- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.725
- 798
- 31
- Konu Sahibi guclukadin28
-
2 gün sonra evlenince tebrik mesajı atsa sende mi evlenince ona atcan? Bitmiş gitmiş ayıp mı kaldıAyip olur onun dogumgununde aramassam o aradi cunku
Hediye çeki konusunu okudunuz muEskiden bir sürü sorun yaşamışsınız şimdi barışsanız bir kaç gün iyi olacaksınız sonra tekrar aynı duruma gelirsiniz.
Hiç uzatmayın yazmaya gerek bile yok , seviyorsunuz diye sorunları görmezden gelemezsiniz.
Yok hayır eski konuları okumaya üşenirim geneldeHediye çeki konusunu okudunuz mu
Allah için ciddiye alıp yazmayın son konularını okuyun 2 haftaya bi ciddi şekilde nişanlısıyla ayrılıp yeminler edip yüzükler atıp barışıyorlar
Konu sahibini bence ailesi de umursamıyor
Ayrıca o çocukla hiç evlenme boşver yazık çocuğa
Evin içinde yarım saattir kahkaha atıyorumAaa nolmus nolmuss bende direk cevap atmistimda sacma bir iliskimi var ortada merak ettim bak simdi))
Boslukta degilim okuldan 4 kisi var beni begenen. Ama sadece onu seviyorum baskasiyla denemeye calistim olmadiEski konularına bir göz attim, eski nişanlandım iyi ki ayrılmışım demiştin, ayrıldıktan sonra Yeni biriyle çıkmıştım direkt.
Sen gerçekten düzelebileceğinize emin misin boşlukta olduğun için onu geri istiyor olabilir misin? Çünkü yazdıkların hiçte öyle ayrıldığınıza üzülmüşsün gibi durmuyordu
Sanane?Konularını biliyorum . Bıraksan artık şu çocuğun yakasını nasıl olur ?
Fesat :) sevilmiyosun deger gormuyosun diye ne bu kin bos insan eski konularima bakcagina acta bi kitap oku bos tenekeEvin içinde yarım saattir kahkaha atıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?