Eski nişanlım pişman ama geri dönmüyor napmalıyım

Para olarak aile var. Aile olmadan para olmuyor. Kendine guveni yok. Onun icin donmuyor. Sizin is olsa bile para konusunda ailesine bakar hep

Önune bak ya. Ağlıyor gelemiyor. Annesi karışıyor. Parası yetmiyor. O zaman evlenmesin. Sen yoluna bak

Sevgiyle çok alakası yok yeni işe girmişti biz evlecegimiz zaman onca sey alınacaktı annesi kendi isteklerini sıraladı evlatlıktan reddetmeyle tehtit etti onu para bize kalmadı cok bunalıyodu benden ayrıldı
32 yaşımın acı tecrübelerine dayanarak bunların hepsi bahane kardeşim. Seven yanında olur. Not:evliyim.

Pişman ama geri dönmüyor diye bir şey olamaz. Pişman olan kişi iki eli kanda olsa sevdiğine geri döner.

Birisinin zoruyla mı ayrıldı acaba araya birlerimi girdi geçmişte bir halt yedide ortaya mı çıktı nedir bir açıklama iste

Kuzum bu senin nisanlindan ayrıldığında açtığın konun...4 yıl boyunca hayatında olan kişi ekmeğini eline alınca evlilik arifesinde seni bu şekilde hayatından cikardiysa şimdi "seni seviyorum ama geri de dönemem" cümlelerinin nedenleri 1- Senin hicbirsey istememeni, yıllarca onun annesinin maddi beklentilerini karşılamayı kabul etmeni sağlamak 2- Onun mesleki eğitim için ayrı kaldığınız süreçte hayatına başkasinin girmesi /aklının baskasina kaymasindan kaynaklanabilir .Her şekilde bu adam nişanı atarak seni çok zor durumda bırakmış.Kendi yoluna bak derim.Bilemiyorum bir mesleğin var mı ama eğer yoksa şu süreçte senin de hedefin kendi ekmeğini kazanman , kendi kişisel gelişimin olsun.

Evlenseydin ozamanda mi ayrilacak guven Olmaz boylelerine

Eşimin annesi beni istemedi. Eşim onlara “ o benim karım olacak ben sizin oğlunuz. Onunla bu hayatı ben geçireceğim. Saygı duymadığınız anda tepkim çok farklı olur.” Evlendik...

Ailesi yardım etmedi biz bir şekilde hallettik. Bazen fakirliğimize inanamayıp kendimizle bile dalga geçtik. Yani bu istemek, gözü karartmakla ilgili. Muhtemelen bu arkadaş anasının eteğinde yaşayan, gücünü gösteremeyen, her terslikte vazgeçen bir karaktersiz. Peki sen geleceğini bu adamla geçirmek istiyor musun? O zaman bekle kardeşim. Gelir. Hı hı gelir ve birkaç aya dram dolu konularını okur kanepemizde onlara yorum yaparız.

Klasik yay burcu erkeği... seni sindirip şartları kabul etmeni bekliyor, bu duygusal haller de onun için.
Hatalı olsalar bile geri adım atmazlar, onlara sorsan mükemmeldirler

Deli mi ne!? Kimseyle olma ben de olmayacağım ne demek!? Pişmanım ama dönemem ne demek!? Hayat bir dengesiz yüzünden üzülmek için çoook kısa, değmez.
O şu demek. Kimseyle olma beni bekle. Başkasını kandıramazsam yada canım sıkılırsa elimin altında dur gel deyince gel demek

Seven insan ne olursa olsun geri döner.Benim eşim de nişanlıyken kapımda çok gözyaşı döktü uzaktan sosyal medyadan hep takip etti.Evlendik bir hafta sonra o sevgisinden eser yoktu şimdi de boşanma aşaması inş siz bu duruma gelmezsiniz

Oyuncagini ellerinden almislar... Ya birakin bu duzi formatlarini. Seven her ne olursa olsun gitmezdi...

Sızı sevmiyor unuttunuz mu diye sızı yokluyor
Yarın bırınden etkılensenız bir ılıskıye baslasanız?
Seven erkek bunu göze alır mı almaz. Siz umrumda degılsınız sizi sevmiyor da. Geri de dönmeyecek. Sıkıldıkca unuttunuz mu diye sizi yolçklayacak böyle. Ta ki Bıgun hayatına bırını alana kadar

Maddiyat kısmı haric aynısını yasadım. Nasil agladi karsimda nasil ağladı. Ama en ufak bir çabası olmadı tekrar birlikte olmamiz adına. Ben artık anladım sizde anlayın. Sizi sevmiyor. Bi zamanlar sevmis olabilir ama artık sevmiyor. Siz onun evleneceği, hayatı birlikte yasamaya deger gördügü kadın değilsiniz. Bu yüzden kendinizi kandirmaktan, onun yaptıklarini hafifletmekten , seviyor ama caresizdi demekten vazgeçin ve içinizde geri dönüsü olmayan bir durum oldugunu kabul edin. Her yerden silin. Kalbinizden, aklınızdan , rehberinizden, galerinizden. Söylediklerim biraz acımasız biliyorum ama aynı şeyi bende yasadim 4 mükemmel yili gecirdigim insanın artık beni istemedigi gercegini kabullenmem cok uzun sürdü. Çünkü o da sizin sevgiliniz gibi hala seviyorum diyordu ve ben ona inanmayi seçiyordum. Hayır sevmiyor. Eskiden belki sevmisti ama artik sevmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…