Eski nisanlimdan dogum gunu mesaji..

Açtığınız konuların hepsi Nişalım benı deli etti , nişanlımın yen yenı huyları , nişanlım şöyle , nişanlım böyle .

Ayrılmışsın ıste bir daha neden mesaj atıyorsun ?
Cevap vermende saçma .

Başka teşkale bul kendıne .

Ne değişecek barışırsan?
Adam illa ki annesinin hastanesi ilacı morali vs koşturacak sen gene bunaltacaksın kalp 3 5 gün hızlı atsin diye suyu bulandırma

Eskiden bir sürü sorun yaşamışsınız şimdi barışsanız bir kaç gün iyi olacaksınız sonra tekrar aynı duruma gelirsiniz.
Hiç uzatmayın yazmaya gerek bile yok , seviyorsunuz diye sorunları görmezden gelemezsiniz.

Olur olmaz sebepten ayrıldıysanz sende kutla ama kötü bittiyse yazma arama hatta cevap verme..
Onun msj atması unutamadığını bi şans istediğini gösterir ama seninde teşekkür etmen boş olmadığını gösteriyor.
Cvp verme bnce 2. Defa üzülmeye değmez bi insan değişmez bunu unutma.. aynı şeyleri yaşamaya hazr mısın

denenmişi denemek bu ... adam tersliyor once sonrada dogum gunu kutluyor...bana niyeyse vakit gecsin diye yaziyor gibi geldi yoksa sizle konusmak istese terslemezdi...yarin yazarsaniz belki tersler beklerim yani ... beni seven insanlar beni hic terslemedi niyeyse...sanirim ben dengesiz insana denk gelmedim

Allah için ciddiye alıp yazmayın son konularını okuyun 2 haftaya bi ciddi şekilde nişanlısıyla ayrılıp yeminler edip yüzükler atıp barışıyorlar
Konu sahibini bence ailesi de umursamıyor
Ayrıca o çocukla hiç evlenme boşver yazık çocuğa

Hediye çeki konusunu okudunuz mu

Neden ayrildiniz? Hala seviyoruz demissiniz . Eger sartlar el verisli ise neden bir daha beraber olmayasiniz. Hayirlisi olsun.. sizde dogum gununde sadece maj atin o kadar .

Aaa nolmus nolmuss bende direk cevap atmistimda sacma bir iliskimi var ortada merak ettim bak simdi))

Boslukta degilim okuldan 4 kisi var beni begenen. Ama sadece onu seviyorum baskasiyla denemeye calistim olmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…