduğum nişanlım bana msj attı. Beni özlediğini merak ettiğini pişman olduğunu söyledi. Ben çıkıştım gitmeseydin diye cok bunaldım mecbur kaldım ben senden vazgecmedim diyor kendi yay burcu erkeği bazen tutarsız davranışları olabiliyor. Evimin oraya gelip uzaktan bana baktığını söyledi. Hal hatir sordu iyi ol ama geri dönemem dedi. Biz maddiyattan dolayı ailesinin anlayışsızlığı yüzünden ayrıldık. Bir hırsla beni birakti. Ben onu o da beni seviyor. Hayatımda kimse yok seninde olmasın dedi ama geri gitti konusma bittikten sonra cesareti yok anliyorum simdi gelse de yine para olmadıgından ve annesi karısacagi icin ayrilcagimizi o da biliyor. Uzaktan o beni bende onu takip ediyorum 1 saat konustuk agladı ama geri gelmiyor
O şu demek. Kimseyle olma beni bekle. Başkasını kandıramazsam yada canım sıkılırsa elimin altında dur gel deyince gel demekDeli mi ne!? Kimseyle olma ben de olmayacağım ne demek!? Pişmanım ama dönemem ne demek!? Hayat bir dengesiz yüzünden üzülmek için çoook kısa, değmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?